- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
Insallah basaricaz.. :) hadi bakalim :)bende aynı durumdayım 1500 ayırdım 160 param kaldı ama 70 lira bozuk paralardan çıkardım inşalah çıkarabilirim bu ay bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah basaricaz.. :) hadi bakalim :)bende aynı durumdayım 1500 ayırdım 160 param kaldı ama 70 lira bozuk paralardan çıkardım inşalah çıkarabilirim bu ay bende
Ben gerekirse nisandan borclanirim yinede o 1500 e dokunmam :) .feci hirs yaptim :)31 martta bakalım elımızde ne kalcak :)
1500 u para olarak mı bırıktrceksn altn alcakmısın cnmBen gerekirse nisandan borclanirim yinede o 1500 e dokunmam :) .feci hirs yaptim :)
bugün teyzem kuyumcaya gitmiş kuyumcuda arkadaşı çalışıyor altın düşecek biraz daha bekle demiş ama ben pek emin olamıyorum bana düşmez gibi geliyorCanim ben suan para olarak biriktirecegim..Altin borcum var onun için.. 1 yıl falan sürecek biriktirmem...Altin yaparım ama suan yuksek 108 lere falan dusecek deniyor..ozanan alırim..toplu para olsunda elimde düştüğü anda yakalarim insallah... sen biriktirdigine aliyormusun o ay icinde
Piyasayı canlı tutmak için yapıyor da olabilirler.bugün teyzem kuyumcaya gitmiş kuyumcuda arkadaşı çalışıyor altın düşecek biraz daha bekle demiş ama ben pek emin olamıyorum bana düşmez gibi geliyor
keşke düşse ama ne bileyim dediğim gibi ben pek ümitli değilim bana dahada çıkacakmış gibi geliyorPiyasayı canlı tutmak için yapıyor da olabilirler.
Ben de mart maaşımdan 600 ayırdım. Nisan da bu civarda olacak ama Mayıs itibariyle 1500 en az ayırcam kenara. Bildirimlere beni de ekleyin
Afiyet olsun..bende pazara giymeyi seviyorum..daha çok çeşit oluyor..Güzel pazarlar herkese
Sabah pazara çıktım. 70 TL harcadım.
Burdada hava Buz gibi evdeyım hıc vıkmaya da nıyetım yok harıl harıl elişimi işlıyorum Hava çok soğuk burda..yürüyüşe çıkmakta vazgeçtim. .pazar mahmurlugu na devam