- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Kesinlikle herşey psikolojik...çok güzel anlatmışsınız.. Zaten her davranışın arkasında yatan br neden var..O nedeni bulduğumuzda sorunlarımızı çözmeye başlıyoruz.. İbadet konusunda da size katılıyorum. Hakkıyla inancını yaşayan insanlar olabilirsek doyuma ulaşacağız zaten..
Ben de o dönem kendimi sevdirme takıntısı vardı. Sürekli birşeyler yaparak insanlara kendimi sevdirmeye çalışıyordum. Çünkü üzerimdeki baskı mobbing bitmek bilmiyor hatta gün geçtikçe artıyordu.
Sadece kıyafet değil ev eşyası, nevresim, oğlana kıyafet, tabak çanak neler neler alıyordum. ( bu kış oğluma 2 eşofman altı ve 2 sweat aldım. Ama onu da dolabı dolup taşıyordu bebekken). İçimde bi boşluk varmış ve ben onu doldurmaya çalışıyormuşum. ( bunu şimdi görebiliyorum) Ama hiç Mutlu değildim.
Psikologla birlikte bayağım değişti. Benim hayatıma sihirli değneğiyle dokundu resmen.
Şimdi düşündükçe verdiğim paralara çok acısam da bu tecrübeyi yaşadığım ve kendimi bulup kendimle Mutlu olabildiğin için şanslı olduğumu düşünüyorum