- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım :)bende katılmak istiyorum...
hoşbulduk:))Hoşgeldin canım :)
bende katılmak istiyorum...
hedefim temmuz 15 maaşla birlikte 8000 en az biriktirmke aslında 9000 olmalı ama biraz zor gibi 49 milyar borcumuz var 1.5 yıllık evliyiz çok salaklık ettik saçma sapan krediler ıvır zıvır 50 bin kredi çekmişti eşim düğün nişan çok boşuna sonra evlendikten sonra bende bi açıldım 20 de ondan sonra çektik şimdi toplam 40000 borç var krediye eksi hesaplar var eşimin ve arada borç toplam 9000 tl onu kapatayım dedim bende ( şaun 2200 biriktirdim 3 aydır birde 1100 eksi hesabım vardı borç onu kapattım ayda en az 1500 atıyroum kenarı 3 aydır aklım başımda ondan önce hiç kıymet bilmedim ne tatil ne kıyafet doğru düzgün hiç bir şeyde yok öle gitmişBirikim hedefin ne? yesa girince seni tabloya eklesin
3 y gibi bir surede 2200 biriktirdiysen daha çok biriktirirsin canım. Üzülme bu kadar. :)hedefim temmuz 15 maaşla birlikte 8000 en az biriktirmke aslında 9000 olmalı ama biraz zor gibi 49 milyar borcumuz var 1.5 yıllık evliyiz çok salaklık ettik saçma sapan krediler ıvır zıvır 50 bin kredi çekmişti eşim düğün nişan çok boşuna sonra evlendikten sonra bende bi açıldım 20 de ondan sonra çektik şimdi toplam 40000 borç var krediye eksi hesaplar var eşimin ve arada borç toplam 9000 tl onu kapatayım dedim bende ( şaun 2200 biriktirdim 3 aydır birde 1100 eksi hesabım vardı borç onu kapattım ayda en az 1500 atıyroum kenarı 3 aydır aklım başımda ondan önce hiç kıymet bilmedim ne tatil ne kıyafet doğru düzgün hiç bir şeyde yok öle gitmiş
üzülmek istemiyorum allah herşeyden önce sağlık versin sağlık olunca herşey yerine gelir aslında istesek seneye bu vakitlerde biter borç çok şükür akıllandındım bu sitede aklımı başıma getirdi insan görünce gaza geliyor 5 kurrş on kuruşluk bir kumbaram vardı onu açtım 22 lira birikmiş birde diğer kumbarada bozuk paralar 52 de orda birikmiş 73 liram oldu ektradan sadece bugün 7.5 harcadım şuan borç içinde yüzen benim sanırım aranızda elde avuçta birşey yok ama şükürler olsun umudum çok3 y gibi bir surede 2200 biriktirdiysen daha çok biriktirirsin canım. Üzülme bu kadar. :)
Bende öğrenciyim bende bu site sayesinde 8 ayda 2çeyrek 30 dolar yaptım. Günümüz var nisan ayı da bendeüzülmek istemiyorum allah herşeyden önce sağlık versin sağlık olunca herşey yerine gelir aslında istesek seneye bu vakitlerde biter borç çok şükür akıllandındım bu sitede aklımı başıma getirdi insan görünce gaza geliyor 5 kurrş on kuruşluk bir kumbaram vardı onu açtım 22 lira birikmiş birde diğer kumbarada bozuk paralar 52 de orda birikmiş 73 liram oldu ektradan sadece bugün 7.5 harcadım şuan borç içinde yüzen benim sanırım aranızda elde avuçta birşey yok ama şükürler olsun umudum çok
maşallah ben öğreniyken çok zor durumdaydım ekmek parası zor buluyordum kredi almamaıştım benBende öğrenciyim bende bu site sayesinde 8 ayda 2çeyrek 30 dolar yaptım. Günümüz var nisan ayı da bende
İnşallah düzelir hersey..bizde zamanında öyleydik..2 kredi ödüyorduk. .amacımız yoktu..artık toparlaniyoruz. Sende toprlanirsin yeterki bilinçli olalım. .3 y gibi bir surede 2200 biriktirdiysen daha çok biriktirirsin canım. Üzülme bu kadar. :)
İnşallah düzelir hersey..bizde zamanında öyleydik..2 kredi ödüyorduk. .amacımız yoktu..artık toparlaniyoruz. Sende toprlanirsin yeterki bilinçli olalım. .
siz niçin kredi ödüyordunuzİnşallah düzelir hersey..bizde zamanında öyleydik..2 kredi ödüyorduk. .amacımız yoktu..artık toparlaniyoruz. Sende toprlanirsin yeterki bilinçli olalım. .
31 martta bu ay içinde yapılan birikimlerde soylenicek :) haberin var mı :)Merabalar..benide eklerseniz sevinirim..Hedefim aylik 1500... Mart ayı icin Aybaşında ayirdim dokunmadim..Kalan 180 ayi cikarmam gerek bu kalan parayla :)
bende aynı durumdayım 1500 ayırdım 160 param kaldı ama 70 lira bozuk paralardan çıkardım inşalah çıkarabilirim bu ay bendeMerabalar..benide eklerseniz sevinirim..Hedefim aylik 1500... Mart ayı icin Aybaşında ayirdim dokunmadim..Kalan 180 ayi cikarmam gerek bu kalan parayla :)
Tamam bildirim yapcam zevkle 31 martta ozaman... :31 martta bu ay içinde yapılan birikimlerde soylenicek :) haberin var mı :)