• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ben de sigarayı bırakalı nerdeyse 4.5 yıl olacak.
Sigara içmek eylemi bana çok uzak geliyor artık. İnşallah en kısa zamanda bırakırsın @elifcino

Birikim hedefin ne? yesa yesa girince seni tabloya eklesin
hedefim temmuz 15 maaşla birlikte 8000 en az biriktirmke aslında 9000 olmalı ama biraz zor gibi 49 milyar borcumuz var 1.5 yıllık evliyiz çok salaklık ettik saçma sapan krediler ıvır zıvır 50 bin kredi çekmişti eşim düğün nişan çok boşuna sonra evlendikten sonra bende bi açıldım 20 de ondan sonra çektik şimdi toplam 40000 borç var krediye eksi hesaplar var eşimin ve arada borç toplam 9000 tl onu kapatayım dedim bende :(( şaun 2200 biriktirdim 3 aydır birde 1100 eksi hesabım vardı borç onu kapattım ayda en az 1500 atıyroum kenarı 3 aydır aklım başımda ondan önce hiç kıymet bilmedim ne tatil ne kıyafet doğru düzgün hiç bir şeyde yok öle gitmiş

hedefim temmuz 15 maaşla birlikte 8000 en az biriktirmke aslında 9000 olmalı ama biraz zor gibi 49 milyar borcumuz var 1.5 yıllık evliyiz çok salaklık ettik saçma sapan krediler ıvır zıvır 50 bin kredi çekmişti eşim düğün nişan çok boşuna sonra evlendikten sonra bende bi açıldım 20 de ondan sonra çektik şimdi toplam 40000 borç var krediye eksi hesaplar var eşimin ve arada borç toplam 9000 tl onu kapatayım dedim bende :(( şaun 2200 biriktirdim 3 aydır birde 1100 eksi hesabım vardı borç onu kapattım ayda en az 1500 atıyroum kenarı 3 aydır aklım başımda ondan önce hiç kıymet bilmedim ne tatil ne kıyafet doğru düzgün hiç bir şeyde yok öle gitmiş
3 y gibi bir surede 2200 biriktirdiysen daha çok biriktirirsin canım. Üzülme bu kadar. :)

3 y gibi bir surede 2200 biriktirdiysen daha çok biriktirirsin canım. Üzülme bu kadar. :)
üzülmek istemiyorum allah herşeyden önce sağlık versin sağlık olunca herşey yerine gelir aslında istesek seneye bu vakitlerde biter borç çok şükür akıllandındım bu sitede aklımı başıma getirdi insan görünce gaza geliyor 5 kurrş on kuruşluk bir kumbaram vardı onu açtım 22 lira birikmiş birde diğer kumbarada bozuk paralar 52 de orda birikmiş 73 liram oldu ektradan sadece bugün 7.5 harcadım şuan borç içinde yüzen benim sanırım aranızda elde avuçta birşey yok ama şükürler olsun umudum çok

Bende bugün 50 tl market parası verdim kizlarrr :(

üzülmek istemiyorum allah herşeyden önce sağlık versin sağlık olunca herşey yerine gelir aslında istesek seneye bu vakitlerde biter borç çok şükür akıllandındım bu sitede aklımı başıma getirdi insan görünce gaza geliyor 5 kurrş on kuruşluk bir kumbaram vardı onu açtım 22 lira birikmiş birde diğer kumbarada bozuk paralar 52 de orda birikmiş 73 liram oldu ektradan sadece bugün 7.5 harcadım şuan borç içinde yüzen benim sanırım aranızda elde avuçta birşey yok ama şükürler olsun umudum çok
Bende öğrenciyim bende bu site sayesinde 8 ayda 2çeyrek 30 dolar yaptım. Günümüz var nisan ayı da bende

İnşallah düzelir hersey..bizde zamanında öyleydik..2 kredi ödüyorduk. .amacımız yoktu..artık toparlaniyoruz. Sende toprlanirsin yeterki bilinçli olalım. .

umutluyum- umutluyum- evliliğin ilk zamanları öyle oluyor. İnsan bilinçsiz oluyor, aklı bi karış havada oluyor. Zararın neresinden dönülse kardır. Neyse ki erken farkına varmışsın.
Benim eşim parayı biriktirip ne yapacağız derdi. Hatta hala haberi yoktur birimmiş para var mı yok mu? Maaşını benim hesabıma aktarır sonra da birşeye karışmaz.
Gel yarın uzaya çıkalım desem hangi parayla demez. Olur der yola düşer. O derece yani

Bugün 5 TL ıvır zıvıra
30 TL de waffle parası verdim.
Cebimde 100 TL var. Yarın pazara çıkacağım.
Bankada 600 TL kaldı. Ay başına kadar yeter inşallah

İnşallah düzelir hersey..bizde zamanında öyleydik..2 kredi ödüyorduk. .amacımız yoktu..artık toparlaniyoruz. Sende toprlanirsin yeterki bilinçli olalım. .

allah can sağlığı versin kaza bela vermesin şükrediyorum sağlıklıyım eşim sağlıklı üzülmüyorum sadece kızıyorum kendime

Merabalar..benide eklerseniz sevinirim..Hedefim aylik 1500... Mart ayı icin Aybaşında ayirdim dokunmadim..Kalan 180 ayi cikarmam gerek bu kalan parayla :)
bende aynı durumdayım 1500 ayırdım 160 param kaldı ama 70 lira bozuk paralardan çıkardım inşalah çıkarabilirim bu ay bende

Back