- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın birikimci güzeller mart ayı uzun ama uğurlu geldi bu ayki birikimim benim için fena sayılmaz çok şükür allahıma
Eski senemciq ben değiştirebilir misin ismimiz canım Hedeflerimi arttırdım bu arada tatil için birikim, aylık açılmaya kumbaraya bozuk tl, altın birikim, kk borç azaltma,selam canım senin hedef neydi, listeye eklemeyi unutmuşum sanırım ben :)
Ben bu ay battım canim pek birikimim olmaz.ama tek tesellim yapalicak islerimi de halletmis olmak.AYIN 31inde birikimleri yazıyoruz kızlar, yazmayan arkadaşları listeden çıkaralım
Ben bu ay battım canim pek birikimim olmaz.ama tek tesellim yapalicak islerimi de halletmis olmak.
Sorma canım. Bide eşim ve abimin doğum gunlerinin aynı güne denk.gelmesi fena oldu :) e ayiramam da ikisi de canım üzülürüm yoksa ikisine de aynı meblağ larda aldım :) kutlamaya da evde yapcam ikisine de aynı pastayı alırım. Ordan kar ederim artık :))canım ama sen de hediye aldın ee o da gerekli o yüzden sıkıntı olmaz bence :)
ben de aranıza yeni katıldığım için benim de hedefim yazmıyor listede.
hesabımda zor günler için, ne bileyim hastalık olur sağlık olur 10 bin tl olması.
ve sonra da gezmek, harcamak ve anı biriktirmek...
yesa1 benide ekler misn listeye.. Benim hedefim 10 bin tl biriktirmek ama ne kadar zaman alır bilmiyorum.. Suan 3600 biriktirdim
aaa evet gördüm. tabi ki kartı en az düzeye indirmek hatta mümkün olursa hiç kullanmamak en büyük hedefim.Yok canım. Senin adın var listede bir önceki sayfada da tekrar yayinladim eklisin
Merhaba arkadaşlar, sevgili yesa ben de BES için yatırdığımız parayı birikim olarak belirteyim o zaman, 550 tl. Bir süre başka bir birikim olmayacak çünkü
altın her ne kadar yüksekde olsa eger elinizde nakit tutamıyorsanız altına yada dövize yatırmakda fayda var. araba hakkında ne yazıkkı yorum yapamıyorum çünkü bilgim yokarkadaşlar benide alın listeye ben yine yapamadımm çok harcadımhemmde çok ve gereksiz şeylere ben evimi kurtaramıycam galuba böyle giderse ama busefer gerçekten kararlıyım destek istiyorum kızlar ne yapıyım 350 lira 1 haftada tasarruf etmiştim oysaki 2 gündede harcadımbiriktirdiğim para elimin altında olmamalı acaba diyorum emin oto dan araba mı alsam taksitle yatırım amaçlı sonrasatarım. eminoto hakkın da bilgisi olan varmı. evimi kurtarmam lazım yoksa başkasına satcak
Araba durduğu yerde para yiyen birşey. Nakit tutamıyorsanız altın veya döviz yapınarkadaşlar benide alın listeye ben yine yapamadımm çok harcadımhemmde çok ve gereksiz şeylere ben evimi kurtaramıycam galuba böyle giderse ama busefer gerçekten kararlıyım destek istiyorum kızlar ne yapıyım 350 lira 1 haftada tasarruf etmiştim oysaki 2 gündede harcadımbiriktirdiğim para elimin altında olmamalı acaba diyorum emin oto dan araba mı alsam taksitle yatırım amaçlı sonrasatarım. eminoto hakkın da bilgisi olan varmı. evimi kurtarmam lazım yoksa başkasına satcak
350tl i 2 günde nereye harcadın. buradan yola çıkabilirsin aslında.arkadaşlar benide alın listeye ben yine yapamadımm çok harcadımhemmde çok ve gereksiz şeylere ben evimi kurtaramıycam galuba böyle giderse ama busefer gerçekten kararlıyım destek istiyorum kızlar ne yapıyım 350 lira 1 haftada tasarruf etmiştim oysaki 2 gündede harcadımbiriktirdiğim para elimin altında olmamalı acaba diyorum emin oto dan araba mı alsam taksitle yatırım amaçlı sonrasatarım. eminoto hakkın da bilgisi olan varmı. evimi kurtarmam lazım yoksa başkasına satcak