BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Canımmm Rabbim bereketlendirsin inşallah tüm kazançlarını

Maşallah sana sen çok iyi bir Örneksin

Günaydın kızlar, bugün maaş günü ama maalesef hepsi ödemlere gidecek. Yaza kadar böyle, inşaallah yazın birikimlerimle beraber burda olurum, ben de altın aldım döviz aldım derim
Gerçi 550 lira Bes'e kesiliyor oda birikim sonuçta ama o otomotik kesildiği için aklıma gelmiyor ben maaştan artırmak sizler gibi altın, döviz almak istiyorum. İnşallah onlarda olur. Bol bereketli, mutlu ve en önemlisi sağlıklı günler diliyorum hepinize...

1200 masrafa girdik geldik 300 300 odeyecez oturma odasına tül stor fon çocuk odasına hali yatak odası stor ve kitaplık aldık yine 1200 iyi tuttu gibi geldi bana
Borca girneyincede bişey alinmiyoki lazımdı sonucunda

Bu kadar şeyi 1200 e mi aldın canım baya uygun olmuş o zman

Ben onu max. algıladım zaten Birikimci olunca demek yanlışları bile doğru görüyoruz :))
evet canım bende yazarken max. dıye dusunup mın. yazmısım
ama 8 tl harcadım ekstra arkadaslara ayran aldım :)

o kadar seyı nasıl 1200e aldın canım ne kadar uygun nerden aldınız benımde ıhtıyacım varda

Adam eşime telefon açmış abi storlari hesaplamamisim demiş eşimde ağzından bikere 1200 çıktı o rakam olacak storla birlikte duzgun hesaplasaydin demiş adamda haklısın abi demiş yine 1200 e gedi yani canım ben konyadayim Selçuklu bi mağazadan aldık perdeler brilliant hali Gümüşsuyu diye marka 4m2 bide elden taksitle odeyecez 300 300 banada uygun geldi valla

ıyıymıs canım benım esıme telefon acsalar asla boyle demez ben neden demedın desemde onların hakkı der

Bu aylık alışverisimi yaptık eşimle 186 tl. Aslında aylık değil ama gene çok para gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…