• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Bencede hepsini öde kurtul canım aradan çıksın ödemeyecek bi tutar değil yani en azından o ay birikim yapmazsin borcunu sifirlamis olursun
Evet canim haklısın odenmicek bi meblağ değil her ay da sıktı beni yani tek olsa bişey değil de atıyorum mesela başka ek bi masraf çıktığında o zaman yorucu oluyor.

DSC_0463.JPG
Mutlu pazarlar kızlar
Hedeflerimi koydum,3ay sonra tatil var
Bu arada Mayıs,hazıran,temmuzda nişan düğün ve Doğumlar var altın gerek
Ve aylık birikim yapma hedefleri belirlendi
Bismillah diyorum
Inanıyorum,başarabilirim

Çok tesekkur ederim kızlar
Ben bu işi abartmaya başladım Hadi bakalım inşallah devamını getirin
Hem daha çok motive oluruz kızlar :nazar::KK71:
aynen bende buraya yazacaklarımı düşünüp ona gore harcama yapıyorum. eşim yok suanda yanımda ama onunla olunca daha cok harcarız gıbıme gelıyor. ama eşime de ogrettım artık evde yıyp oyle dısarı cıkıyoruz dısarda cay kahve ne varsa onları ıcıyoruz tasarruf yapmayı oda ogrendı

aynen bende buraya yazacaklarımı düşünüp ona gore harcama yapıyorum. eşim yok suanda yanımda ama onunla olunca daha cok harcarız gıbıme gelıyor. ama eşime de ogrettım artık evde yıyp oyle dısarı cıkıyoruz dısarda cay kahve ne varsa onları ıcıyoruz tasarruf yapmayı oda ogrendı
Eşim para konusunda bana bırakıyor
Hesap kitap işlerimiz ona sadece harçlık veriyorum.
Bu arada 1hafta oldu sigarayı da bıraktı
Onun da hedefi var motor alacakmış
Benden özendi o da :KK48:

Eşim para konusunda bana bırakıyor
Hesap kitap işlerimiz ona sadece harçlık veriyorum.
Bu arada 1hafta oldu sigarayı da bıraktı
Onun da hedefi var motor alacakmış
Benden özendi o da :KK48:
cok sevındım canım benım hem saglıktan hemde paradan tasarruf edıyosunuz ne guzel
para bırıkmeye baslayınca o daha cok heveslenır benım eşim oyle olmustu hatta sasırıyordu bırıkenlere:KK48:

eger eşlerde bı sıkıntı cıkmıyorsa yanı bırıktırılenler fuzulı yerlere harcanmıyorsa ben gızlemeye karsıyım canım. zaten bırlıkte bır yasamı paylasıyoruz onunda hakkı var herseyı bılmeye bırde gorunce mutlu olup onlarda dusunmeye ve bırıktırmeye baslıyorlar o yuzden ıyı yapmıssın boyle devam edelım ınsallah :)

bende 28 yasındayım cocugum yok daha yenı yenı istemeye basladık.insallah Allah kısmet eder.ben kucuklugumden berı para bırıktırırım alıskınım cok sukur meyvelerını de alıyoruz. bende calışıyorum. senınde bırıkımın 2 oglun canım cocuk kolay yetısmıyor zaten yasında da cok ılerıde degıl. ne kadar guzel genceık anne olmussunuz

bende 28 yasındayım cocugum yok daha yenı yenı istemeye basladık.insallah Allah kısmet eder.ben kucuklugumden berı para bırıktırırım alıskınım cok sukur meyvelerını de alıyoruz. bende calışıyorum. senınde bırıkımın 2 oglun canım cocuk kolay yetısmıyor zaten yasında da cok ılerıde degıl. ne kadar guzel genceık anne olmussunuz
Allah isteyen herkese evlat versin inşallah
En büyük hazine onlar canım
Erken evlendim 21yasında yani, 22de anne oldum
İsteseydim önceden de başlardım ama
Ben hiç tutumlu değildim yani cebimdeki para rahatsız ederdi beni ama pişmanım
Zarardan dönmeye karar verdim inş olur

Back