• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

neler aldın canım yazabılır mısın (yazmasanda sıkıntı yok cok olabılır belkı) :)

neler aldın canım yazabılır mısın (yazmasanda sıkıntı yok cok olabılır belkı) :)
Yazım canım.
2 tane Sütaş süzme peynir
Yorsan kaşar peynir
Yorsan yoğurt 2 tane (bizim evde çok tüketiliyor )
7 li tost ekmeği
2 bazlama
6 tane süt Sütaş. (Ben hamile olduğum için bunu da ben çok tüketiyorum )
Portakal
Ayva
Havuc
Patates
Sogan
Reis bulgur
Arpa Şehriye
Dondurma
Tiryaki çay
Bergamot çayı
Pulbiber,karabiber,köri sosu
Ketçap
Buğday nisastasi
Eşim tatlılara saldırdı tatlı aldık :)
Diğer herseyim evde vardı.

Aklıma şu an gelenler bunlar canım eksik vardır ama.

Tereyağ bide daha aklıma gelmedi şimdi canım kafadan yazıyorum :)

baya da bısey almıssın @esmaa_91 sanırım temızlık malzemesı almadın yada yazmak aklına gelmedı :)

Bugünkü harcama 68 tl :1 kg kıyma, köftelik bulgur, haşhaş ezmesi, pudra şekeri, cips,maydanoz, patates, soğan, diş macunu.

Bu aradaaaa elektrik faturam geldi şoka girdim çooooook mutluyum 53,50 tl:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Son düzenleme:
25 TL hırka
20 TL iki tane servis tabağı
5 TL cips
toplam 50 TL harcama ile günü kapadım.

Kızlar ben arabayla ise gitmeye başladım
o yüzden dolmus otobüs parası yok

Dün marketten yoğurt ekmek iki dondurma 12 küsür verdik

Ama benzin parası olacak işte hadi bakalım :)

Liste kapalı mı? Ben de birikim yapmak istiyorum, ama çok zorlanıyorum. Evlendiğimizden beri dağ gibi borcumuz daha yeni bitti. Geçen sene yani. 4 yıllık evliyim, kenarda bir kuruşumuz yok. Ailecek de hiç tutumlu değilizdir, bilmiyorum birikim yapabilir miyim?

Liste kapalı mı? Ben de birikim yapmak istiyorum, ama çok zorlanıyorum. Evlendiğimizden beri dağ gibi borcumuz daha yeni bitti. Geçen sene yani. 4 yıllık evliyim, kenarda bir kuruşumuz yok. Ailecek de hiç tutumlu değilizdir, bilmiyorum birikim yapabilir miyim?
yaparsin canim neden yapamayasin burafaki topikleri oku hem hepimizin borcu var ama 3-5 kenara koymaya calisiyoruz sende yaparsin insallah

yaparsin canim neden yapamayasin burafaki topikleri oku hem hepimizin borcu var ama 3-5 kenara koymaya calisiyoruz sende yaparsin insallah

Benim zaten borcumuz kalmadığı için birikim yapmak istiyorum ama bizde gelen gider, hiç tutumlu değilizdir yani onu demek istemiştim... :KK43::KK43:

Hiç kapalı olur mu hemen ekliyorum :)

Merhaba kızlar, yaptığım hesaplamaya göre bu ay dışarda yemek yememeğe dikkat ederek ve pasta, tatlı gibi şeyleri almayarak önceki aya göre yaklaşık 500 tl tasarruf etmişim ama bu ay arabayı tamire verdik 500 oraya, bu haftasonuda şehir dışına çıkmak zorunda kaldık yine 400-500 civarıda oraya gitti. Dikkat etmesem fazladan 500 de yemeğe gidecekti bari o kaldı diye kendimi teselli ediyorum. Bakalım bu ay daha tasarruflu olabilecekmiyim. İnşallah hesapta olmayan harcamalar çıkmaz ve hepimiz hedeflerimize ulaşırız...

ay bu sıralar biraz saldım harcamaları gene. hemen kemer sıkma politiklarına başlamalıyım.

benimde bu ay beklediğim gibi geçmedi hiç.gerçi ayın yarısına kadar 150 birikmiş yine..tabi onada çoktan yer buldum
kalan 15 günü yazcaz birikime mecbur
ayrıca bugün 50 lira harcadım,hepside olmasada olurdu aslında.ama bazen insan olıuyo öyle.hatta alırken aklıma bura geldi hemen bi açıklama hazırladım:)harcama günü ilan ettim bugün.fuzuli harcama günüm artık ayın yarısı benim için

Back