- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
benım hesapta kakaolu kahvaltılık gevrek fazla
senınkınde de dondurma fazla yesa
ama can cekıyo ya dı mı
Aynen canım yaaa ama ne yapalım arada olur öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım hesapta kakaolu kahvaltılık gevrek fazla
senınkınde de dondurma fazla yesa
ama can cekıyo ya dı mı
Canımmm Rabbim bereketlendirsin inşallah tüm kazançlarınıMerhaba hanımlar. Ne zamandır yazmıyordum ufak ufak da olsa kumbaraya birkaç kuruş girdi bu arada iş aldım evde yapıyorum zincir çekiyorum. İş aldığım yer onları elbiselerin kenarlarına kullanıyolar metresi 25 kuruş.
max. olacaktı o :)şimdi işe gıdıcem mın 5 tl harcamak hedefım :)
Ben onu max. algıladım zaten Birikimci olunca demek yanlışları bile doğru görüyoruz :))max. olacaktı o :)
Bu kadar şeyi 1200 e mi aldın canım baya uygun olmuş o zman1200 masrafa girdik geldik 300 300 odeyecez oturma odasına tül stor fon çocuk odasına hali yatak odası stor ve kitaplık aldık yine 1200 iyi tuttu gibi geldi bana
Borca girneyincede bişey alinmiyoki lazımdı sonucunda
evet canım bende yazarken max. dıye dusunup mın. yazmısımBen onu max. algıladım zaten Birikimci olunca demek yanlışları bile doğru görüyoruz :))
o kadar seyı nasıl 1200e aldın canım ne kadar uygun nerden aldınız benımde ıhtıyacım varda1200 masrafa girdik geldik 300 300 odeyecez oturma odasına tül stor fon çocuk odasına hali yatak odası stor ve kitaplık aldık yine 1200 iyi tuttu gibi geldi bana
Borca girneyincede bişey alinmiyoki lazımdı sonucunda
Adam eşime telefon açmış abi storlari hesaplamamisim demiş eşimde ağzından bikere 1200 çıktı o rakam olacak storla birlikte duzgun hesaplasaydin demiş adamda haklısın abi demiş yine 1200 e gedi yani canım ben konyadayim Selçuklu bi mağazadan aldık perdeler brilliant hali Gümüşsuyu diye marka 4m2 bide elden taksitle odeyecez 300 300 banada uygun geldi vallaevet canım bende yazarken max. dıye dusunup mın. yazmısım
ama 8 tl harcadım ekstra arkadaslara ayran aldım :)
o kadar seyı nasıl 1200e aldın canım ne kadar uygun nerden aldınız benımde ıhtıyacım varda
5tl dolmuşa benden..8 tl ıle gunu kapatmak ıstıyorum