Yazım canım.neler aldın canım yazabılır mısın (yazmasanda sıkıntı yok cok olabılır belkı) :)
Almadım cnm onları geçen ay almıştım bitmedi dahabaya da bısey almıssın @esmaa_91 sanırım temızlık malzemesı almadın yada yazmak aklına gelmedı :)
yaparsin canim neden yapamayasin burafaki topikleri oku hem hepimizin borcu var ama 3-5 kenara koymaya calisiyoruz sende yaparsin insallahListe kapalı mı? Ben de birikim yapmak istiyorum, ama çok zorlanıyorum. Evlendiğimizden beri dağ gibi borcumuz daha yeni bitti. Geçen sene yani. 4 yıllık evliyim, kenarda bir kuruşumuz yok. Ailecek de hiç tutumlu değilizdir, bilmiyorum birikim yapabilir miyim?
evet temuzlik malzemeleri biraz gec bitiyo ben 4aydir topluca aldiklarimi kullaniyorum halaAlmadım cnm onları geçen ay almıştım bitmedi daha
yaparsin canim neden yapamayasin burafaki topikleri oku hem hepimizin borcu var ama 3-5 kenara koymaya calisiyoruz sende yaparsin insallah
Yaparsın canım. Emin ol burdaki herkes aynı durumdaBenim zaten borcumuz kalmadığı için birikim yapmak istiyorum ama bizde gelen gider, hiç tutumlu değilizdir yani onu demek istemiştim...
Liste kapalı mı? Ben de birikim yapmak istiyorum, ama çok zorlanıyorum. Evlendiğimizden beri dağ gibi borcumuz daha yeni bitti. Geçen sene yani. 4 yıllık evliyim, kenarda bir kuruşumuz yok. Ailecek de hiç tutumlu değilizdir, bilmiyorum birikim yapabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?