• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Evet gerçekten motive ediyor
Örnekleri görünce ben neden yapamayayim diyoruz
Ben para konusunda çok yol aldım burada
Hele bir damacana kumbara görmüştüm
Maşallah dev gibi ama ben o dolana kadar çatlarım
@esmaa_91 sen kaç yasındasın çocuk varmı

@esmaa_91 daha gencız :KK59: ben bırıkımcıydım ıyıce tutumlu olmaya basladım burada dun bugun kesın bakkaldan bıseyler alıp gelmıstım sımdıye kadar ama buraya yazma sorumlulugum oldugu ıcın almıyorum :KK70:
Harikasınn Beth18 Beth18 canım alma alma
Ben naptım anlatayım
Kurabiye yapıp dondurucuya attım,
Biraz önce çıkardım 2tane yanına da kahvem ohh

Evet gerçekten motive ediyor
Örnekleri görünce ben neden yapamayayim diyoruz
Ben para konusunda çok yol aldım burada
Hele bir damacana kumbara görmüştüm
Maşallah dev gibi ama ben o dolana kadar çatlarım
@esmaa_91 sen kaç yasındasın çocuk varmı
Ben 24 yaşındayım. Bebegim karnimda henüz :) haziran da doğacak Allah nasip ederse.

Kaç gündür yazamıyorum ama toplam harcama 30 tl :

Ekmek, su, kardeşime giderken ıvır zivir ve bir kere taksiye bindim arabayi almaya korktum :) o kadar :)

Bu iki hafta biraz harcama olabilir temizliğe abla gelecek ve gün için harcama yapmam gerekir yufka vs. Ama 26 sinda günüm var toplu para gelecek inşallah :)

Ve doğalgaz faturam 67 geldi çok sukurrrr :)

Bol birikimi günler diliyorum :KK200:

Selamlar. 1 haftadır yazamadım. Yazacak bişeyde yoktu zaten. Çok misafir geldi,çok harcama oldu haliyle. Olsun,birikimde olur inşallah. Allah insan yokluğu vermesin.
Ben marttan çok şey bekliyordum ama bu mart çok hain çıktı....sadece 70 lira var kenarda,onuda 18 ine kadar 150 ye tamamlayıp harcıycam.

yesa yesa göremedim senin haftasonu harcama ve birikim durumun nedir canım arkadaşım :D Benim 30tl de bil istedim :KK66:

Dün çok geç yattığım için bugün ucu ucuna çıktım börek aldım pastaneden 4 tl daha şimdiden midemi yaktı :( İnşallah bir daha kahvaltı yapmadan çıkmam hem cebime hem mideme zarar...

Bu arada günaydınnnn bol birikimli bir gün olsun :KK36:

Back