Bende çalışmıyorum canım benim avantajim eşimin maaşı evde bırakması oluyor kira doğalgaz şu elektirik ve kredi parasini cebine harcligini veririm tamam bugün 20 lira verdim idare etsin bikaç gün para azaldı daha ayin 20 sine 20 gun var ve evde 200 küsür para kaldı onunla idare edecez işte
Aynen bnde calismiyorm canim esim maasi elime verir bn hesaplar paralari.ayirir bn harcligini veririm ki bu ay cok para harcadigimizdan hic harclik da vermedim canim kocam ya uzuldum simdiBende çalışmıyorum canım benim avantajim eşimin maaşı evde bırakması oluyor kira doğalgaz şu elektirik ve kredi parasini cebine harcligini veririm tamam bugün 20 lira verdim idare etsin bikaç gün para azaldı daha ayin 20 sine 20 gun var ve evde 200 küsür para kaldı onunla idare edecez işte
O zaman çevrende ne kadar market varsa hepsini dolaş. Valla ben bazen birinde bir urun indirimdeyse diğer marketleri de geziyorum 5 kuruş daha ucuz olsun hemen oradan alırım :)Bizimki maaşlı değil.banada haftalık verir. Ben öyle istedim. Aylık verdiğinde ilk hafta harcayınca tabi:)
Hafta sonlarıda beraber karttan çıkar alırız. Bu verdiği haftalık sadece mutfak alışverişi için geçerli.
fatura,giyim,kırtasiye,özel ihtiyaç gibi durumda ayrıca para alırım.
O yüzden kestiremiyorum tam olarak ne kadar biriktirebilirim bu ay yada sonraki aylar. Gelir değişik olunca
Canım paranı atıyorum 5-6 yıl sonra kullanacaksan altın kar ediyor ama yaza seneye bozacaksan TL de kal bence... Çok riskli şu an almak... Benim hedefim bu yaza ya da doğuma olunca TL de kalacağım.. Sonraki birikimleri altına çeviririm...Anka benimde başıma sonradan dank etti. Hazır indirimdeyken yarın gideceğimiz arkadaşada bi nevresim alsammı diye geçiyodu aklımdan
Sonra benden çok çok samimi olan arkadaşı ben çerçeve aldım deyince geldi aklım başıma. 20-25 i geçmem yarın. Zaten bu ay gerçek anlamda birikime odaklanmak istiyorum. Ne yaparım ne alırım henüz karar veremesemde:) olmayan para için tasalanıyorum resmen. Bankadan altınmı alayım,çeyrek alıp kenaramı atayım,dolaradamı bi bakayım...kafamda deli sorular:)
parası olanın derdide çokmuş hakkaten:)
Allahımmmmmmmmmmmmmmm çiçeklerin güzelliğine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Cicegini yesinler seninbende araba şekli veripde yukleyim bari
Cicegini yesinler seninbereketli olsun canım
heyecandorukta ayy çiçeklerine bayıldım.ablamda böyle yapar.bi keresinde toplayıp oğlana getirdiydi,canımız çıktı banttan sökene kadar
Günaydın kizlaaaar çok şükür Şubat in son günü yarın yeni bi ay yeni bi başlangıç :) bu aksam birikimleri yazalimm
Bugün maaş yattı çok mutluyum:)
Bugün 0 harcama yapanlar toplanalim
Arkadaş bıraktı eve Sabah da servis onun dışında bi yere de uğramasdim
Yok mu arttiran:)
Siz ne yiyip ne içiyorsunuz yahu..
Pazara çıktım
5 TL pul biber
5 TL sarımsak
6 TL portakal
2 TL patlıcan
4 TL yufka
8 TL zeytin
1 TL ıspanak
2.5 TL turp
2.5 TL marul
1.5 TL havuç
4 TL yeşil ot
5 TL soğan
5 TL domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?