• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Anka Anka benimde başıma sonradan dank etti. Hazır indirimdeyken yarın gideceğimiz arkadaşada bi nevresim alsammı diye geçiyodu aklımdan
Sonra benden çok çok samimi olan arkadaşı ben çerçeve aldım deyince geldi aklım başıma. 20-25 i geçmem yarın. Zaten bu ay gerçek anlamda birikime odaklanmak istiyorum. Ne yaparım ne alırım henüz karar veremesemde:) olmayan para için tasalanıyorum resmen. Bankadan altınmı alayım,çeyrek alıp kenaramı atayım,dolaradamı bi bakayım...kafamda deli sorular:)
parası olanın derdide çokmuş hakkaten:)

Bende çalışmıyorum canım benim avantajim eşimin maaşı evde bırakması oluyor kira doğalgaz şu elektirik ve kredi parasini cebine harcligini veririm tamam bugün 20 lira verdim idare etsin bikaç gün para azaldı daha ayin 20 sine 20 gun var ve evde 200 küsür para kaldı onunla idare edecez işte

Bizimki maaşlı değil.banada haftalık verir. Ben öyle istedim. Aylık verdiğinde ilk hafta harcayınca tabi:)
Hafta sonlarıda beraber karttan çıkar alırız. Bu verdiği haftalık sadece mutfak alışverişi için geçerli.
fatura,giyim,kırtasiye,özel ihtiyaç gibi durumda ayrıca para alırım.
O yüzden kestiremiyorum tam olarak ne kadar biriktirebilirim bu ay yada sonraki aylar. Gelir değişik olunca

Bende çalışmıyorum canım benim avantajim eşimin maaşı evde bırakması oluyor kira doğalgaz şu elektirik ve kredi parasini cebine harcligini veririm tamam bugün 20 lira verdim idare etsin bikaç gün para azaldı daha ayin 20 sine 20 gun var ve evde 200 küsür para kaldı onunla idare edecez işte
Aynen bnde calismiyorm canim esim maasi elime verir bn hesaplar paralari.ayirir bn harcligini veririm ki bu ay cok para harcadigimizdan hic harclik da vermedim canim kocam ya uzuldum simdi :( ama napim gelecegimiz icin :KK51:

Ben bugun markete gittim.baya bişey azalmıştır genel.bi alışveriş yaptım 90 tl tuttu hem eksikleri aldım boşuna gitmedi ama üzülüyorum param gitti diye

Bizimki maaşlı değil.banada haftalık verir. Ben öyle istedim. Aylık verdiğinde ilk hafta harcayınca tabi:)
Hafta sonlarıda beraber karttan çıkar alırız. Bu verdiği haftalık sadece mutfak alışverişi için geçerli.
fatura,giyim,kırtasiye,özel ihtiyaç gibi durumda ayrıca para alırım.
O yüzden kestiremiyorum tam olarak ne kadar biriktirebilirim bu ay yada sonraki aylar. Gelir değişik olunca
O zaman çevrende ne kadar market varsa hepsini dolaş. Valla ben bazen birinde bir urun indirimdeyse diğer marketleri de geziyorum 5 kuruş daha ucuz olsun hemen oradan alırım :)

Anka Anka benimde başıma sonradan dank etti. Hazır indirimdeyken yarın gideceğimiz arkadaşada bi nevresim alsammı diye geçiyodu aklımdan
Sonra benden çok çok samimi olan arkadaşı ben çerçeve aldım deyince geldi aklım başıma. 20-25 i geçmem yarın. Zaten bu ay gerçek anlamda birikime odaklanmak istiyorum. Ne yaparım ne alırım henüz karar veremesemde:) olmayan para için tasalanıyorum resmen. Bankadan altınmı alayım,çeyrek alıp kenaramı atayım,dolaradamı bi bakayım...kafamda deli sorular:)
parası olanın derdide çokmuş hakkaten:)
Canım paranı atıyorum 5-6 yıl sonra kullanacaksan altın kar ediyor ama yaza seneye bozacaksan TL de kal bence... Çok riskli şu an almak... Benim hedefim bu yaza ya da doğuma olunca TL de kalacağım.. Sonraki birikimleri altına çeviririm...

Allahımmmmmmmmmmmmmmm çiçeklerin güzelliğine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar:

Sağol Canımmmm :) :KK200:

Cicegini yesinler senin :KK48: bende araba şekli veripde yukleyim bari :KK53:

Cicegini yesinler senin :KK45: bereketli olsun canım

Sağol canımmm daha yüksek birikimler sizin olsunnn :) :KK200:

heyecandorukta heyecandorukta ayy çiçeklerine bayıldım.ablamda böyle yapar.bi keresinde toplayıp oğlana getirdiydi,canımız çıktı banttan sökene kadar:KK70:

:) İlkokulda bir arkadaşımın babasının bakkalı vardı o harçlığını böyle getirdi o geldi aklıma öteki türlü çok dağınık olacaktı :D

Siz ne yiyip ne içiyorsunuz yahu..

Hahaha çok tatlisin

Son haftalarda menu yazayım o zaman

Mercimek Çorbasi ve ton balıklı salata
nohut pilav yoğurt acili
patates dolması yoğurt puding
yeşil fasulye pilav ayran
tavuklu salata
köfte
Makarna

Bu hafta bi gün arkadaşa gittik bi gün kv

Ben de esim de akşama 3 çeşit hiç yapmayız hatta esim sırf çorba içelim de der bazı günler az da yer :KK66:

Pazara çıktım
5 TL pul biber
5 TL sarımsak
6 TL portakal
2 TL patlıcan
4 TL yufka
8 TL zeytin
1 TL ıspanak
2.5 TL turp
2.5 TL marul
1.5 TL havuç
4 TL yeşil ot
5 TL soğan
5 TL domates

Anka çarşamba market alışverişi var bizim de uzun uzun yazarim ama sizin ora pahalı geldi bana bakalım yaparız karsilastirma;)

Back