• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

301114 301114 geçmiş olsun ahh şu çocuklar hastalanmadan buyuseler keşke :KK43:

heyecandorukta heyecandorukta sigara derde deva olmuyor canım ya yıllardır içiyorum hiçbir derdimi çözmemesi bir yana başıma yeni dertler açtı hep bir kurtulsam :KK43:

yesa yesa ben de 15'inde yapabilirim bildirimi. Gerçi bende birikim yok da eksi hesap azalacak mı azalmayacak mı ona bakicaz artık. Ne kadar azalirsa o kadar birikim yapmış say beni:KK70: bir de daha da artarmış:KK17:
Canım ben saçmaladım işte tiryaki olsam anlayacağım da içmediğim şeyi gittim aldım :D Bir an önce bırakırsın inşallah canımmm yapabilirsin inanıyorum :)

Çokokrem 1000 ml......... 11.45 TL
Baldo pirinç 2.5 kilo .......7.99 TL
Köftelik bulgur 2.5 kilo...6.90 TL
Ekmek.............................1.60 TL
Kırmızı mercimek 1 kilo...6.15 TL
Blendax şampuan............8.95 TL

Toplam............................43.04 TL

Kalan 7 TL kumbaraya

Bu odediklerimi masraf olarak gormesemde yazıyorum gece acil ücreti 20 tl taksi 25 tl
Sabah çocuk doktoru muayene ücreti 60 tl hastaneye gidis taksi 25 tl
Hastaneye 2 günlük yatış ücreti 300 tl
Oğluma oyuncak falan aldım nekadar verdigimi hatirlamasamda 25 30 civarı verdim şimdi oğlum uyumusken benimde canım sıkıldı girip yazayim dedim dualarinizi eksik etmeyin :KK61:

Bu odediklerimi masraf olarak gormesemde yazıyorum gece acil ücreti 20 tl taksi 25 tl
Oğluma oyuncak falan aldım nekadar verdigimi hatirlamasamda 25 30 civarı verdim şimdi oğlum uyumusken benimde canım sıkıldı girip yazayim dedim dualarinizi eksik etmeyin :KK61:
Canım Allah acil şifalar versin. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

bu güne ayırdığım 40 tı.26 sını harcadım.ama başka alacak bişey yok şimdilik,bakalım

ne aldın canım benim?

çoooooooook geçmiş olsun canım umarım çok iyi olur geçer gider Allah şifa verir

Günah çıkarayım bari bende. :D Dün kan verdim.. Elimde nakit kalan paradan 1.5 lira harcadım. Aslında harcamayacaktım ama kan bağışlayınca... Çay filan aldım... Neyse annemden 5 lira borç aldım öğrenci kartıma para atıcam diye. Bu akşam abim maaşını alıcak şubat ayının ütü parasını toplu verecek onu gun parası olarak vericem. Benden şimdilik bu kadar

biz acile hiç ücret ödemiyoruz ben her hastalandığımda gece mutlaka acile giderim ama 5 kuruş ödediğimi bilmem test parası bile ödemiyorum üstelik özel hastaneye gidiyorum

Ç
Çok geçmiş olsun canım nesi var oğlunun...

Çok geçmiş olsun nesi var yavrunun? Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Benim oğlan da hasta, ateşli. Bugün evdeyiz o yüzden. Akşama da annemler gelecekler birkaç gün kreşe göndermeyeceğim. İyileşsin, toparlasın iyice. Seninki kaç yaşında??

Günah çıkarayım bari bende. :KK70: Dün kan verdim.. Elimde nakit kalan paradan 1.5 lira harcadım. Aslında harcamayacaktım ama kan bağışlayınca... Çay filan aldım... Neyse annemden 5 lira borç aldım öğrenci kartıma para atıcam diye. Bu akşam abim maaşını alıcak şubat ayının ütü parasını toplu verecek onu gun parası olarak vericem. Benden şimdilik bu kadar

Ne güzel bir iş yapmışsın. Birilerine şifa olur inşallah verdiğin kan. Giden 1,5tl olsun bir şey olmaz. Bu ayın hasılatı iyi gelir umarım :))

Çok geçmiş olsun nesi var yavrunun? Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Benim oğlan da hasta, ateşli. Bugün evdeyiz o yüzden. Akşama da annemler gelecekler birkaç gün kreşe göndermeyeceğim. İyileşsin, toparlasın iyice. Seninki kaç yaşında??

Ne güzel bir iş yapmışsın. Birilerine şifa olur inşallah verdiğin kan. Giden 1,5tl olsun bir şey olmaz. Bu ayın hasılatı iyi gelir umarım :))
İnşallah canım... Hastanede onların yerinde bende olabilirdim çünkü. Hastanenin cerrahi bolumlerinde onkoloji bolumlerinde gezmeyince kimse hasta değil zannediyoruz sanırım :( empati yapmak lazım :)

Arkadaşlar bu aralar giremeyeceğim kk'ya. Ama tabi birikim yapıcam. Unutmazsam arada girerim bildirim yaparım. Sağlıcakla kalın

301114 301114 canım çok geçmiş olsun insalla oğlun en kisa zamanda iyileşir

Bugünkü harcama da yazalım

20 tl folik asit (çok heyecanlıyım ömrümde ilk defa kullanacağım)
70 kuruş ekmek yaşasın halk ekmek
2.50 dolmus

Back