BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ah işte çocuk olunca öyle olmuyor... Birinin yediğini oburu yemez... Her gün çorba salata ana yemek pilav veya makarna olur mutlaka bizde... Çocuk olmadan biz de öyleydik...
Bazen kahvaltı gibi hazırlarım.. 2 yumurta kırarım..

Anka çarşamba market alışverişi var bizim de uzun uzun yazarim ama sizin ora pahalı geldi bana bakalım yaparız karsilastirma

Evet pahalı ya.. Patlıcan yarım kilo, domates 1.5 kilo, sarımsak 3 baş, soğan 2 kilo... Ispanak yarım kilo... İhtiyacım kadar alıyorum sadece... Kilo kilo da almıyorum ama her hafta en az 50 TL gidiyor... Zeytin de yarım kilo bu arada...

aynen canım çocuk yok ya o yüzden böyle bizim...

biz de kahvaltılık yeriz arada ki eşim çok sever, kaşarlı yumurta yapar hemen kendine :) ya da patates kızartması yeriz arada :)

sarımsak ben aylar oldu 5 tl ya aldım koca poşet yarısını kv verdim yarısı evde bir sürü var bilseydim gönderirdim sana ne gerek var almana :)

Tüh boşuna almışım...
Ben pek almam da tansiyonum çıkar falan belki lazım olur diye aldım... Dursun evde...

gün gün yazamadım bir türlü

mart ayından itibaren her harcamayı yazacağım inşallah

hafta sonu kuzenimin nişanı vardı kıyafet almadım evlenirken kendi nikahımda giydiğim şeyi giydim

takı takılıyor haliyle

ist a gittim geldim 30 tl yol parası buugün 10 tl ist kartıma yükledim

yazıcıdan renkli çıktı aldım 5 tl

ne aldın 10 tl yaz bakalım

Ya çok kötü bir şey aldım o yüzden üstü kapalı yazdım ama sordun mecburen cevap vereceğim

Sigara + 2 naneli şeker .

Niye aldım çünkü kafamı dağıtmak istedim gece çok aglamistim. Bir tane yaktım öksür öksür oldum bir tane daha taktım öğle o da aynı çantamda atacağım. Büyük sacmaladim yani

o zaman heyecandorukta için geliyorrrrrrrrrrrrrr

2 TL otobüs
6.25 TL yemek
2 TL yede 2 Ekmek aldım
10.25 TL zararla günü kapadım kızlar üstelik ne kumbara ya nede birikime birsey atamadım
OFF inşallah mart ayında bol bol birikim yapabilirim hepimize bol birikimli aylar diliyorum

4tl eczane
15tl sigara
27tl market (salatalık-domates-k.mercimek-çikolata-kuru yemiş-kraker)

301114 geçmiş olsun ahh şu çocuklar hastalanmadan buyuseler keşke

heyecandorukta sigara derde deva olmuyor canım ya yıllardır içiyorum hiçbir derdimi çözmemesi bir yana başıma yeni dertler açtı hep bir kurtulsam

yesa ben de 15'inde yapabilirim bildirimi. Gerçi bende birikim yok da eksi hesap azalacak mı azalmayacak mı ona bakicaz artık. Ne kadar azalirsa o kadar birikim yapmış say beni bir de daha da artarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…