Aylık ne kadar biriktirdigimizi canım eğer öyleyse ben 20 sinden 20 sine hesap versem olur muKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MART AYINDAN İTİBAREN BİRİKİMLERİ DE YAZIYORUZ
31 MART BİLDİRİM GÜNÜ
HAYDİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM
Aylık ne kadar biriktirdigimizi canım eğer öyleyse ben 20 sinden 20 sine hesap versem olur mu
Tamam ozamn patronolur canım sen 20 martta yaz ben onu mart ayı bildirim başlığı altına alırım :)
Hahaha çok tatlisin
Son haftalarda menu yazayım o zaman
Mercimek Çorbasi ve ton balıklı salata
nohut pilav yoğurt acili
patates dolması yoğurt puding
yeşil fasulye pilav ayran
tavuklu salata
köfte
Makarna
Bu hafta bi gün arkadaşa gittik bi gün kv
Ben de esim de akşama 3 çeşit hiç yapmayız hatta esim sırf çorba içelim de der bazı günler az da yer
Anka çarşamba market alışverişi var bizim de uzun uzun yazarim ama sizin ora pahalı geldi bana bakalım yaparız karsilastirma
Ah işte çocuk olunca öyle olmuyor... Birinin yediğini oburu yemez... Her gün çorba salata ana yemek pilav veya makarna olur mutlaka bizde... Çocuk olmadan biz de öyleydik...
Bazen kahvaltı gibi hazırlarım.. 2 yumurta kırarım..
Evet pahalı ya.. Patlıcan yarım kilo, domates 1.5 kilo, sarımsak 3 baş, soğan 2 kilo... Ispanak yarım kilo... İhtiyacım kadar alıyorum sadece... Kilo kilo da almıyorum ama her hafta en az 50 TL gidiyor... Zeytin de yarım kilo bu arada...
Bugünü 10 tl harcayarak kapattım :)
aynen canım çocuk yok ya o yüzden böyle bizim...
biz de kahvaltılık yeriz arada ki eşim çok sever, kaşarlı yumurta yapar hemen kendine :) ya da patates kızartması yeriz arada :)
sarımsak ben aylar oldu 5 tl ya aldım koca poşet yarısını kv verdim yarısı evde bir sürü var bilseydim gönderirdim sana ne gerek var almana :)
ne aldın 10 tl yaz bakalım
Ya çok kötü bir şey aldımo yüzden üstü kapalı yazdım ama sordun mecburen cevap vereceğim
Sigara + 2 naneli şeker .
Niye aldım çünkü kafamı dağıtmak istedim gece çok aglamistim. Bir tane yaktım öksür öksür oldum bir tane daha taktım öğle o da aynı çantamda atacağım. Büyük sacmaladim yani
Hadi bakalım :)KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
MART AYINDAN İTİBAREN BİRİKİMLERİ DE YAZIYORUZ
31 MART BİLDİRİM GÜNÜ
HAYDİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM
Bence de gelmeli şimdi komik geliyor ne alaka yani sanki deli gibi sigara içiyorum da dertlenince gidip aldımo zaman heyecandorukta için geliyorrrrrrrrrrrrrr
Avatardan gözümü alıp yazını okuyamiyorumgözlerim yuvalarından fırladı bian
AltınAvatar neydi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?