• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Merhaba,

Kaç gündür giremiyordum bugün de kumbarami sayacagim gündü sadece 1 tl atmistim. Bir ayda 97 olmuş üstünü de cuzdan dan tamamlayıp yarın kullanmadigim nakit hesabıma yatiracagim elimin altında olursa harcarim çünkü :)

Bu ay ve temmuzun ortalarına kadar tek maaş ile idare edip birikim yapacağım inşallah. Yeni yeni anlıyorum ne çok gereksiz harcama yapiyormusuz biz eşimle birlikte iken sürekli dışarıda yemek alışveriş vs. Tek başıma birikim yapabildigimi görünce çok acıdım boşa attığımız paralara.

Cuma günü maaşım yatacak ama benim çok şükür hesabimda para kaldı onu direkt birikim hesabina eft yapacağım yarın bu maaştan ne kadar kalacak bakalım :)

Bu arada eşim umre fikrine sıcak değil gibi hissedip ev peşinati demiştim ama haftasonu söyledim havalara uçtu :) benim hedef yine umre parası biriktirmek oldu :) Yesam değiştirmene gerek yok ama kalsın. İleride o da hedef olacak kısmetse :) Eki Görüntüle 1784784

Bunlarda birikim çiçeklerim :)
Cicegini yesinler senin :KK48: bende araba şekli veripde yukleyim bari :KK53:
Merhaba,

Kaç gündür giremiyordum bugün de kumbarami sayacagim gündü sadece 1 tl atmistim. Bir ayda 97 olmuş üstünü de cuzdan dan tamamlayıp yarın kullanmadigim nakit hesabıma yatiracagim elimin altında olursa harcarim çünkü :)

Bu ay ve temmuzun ortalarına kadar tek maaş ile idare edip birikim yapacağım inşallah. Yeni yeni anlıyorum ne çok gereksiz harcama yapiyormusuz biz eşimle birlikte iken sürekli dışarıda yemek alışveriş vs. Tek başıma birikim yapabildigimi görünce çok acıdım boşa attığımız paralara.

Cuma günü maaşım yatacak ama benim çok şükür hesabimda para kaldı onu direkt birikim hesabina eft yapacağım yarın bu maaştan ne kadar kalacak bakalım :)

Bu arada eşim umre fikrine sıcak değil gibi hissedip ev peşinati demiştim ama haftasonu söyledim havalara uçtu :) benim hedef yine umre parası biriktirmek oldu :) Yesam değiştirmene gerek yok ama kalsın. İleride o da hedef olacak kısmetse :) Eki Görüntüle 1784784

Bunlarda birikim çiçeklerim :)
Cicegini yesinler senin :KK45: bereketli olsun canım

Özele gittim canım 1 ay öncede acile gitmiştim özele ozamn da 20 tl almışlardı ocak ayından itibaren sanırım ücretli oldu acil girişi

anladım canım sağlık söz konusu olunca önemli değil verilen para zaten de onu merak edip sorayım dedim ben de :KK68:

aynen kızlar mart güzel olacak nisan güzelden de öte :KK53:

ooooooooooooooooohhhhhh ilk hedefine ulaşmışsın canım süper valla :KK50:

benim belimi hediyeler büktü biraz:)
son hafta,
164 anneme iki çift terlik,
55 ev hediyesi nevresim,
20 birinin kızımı ne evleniyomuş altın parası toplandı,
80 oğlumun arkadaşına doğum günü hediyesi,
30 bebek hediyesi..
bide 60 gün parası vardı..bunların hepsini bu ayki birikimimle aldım..eşimden hiç para istemedim.
bide 120 lira var cüzdanda..
hediye olayı hep bu son haftaya denk geldi.yarında küçük bir ev hediyesi almam gerekiyo ama valla 25 i geçirmeyi düşünmüyorum
tamam hediyeleşmek sünnettir de,ben tek başıma sünnetleşip duruyorum..kimsenin bana bişey getirdiği falan yok yani..
aaa ama...

son hafta,
55 ev hediyesi nevresim,
30 bebek hediyesi..
bide 60 gün parası vardı..bunların hepsini bu ayki birikimimle aldım..eşimden hiç para istemedim.
hediye olayı hep bu son haftaya denk geldi.yarında küçük bir ev hediyesi almam gerekiyo ama valla 25 i geçirmeyi düşünmüyorum
tamam hediyeleşmek sünnettir de,ben tek başıma sünnetleşip duruyorum..kimsenin bana bişey getirdiği falan yok yani..
aaa ama...
Hediyeler çok olmuş bu ay senin benim gözüme 2 çift terlik fiyati ve oglunun arkadaşına aldığın 80 tl hediye fiyati uçuk geldi sadece canım

aaaaaaaaaaaaaaaa çok mantıklıymış istediğimiz şekillerde paylaşım yapalım :KK70:

ben de ev resmi çizeyim de benim çizim iyi değildir bizimkinden yardım isteyim bari :KK70:
Kat kat gokdelenlerin olsun inşallah ama 1 liklerlerle değil cekreklerle inşallah :KK49: benimde araba hayalim bi limuzin cizeyim bari

Hediyeler çok olmuş bu ay senin benim gözüme 2 çift terlik fiyati ve oglunun arkadaşına aldığın 80 tl hediye fiyati uçuk geldi sadece canım

annem hala çalışıyo.nerdeyse sürekli ayakta ve kilosuda var.ayaklarında ağrılar oluyo zaman zaman.kifidisten aldım mecburen.iyi bişey olsun diye..kendime olsa hayatta vermem o kadar para
hediye olayıda,ben yarısı kadar fiyata bir tulum almıştım aslında.bi baktım oğlum çok güzel bir kombin yapmış arkadaşı için..hakkaten çok güzeldi.7 yaşında kendisi,o yüzden hoşuma gitti davranışı,kırmak istemedim.

Kat kat gokdelenlerin olsun inşallah ama 1 liklerlerle değil cekreklerle inşallah :KK49: benimde araba hayalim bi limuzin cizeyim bari

ayy bendemi arabaya odaklansam acaba..
yanlız sizler çalışıyomusunuz..şimdi ben ev hanımıyım oturduğum yerde para biriktircem ya allah nasip ederse:) cesaret edemiyorum o kadarı birikmez gibi geldi gözüme

yanlız sizler çalışıyomusunuz..şimdi ben ev hanımıyım oturduğum yerde para biriktircem ya allah nasip ederse:) cesaret edemiyorum o kadarı birikmez gibi geldi gözüme

ben çalışıyorum canım arabamız da var Allaha şükür o yüzden hedef ev :KK49:

ama senin gönlündeki neyse o olsun hedefin :21:

son hafta,
55 ev hediyesi nevresim,
30 bebek hediyesi..
aaa ama...
Oğlunun arkadaşına falan neden o kadar pahalı bişey aldın ki... Ben 25-30 TL falan alırdım eskiden bizim doğum günümüzde gelen hediyeleri bir görseniz var ya... 3-4 TL lik şeyler... Ya benim beklediğimden değil de en azından ele alınır bişey getirin... Artık gitmiyorum bile...

Ev hanımı olduğuna bakma canım. Malum bende öğrenciyim. Bilirsin öğrencilerde heleki unv. Oğrencilerinde hiç para olmaz doğru düzgün

Oğlunun arkadaşına falan neden o kadar pahalı bişey aldın ki... Ben 25-30 TL falan alırdım eskiden bizim doğum günümüzde gelen hediyeleri bir görseniz var ya... 3-4 TL lik şeyler... Ya benim beklediğimden değil de en azından ele alınır bişey getirin... Artık gitmiyorum bile...

bilmiyorum ki hiç ne gider ne gitmez..arkadaşım oyuncak götürme artık büyüdüler deyince kıyafet alayım dedim.ben oğluma hiç doğum günü yapmadım.sadece pasta alırız babası ve ben hediye veririz.o yüzden hiç bilmiyorum ne götürülür..

ben çalışıyorum canım arabamız da var Allaha şükür o yüzden hedef ev :KK49:

ama senin gönlündeki neyse o olsun hedefin :21:

ya yesa aslında benim eşimin işi o..ama adam inat etti getirmiyo bana..
..geçen önümüzdeki araba hatalı davranış yapınca,kesin kadındır dedi..böyle düşünen adam karısının altına arabamı verecek
bende biriktirip alırmışım..süpraaaayzzz derim sonrada

..geçen önümüzdeki araba hatalı davranış yapınca,kesin kadındır dedi..böyle düşünen adam karısının altına arabamı verecek

Benim eşim de öyle der ama bana da verir... Ben dikkatliyimdir... Sen de alırsın inşallah... Bi aralar çok hevesim vardı ayrı arabaya... Sonra düşündüm vergisi benzini vs çok masrafı var vaz geçtim... Zaten eşim nereye ne zaman istesem götürür sağolsun...

Aman canım boşver ya erkeklerin klasik lafı o...

Benim eşim benim sürüsumu çok begenir yine de kurar o cümleyi boşver o yüzden ;)

bilmiyorum ki hiç ne gider ne gitmez..arkadaşım oyuncak götürme artık büyüdüler deyince kıyafet alayım dedim.ben oğluma hiç doğum günü yapmadım.sadece pasta alırız babası ve ben hediye veririz.o yüzden hiç bilmiyorum ne götürülür..

Neyse aklında olsun bi daha 30 falan iyidir... Seninki çok abartı olmuş.. Ev hediyesi de öyle çok lukse kaçma... Çok samimi arkadaşın olur tamam... Ama normalse gerek yok...
BeN geçenlerde arkadaşa 17,5 a 6 lı kase aldım... Çok beğendi mesela 12 yaptık..ç fiyat önemli değil... Düşünmek önemli... Bi cam tabak sarıp gitme de tabi gaza gelip.:D

Bende çalışmıyorum canım benim avantajim eşimin maaşı evde bırakması oluyor kira doğalgaz şu elektirik ve kredi parasini cebine harcligini veririm tamam bugün 20 lira verdim idare etsin bikaç gün para azaldı daha ayin 20 sine 20 gun var ve evde 200 küsür para kaldı onunla idare edecez işte

Back