• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Avatarımı da konuya uyarladım :KK70:
Gözümün önünde göreyim sürekli de şevke geleyim... O değil de benim sanıp da evi bulup çalmaya kalkan olmaz inşallah... :KK70:
Avatar alıntıdır kesinlikle benimle alakası yoktur... Sadece motive etsin diye konmuştur :KK70: :KK70: :KK70:
Avatardan gözümü alıp yazını okuyamiyorum :KK53: gözlerim yuvalarından fırladı bian :KK45:

Birazdan markete inecem 9 tl sigaraya verecem girmisken yazayım dedim buarada 1 liralık balyelerim 30 lira oldu 3 balye yaptım kumbaraya hiç bakmıyorum 10 kuruş 5 kuruş 25 kuruş falan atıyorum ona eşimde dolmuş parasının üstünü atiyo hergün 20 kuruş taş catlasa 5 tl vardır onda 100 bozuk biriktirebilsem Mart 20 de maaş alacak eşim ozamn üstünü tamamlayıp çeyrek almak niyetim

Oyy yine çok harcadık geldik :(

Oyun salonuna gittik 25 TL jetonlara verdik :(
İp aldım 10 TL şiş aldım 5 TL
Döner yedik 10 TL
Rezene aldım 5 TL
Soda 2.5

Toplam 57,5 :(

Merhaba,

Kaç gündür giremiyordum bugün de kumbarami sayacagim gündü sadece 1 tl atmistim. Bir ayda 97 olmuş üstünü de cuzdan dan tamamlayıp yarın kullanmadigim nakit hesabıma yatiracagim elimin altında olursa harcarim çünkü :)

Bu ay ve temmuzun ortalarına kadar tek maaş ile idare edip birikim yapacağım inşallah. Yeni yeni anlıyorum ne çok gereksiz harcama yapiyormusuz biz eşimle birlikte iken sürekli dışarıda yemek alışveriş vs. Tek başıma birikim yapabildigimi görünce çok acıdım boşa attığımız paralara.

Cuma günü maaşım yatacak ama benim çok şükür hesabimda para kaldı onu direkt birikim hesabina eft yapacağım yarın bu maaştan ne kadar kalacak bakalım :)

Bu arada eşim umre fikrine sıcak değil gibi hissedip ev peşinati demiştim ama haftasonu söyledim havalara uçtu :) benim hedef yine umre parası biriktirmek oldu :) Yesam değiştirmene gerek yok ama kalsın. İleride o da hedef olacak kısmetse :) img1456661100956.jpg

Bunlarda birikim çiçeklerim :)

Hiç biri gereksiz harcama değil ama çocukların mutlu olmuş :) başka şeylerden birikim yapmaya devam :)

Evet bayadır gitmiyorduk... İyi oldu... Normalde 100,den aşağı çıkmazdık.. Eşimle bovling hokey falan oynardık ama bu sefer sadece çocuklar oynadı iyi oldu... Onlarda büyüyünce anlıyorlar artık 3 diye anlaştık 3 kez bindiler tamam.... Eskiden olsa oooo çıkaramazdık yıkarlardı ortalığı...
İp gereksiz oldu ama örerim inşallah.. Yeni gördüm çok hoşuma gitti öylesine aldım... :D aslında ev ip doluydu...

Merhaba,

Kaç gündür giremiyordum bugün de kumbarami sayacagim gündü sadece 1 tl atmistim. Bir ayda 97 olmuş üstünü de cuzdan dan tamamlayıp yarın kullanmadigim nakit hesabıma yatiracagim elimin altında olursa harcarim çünkü :)

Bu ay ve temmuzun ortalarına kadar tek maaş ile idare edip birikim yapacağım inşallah. Yeni yeni anlıyorum ne çok gereksiz harcama yapiyormusuz biz eşimle birlikte iken sürekli dışarıda yemek alışveriş vs. Tek başıma birikim yapabildigimi görünce çok acıdım boşa attığımız paralara.

Cuma günü maaşım yatacak ama benim çok şükür hesabimda para kaldı onu direkt birikim hesabina eft yapacağım yarın bu maaştan ne kadar kalacak bakalım :)

Bu arada eşim umre fikrine sıcak değil gibi hissedip ev peşinati demiştim ama haftasonu söyledim havalara uçtu :) benim hedef yine umre parası biriktirmek oldu :) Yesam değiştirmene gerek yok ama kalsın. İleride o da hedef olacak kısmetse :) Eki Görüntüle 1784784

Ooo şekil de yapmış ben direk poşetledim götürdüm:D
Daha büyük birikimlerin çil çil altınların olsun inşallah helalinden....
Ben de 1 TL ve 50 kuruş atıyorum şişeye dolmadan kesmeyeceğim bakalım kaç çıkacak....

Ooo şekil de yapmış ben direk poşetledim götürdüm:KK70:
Daha büyük birikimlerin çil çil altınların olsun inşallah helalinden....
Ben de 1 TL ve 50 kuruş atıyorum şişeye dolmadan kesmeyeceğim bakalım kaç çıkacak....

İlk olunca şeklim olsun dedim :D
Aminnnn inşallah hepimizin :)
Şişe kaç lt lik ? Ben dolana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ya sabırlı değilim o kadar :)

İlk olunca şeklim olsun dedim :D
Aminnnn inşallah hepimizin :)
Şişe kaç lt lik ? Ben dolana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ya sabırlı değilim o kadar :)

1.5 litrelik... Ben de değilim aslında ama yapacak bişey yok... Bütünleyince gidip harcıyorum... Kağıt paraları da metal teneke kumbaralara atıyorum... Çıkarırsam harcarım yani.. Kaç kere elime alıp bıraktım sorma...
İnşallah kuflenmezler tenekede aklıma o geldi bi de...

Hımmm anladım canım... Daha önce denedin mi hiç.. Ben durudan başka almadım hiç... Ama arada çok büyük fark var ya..

Hımmm anladım canım... Daha önce denedin mi hiç.. Ben durudan başka almadım hiç... Ama arada çok büyük fark var ya..

aldıktan sonra denedim canım il defa bugün süper valla sen de denesene :kk77:

su çok güzel sen de gelsene gibi oldu ama :KK70:

bence hiç bir fark yok duru ne ben de onu hiç duymadım :KK51:

Aynı durum bizde de var ama ben idare edemiyorum sanırım hep ekside bitiriyorum ayı :KK43: bu ay silkiniyorum ve artıyla bitiriyorum inşallah

günaydın
mart ayından bende çok şey bekliyorum:)liste olayıda güzel olacak bence
bu arada oğlumun borcunu ödedim yesacım..
mart ayı hedefim altın almak..ne kadar birikirse artık
bide benim bankada parana göre altına çevirebiliyomuşsun..10 lirayı bile:)
bakalım, doğruysa ne varsa çeviririm

aynen kızlar mart güzel olacak nisan güzelden de öte :KK53:

ooooooooooooooooohhhhhh ilk hedefine ulaşmışsın canım süper valla :KK50:

Merhaba,

Bu arada eşim umre fikrine sıcak değil gibi hissedip ev peşinati demiştim ama haftasonu söyledim havalara uçtu :) benim hedef yine umre parası biriktirmek oldu :) Yesam değiştirmene gerek yok ama kalsın. İleride o da hedef olacak kısmetse :) Eki Görüntüle 1784784

Allahımmmmmmmmmmmmmmm çiçeklerin güzelliğine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar:

1.5 litrelik... Ben de değilim aslında ama yapacak bişey yok... Bütünleyince gidip harcıyorum... Kağıt paraları da metal teneke kumbaralara atıyorum... Çıkarırsam harcarım yani.. Kaç kere elime alıp bıraktım sorma...
İnşallah kuflenmezler tenekede aklıma o geldi bi de...

yok canım nemli olmadıktan sonra küflenmez zaten Allahın izniyle ramazan ya da kurban bayramı öncesinde açılacak bir şey olmaz bence :)

Sabah 9 tl sigara
Oğlumun ateşi dudmuyodu sürekli sabah 5 den beri yapmadığım kalmadı soluğu açilde aldım boğaz enfeksiyonu olmuş acil girişe 20 tl
eczaneye antibiyotik 17 tl
Kan sonucu beklerken çay ve popkek şu 4 tl
taksi 25 tl
verdim 75 tl ile günü kapattım
:KK46:

Sabah 9 tl sigara
Oğlumun ateşi dudmuyodu sürekli sabah 5 den beri yapmadığım kalmadı soluğu açilde aldım boğaz enfeksiyonu olmuş acil girişe 20 tl
eczaneye antibiyotik 17 tl
Kan sonucu beklerken çay ve popkek şu 4 tl
taksi 25 tl
verdim 75 tl ile günü kapattım
:KK46:

canım özel hastane mi devlet mi?

acilden girince 20 tl yazmışsın ya o yüzden sormak istedim ?

Back