• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Kızlar ben bugünü 0 harcamayla kapadım:KK49:üstelik bi arkadaşa 200 TL borç vermiştim oda bugün getirdi verdi :KK76: daha önce biriktirdiğim kumbarayı hasta oldugum için patlamış masrafları onunla karşılamıştım bugün yeniden kumbara olayına başladım ve 200 TLYİ attım içine
Gelsin paracıklar

Bende yazayım bugünki günahımı;
80 lira doğum günü için hedaaye,
5 lira metrobüs kartına dolum,
16 sabahtan market 7.50 si sigaraya,
28 de birz önce yine market ama bu harcama tamamen oğlumun harcaması.

Aa unuttum 2.50 de kahve içtim.

Şubat ayını 10 dolar ve 5.25 kuruşla kapamış bulunmaktayım. Martta daha iyi birikimle karşınızda olurum inşallah :KK70: bu arada totalde 2 çeyrek 10 dolar nakit 5.25 tl var. Öğrenci halimle bu kadar yetişebiliyorum
Allah berekitini arttirsin canım maşallah valla gelirin olmadan bunları düşünmen yapman bile çok güzel bişey benimde gelirim yok ama eşim maaşı bana verir ben idare ederim yani muhasebe bende :KK55:

Allah berekitini arttirsin canım maşallah valla gelirin olmadan bunları düşünmen yapman bile çok güzel bişey benimde gelirim yok ama eşim maaşı bana verir ben idare ederim yani muhasebe bende :KK55:

Geliri bırak gider var zaten :D öğrenciyken bile bunu yapabiliyorsam demek ki :)

Aynı durum bizde de var ama ben idare edemiyorum sanırım hep ekside bitiriyorum ayı :( bu ay silkiniyorum ve artıyla bitiriyorum inşallah

günaydın
mart ayından bende çok şey bekliyorum:)liste olayıda güzel olacak bence
bu arada oğlumun borcunu ödedim yesacım..
mart ayı hedefim altın almak..ne kadar birikirse artık
bide benim bankada parana göre altına çevirebiliyomuşsun..10 lirayı bile:)
bakalım, doğruysa ne varsa çeviririm

Ben de geçenlerde kumbarayı boşalttım 105 TL çıkmıştı... Cüzdana baktım 5 de orda varmış toplam 110 TL oldu... Şimdi A101,de bütünleyeceğim... Dün de havadan 100 TL geldi... Onu da kumbaraya attım... Sadece kağıt para attığım kumbara var... Elime geçen fazla paraları atıyorum.. Ocakta başladım... Bakalım dolmadan açmayacağım dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum...ama daha 3-4 ay dolmaz :-)

Avatarımı da konuya uyarladım :D
Gözümün önünde göreyim sürekli de şevke geleyim... O değil de benim sanıp da evi bulup çalmaya kalkan olmaz inşallah... :D
Avatar alıntıdır kesinlikle benimle alakası yoktur... Sadece motive etsin diye konmuştur :D :D :D

Back