Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli 0 harcamayla günü kapat sonra hedefin bütün birikimini yok etsin olacak iş değil hemen vazgeçBugünde 0 harcama yakinda ismim pintiler listesine yazılacak. Hedefim bu ay bi çanta begenmistim onu alabilmek ama bakalım vazgecerim inşallah :)
Aynen haklısın ahahahah yaaa ama ama ben ilk defa heves ettim böyle bişeye nefsim çok fena zorluyor bu ay :)Sürekli 0 harcamayla günü kapat sonra hedefin bütün birikimini yok etsin olacak iş değil hemen vazgeç
Yok ben çeyrek istiyom cil cil takacam boynuma salına salina gezecemAslında 1 yarım 2 çeyrek yapıyor senin 10 çeyreğin olmuş
Hahaha kız yarimlarni da çeyreğe çevir o zaman doğru söylüyor yukarda yazan arkadaş :))Yok ben çeyrek istiyom cil cil takacam boynuma salına salina gezecem
Sen uyma şeytana biriktir paracıklarını zaten belli bi miktar biriktirdinmi sonra harcamaya kiyamazsinAynen haklısın ahahahah yaaa ama ama ben ilk defa heves ettim böyle bişeye nefsim çok fena zorluyor bu ay :)
Yok ben çeyrek istiyom cil cil takacam boynuma salına salina gezecem
Allah berekitini arttirsin canım maşallah valla gelirin olmadan bunları düşünmen yapman bile çok güzel bişey benimde gelirim yok ama eşim maaşı bana verir ben idare ederim yani muhasebe bendeŞubat ayını 10 dolar ve 5.25 kuruşla kapamış bulunmaktayım. Martta daha iyi birikimle karşınızda olurum inşallah bu arada totalde 2 çeyrek 10 dolar nakit 5.25 tl var. Öğrenci halimle bu kadar yetişebiliyorum
Allah berekitini arttirsin canım maşallah valla gelirin olmadan bunları düşünmen yapman bile çok güzel bişey benimde gelirim yok ama eşim maaşı bana verir ben idare ederim yani muhasebe bende
Allah berekitini arttirsin canım maşallah valla gelirin olmadan bunları düşünmen yapman bile çok güzel bişey benimde gelirim yok ama eşim maaşı bana verir ben idare ederim yani muhasebe bende