• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

bugun 2650 karttan cektırdım ustaya 6ya böldü
ve benın aldım 100 tl lik
başkada harcama yok

Vadeli hesapta 3000 tl vardı geçen ay başlamıştım sonra pişman olmuştum faiz istemediğim için bugün faiz bitiş tatihiydi üstüne 150 tl koyup euroya yatirdim yine banka uzerinden
Artı bugünkü harcamam çocuğun aşısı var dolmuş parası 3 tl verdim internetten 50 tl kendim için kıyafet aldım ve akşam iftardan sonra dışarı çıkıp 5 tl cay ve çekirdek parası verdim kimbarayada 10 tl attim

ben dün markete girdim kayısı börülce şeker tuz 27 tl tuttu bu ay çok market alışverişşi yaptık ya 500ü buldu :/

bugun şuana kadar bırsey harcamadım ama pazara gıdıp bı kac bısey alıcam çilek recelı ıcın cılek
konserve ıcın vişne bırde haftasonu davetı için bı kac bısey alcam

Bende bugün yol parası dışında para harcamadim..malum yarın ayin 15i..katilmak istediğimiz bir iftar daveti var ama 3 kişi 90 tutuyor..kararsızim bakalım. .işyerindeki arkadaslarla..ailece katılırsak. .Bu ay bizimde evdeki hesap çarşıya pek uymadi..hayat giderek pahalilasiyor galiba..

Dun de bizim az bi sey market alışverişimiz vardı aslında ekmek için girdik ama kuruyemis dondurma vs de aldık

Dün biraz fazla açıldım bu yüzden günü 0 harcamayala kapatmak istiyorum. Hatta şu bir kaç günü evde harcama yapmadan geçirmem lazım. Çünkü 5 gün sonra 200 TL gün parası ödemem gerek.

Back