• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

simdi baktım arada sadece 1 lıra varmıs aslında dedıgın mantıklıymıs anneme olan borcumu ceyrek alayım kendıme gram alayım o zaman tesekkur ederım uyarın ıcın @Since_omur

bu arada bugun harcadıklarım
balık ıkı tane 40 tl:KK57:
aldıktan sonra ablama sordum zamanı degıl kı nedenaldın dedı
ama oruçtum ve canım cekmıstı, ben bazı yıyeceklerın zamanını bılemıyorum o yuzden ya kacırmıs oluyorum yada erken alıyorum
mesela 2 yıldır vişne alıp saklamak ıstıyorum ama zamanını bılemoyırum
vişne ne zaman cıkar kızlar??
1,5 pide
2,65 kola
44,15 tl :oha:

bunun sadce 15 tlsını karttan cektırdım
Çıktı. Bir iki hafta oldu. Slınabilir

yine bır cenaze var Allahım aılesıne sabırlar versın cok yakın bı arkadasımızın babası vefat etti...
ogleden sonra sınavım var oraya gıdecegım
herşey ınsanlar için...

Annemin taksitini yatırdim bugün. 160 tl. Çok şükür bitti oh :) artık o taksit parasini her ay var sanıp altına yatircam

Evdeydim bugün..temizlik yaptım..yemek yaptım iftara..evde olmayı ozlemisim..pide hariç para harcamadim

bugunku harcamam 52,5
50sı ustaya
2,5 sınavda gorevım vardı oraya gıdıste yol parası sonucta kaz gelecek yerden 2,5 tl esırgenmez :spor:

bir kaç gündür giremedim kızlar, birikimde yapamadım aksine eldekileri yedik bu sıralar kalanıda kumbaraya attım

Bu sabah memleketten geldim haliyle kesenin ağzı açıldı ordayken geziyoruz diye bugünden itibaren kendimi sikmaya devam ediyorum bugün markete gittim domates salatalik meyve derken 30 tl oraya verdim arkadaşımla iftar sonrası cay içmeye gittik 7 tl oraya verdim kartimada 60 tl atıp altin aldım kimbarayada 20 tl attim 1 haziranda aldım kumbarayi 1 temmuzda açmayı düşünüyorum.hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı geceler

Bu sabah memleketten geldim haliyle kesenin ağzı açıldı ordayken geziyoruz diye bugünden itibaren kendimi sikmaya devam ediyorum bugün markete gittim domates salatalik meyve derken 30 tl oraya verdim arkadaşımla iftar sonrası cay içmeye gittik 7 tl oraya verdim kartimada 60 tl atıp altin aldım kimbarayada 20 tl attim 1 haziranda aldım kumbarayi 1 temmuzda açmayı düşünüyorum.hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı geceler
kumbara yaptıgın gunu tutman ıyı olmus bende aklıma kazıyım barı :) benımde 11 hazıran yuvarliim 10 hazıran olsun 10 temmuzda acıp altın almam duasıyla :)

Benim de davetler başladı o yüzden de harcamalar arttı :)
bende haftaya davet edıcem canım bakalım ama cok malıyetlı seyler degılde normal evde hazırlayacagımız seyler olcak yıne de bı 100 kagıt gıder

Bugün 2.5 lira harcadım. .15 ine kadar harcama yapmak istemiyorum..Bu ay sonu memlekete gideceğiz. .malum bilet paraları tatil paraları bayagi tutar..aslında temmuzda bayramdan sonra döneceğiz. Asıl tatil ağustosta olacak. Hayirlisi bakalım. .Bu aralar borç ödemekten bunaldik memlekete gitmek bir degisiklik olacak bize..

Back