• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Allahım altın düşsün diye beklerken daha da fırlıyor ya ne yapıcaz:KK17:
ben çarsamba ve perşembe 0 harcama
inşallah bugunde 0 harcama olur dıcem ama belkı kıyma alabılırım

Aşırı derecede altın almak istiyorum. Ama çok yüksek. Gerçi parayi yicegimize yinede alsak kardir diye görüyorum. Bu ay çok kararsızim. Kumbara yapıyoruz eşimle 700 tl çıkmıştı sadece 1 tl atıyorum. Ben o parayi yedim bebis hazirliklarinda :) ama eşim kızdı saçma şeylere harcicaksan ben niye kumbara yapıyorum diye. Hakkaten cogunu hep eşim attı kumbaraya. Bende diyorum ki o 700 u biriktirmeye calisim bu ay altın öbür aya kalsın

Aşırı derecede altın almak istiyorum. Ama çok yüksek. Gerçi parayi yicegimize yinede alsak kardir diye görüyorum. Bu ay çok kararsızim. Kumbara yapıyoruz eşimle 700 tl çıkmıştı sadece 1 tl atıyorum. Ben o parayi yedim bebis hazirliklarinda :) ama eşim kızdı saçma şeylere harcicaksan ben niye kumbara yapıyorum diye. Hakkaten cogunu hep eşim attı kumbaraya. Bende diyorum ki o 700 u biriktirmeye calisim bu ay altın öbür aya kalsın
canım merhaba bende kendımı hazırlamıstım gram ve ceyrek almaya hatta cuzdanımda param duruyor en ufak bı harcamada bozdurup bısey alabılrım dıye ne yapsam kı bende senın gıbı mı yapsam ?bılemedım

canım merhaba bende kendımı hazırlamıstım gram ve ceyrek almaya hatta cuzdanımda param duruyor en ufak bı harcamada bozdurup bısey alabılrım dıye ne yapsam kı bende senın gıbı mı yapsam ?bılemedım
Merhaba canım. Ben olsam yüksekte olsa altın alırdım. Çünkü madem o parayi bişey alıp bitirme ihtimali var fuzuli bişeye harcanacagina elimde altinim olsun diye düşünüyorum. Çünkü ben uzun vadede altın Biriktirmeye calisiyorum bu yuzden zarar edecegimizi dusunmuyorum canim zamanla düşse de yeniden yukselecektir.

Merhaba canım. Ben olsam yüksekte olsa altın alırdım. Çünkü madem o parayi bişey alıp bitirme ihtimali var fuzuli bişeye harcanacagina elimde altinim olsun diye düşünüyorum. Çünkü ben uzun vadede altın Biriktirmeye calisiyorum bu yuzden zarar edecegimizi dusunmuyorum canim zamanla düşse de yeniden yukselecektir.
evet ama işte acaba bende senın gıbı kucuk bır kumbaram var ona mı koysam dıyorum altının ne olacagı bellı olmaz cıkarda düşerde dıye :KK64:

Selam kızlar
Her ay bir çeyrek yapıyorum bende ama
Bu ay tatil için eksiklikleri tamamlayayım diyorum arabanın vergisi var
Harcamam minimum düzeyde bu aralar
Iyice eli sıkı oldum galiba

bugun 0 harcama ıle bıtıreyım dıyordum ama akşam eşim geldı pide için benden para aldı mecburen altın için biriktirdiğim parayı bozdum :KK43: ayrıca ona harclık ve apartman aıdatıyla 100 lıra harcamış oldum :oha: eşimin tum maaşı kredıye gıttıgınden benım maaşi harcıyoruz dolayısıyla benım paralar ucuyor :silah:

Bende bugün flaşh bellek aldım 16 gb 10 tl ye... Bazı konularda ikinci el kullanıyorum bu da o durumlardan biri. Letgo'dan buldum. :)

Ben bugun market alışverişi yaptım. Meyve sahurluk süt bilmem ne derken 170 tl uçtu gitti :(

Bende 50 lira harcadım bügün
35 lira baklava
15 lira boğaz pastili
kumbarayada 8 TL attım.

Benimde dünkü harcamam 0 kızlar bugunde dışarı çıkmam zaten bugunde bişey harcamam gibi görünüyor :)

Back