- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
olabilir o zaman. :)marketten almıyoruz cnm biz zeytinyağını bi tanıdığımızın zeytin bahçesi var o hersene getirir yani aslında has zeytinyağı derler ya belkide o yüzden kokuyor bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir o zaman. :)marketten almıyoruz cnm biz zeytinyağını bi tanıdığımızın zeytin bahçesi var o hersene getirir yani aslında has zeytinyağı derler ya belkide o yüzden kokuyor bilemiyorum
canım merhaba bende kendımı hazırlamıstım gram ve ceyrek almaya hatta cuzdanımda param duruyor en ufak bı harcamada bozdurup bısey alabılrım dıye ne yapsam kı bende senın gıbı mı yapsam ?bılemedımAşırı derecede altın almak istiyorum. Ama çok yüksek. Gerçi parayi yicegimize yinede alsak kardir diye görüyorum. Bu ay çok kararsızim. Kumbara yapıyoruz eşimle 700 tl çıkmıştı sadece 1 tl atıyorum. Ben o parayi yedim bebis hazirliklarinda :) ama eşim kızdı saçma şeylere harcicaksan ben niye kumbara yapıyorum diye. Hakkaten cogunu hep eşim attı kumbaraya. Bende diyorum ki o 700 u biriktirmeye calisim bu ay altın öbür aya kalsın
Merhaba canım. Ben olsam yüksekte olsa altın alırdım. Çünkü madem o parayi bişey alıp bitirme ihtimali var fuzuli bişeye harcanacagina elimde altinim olsun diye düşünüyorum. Çünkü ben uzun vadede altın Biriktirmeye calisiyorum bu yuzden zarar edecegimizi dusunmuyorum canim zamanla düşse de yeniden yukselecektir.canım merhaba bende kendımı hazırlamıstım gram ve ceyrek almaya hatta cuzdanımda param duruyor en ufak bı harcamada bozdurup bısey alabılrım dıye ne yapsam kı bende senın gıbı mı yapsam ?bılemedım
evet ama işte acaba bende senın gıbı kucuk bır kumbaram var ona mı koysam dıyorum altının ne olacagı bellı olmaz cıkarda düşerde dıyeMerhaba canım. Ben olsam yüksekte olsa altın alırdım. Çünkü madem o parayi bişey alıp bitirme ihtimali var fuzuli bişeye harcanacagina elimde altinim olsun diye düşünüyorum. Çünkü ben uzun vadede altın Biriktirmeye calisiyorum bu yuzden zarar edecegimizi dusunmuyorum canim zamanla düşse de yeniden yukselecektir.
Ne çok harcamışsın be canım saglık olsunBen bugun market alışverişi yaptım. Meyve sahurluk süt bilmem ne derken 170 tl uçtu gitti
Evet cnm öyle oldu deterjan da var icindeNe çok harcamışsın be canım saglık olsun