• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Benim bugünku masrafim 100 tl. Babalar Günü hediyesi aldım hem babama hem kayınpedere. İndirim kampanya vardı 2 gömlek 99 tl diye bu sene ucuza kapattım :)

Herkese Günaydın. .doğru babalar günüydu bu pazar. .ben daha birsey bakmadım. .artık giderken götürürüm babacığıma..en son ağustosta gördüm..çok özledim. .gurbet zor valla..bende bari eşime süpriz yapayım bu pazar..

Kumbaraya 3.5 lira daha attım. Şuan için görünürde yapmam gereken bir harcama yok ama inşallah böyle devam eder de günü 0 harcamayla kapatırım

zeytinyağınında çok ağır bir kokusu var yaaaa, bizde bir salataya kullanılıyor hatta ona bile ayçiçek yağı ile karıştırıp kullanıyorum
Sızmada doğru koku oluyor. Yemeklere de geçiyor o koku. Riviera d öyle bişey yok. Biz ikisini de denedik riviera kullanıyorız şuan

Sızmada doğru koku oluyor. Yemeklere de geçiyor o koku. Riviera d öyle bişey yok. Biz ikisini de denedik riviera kullanıyorız şuan
marketten almıyoruz cnm biz zeytinyağını bi tanıdığımızın zeytin bahçesi var o hersene getirir yani aslında has zeytinyağı derler ya belkide o yüzden kokuyor bilemiyorum

Back