• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Kızlar markete 123 tl verdim ya 40 tl eşimin sigara kalan 83 yine çok geldi :'(

2 gündür ipin ucu fena kaçmış durumda. Ben bile takip edemiyorum

O ZAMAN YENİ TABLOMUZ GELDİİİİİİİİİİİİİİ

mayıs ayı.jpg

Günaydın kızlar. .bizde dün çocukların yazlık alışverişlerini yaptık biraz..birtek sandalet,terlik gibi şeyler kaldı. .onları da alınca bitecek..zaten 1 yaz ancak giyebiliyorlar..genelde Waikikiden aldım. .çok fazla tutmadı. .kendime daha bişey alamadım. .Bu maaşla insallah:KK53:
Karne günü oğlanın kumbarasini açacağız. .haftalik veriyorum bu sene genelde hep arttırdı. .ama çıkan parasini ne yapayım sizce?sevinsin istiyorum..zaten istediği oyuncağı biz alacağız.

Biz dün markete gittik eşimle sahurluk iftarlik bişeyler aldık meyve falan hepsi içinde. 160 tl tuttu.

günaydın kızlar yaz geliyo malum klıma aldık 3400tl gitti birikimlerim :( :)

ben de markete uğrayacağım çok bir şey yok aslında alacağım ama yine de tutar sanırım :(

Kızlar selam reşat altın ziynet altın ve ata altın arasında ne fark var tercih etmek istediğimizde hepsi aynımı

yesa yesa hazıran ayı bırıkımı olarak ıkı ceyrek altın hedefım
ay sonunda yıne teyıtleşırız arkadaşım:KK66:

bu arada bugun harcadıklarım
balık ıkı tane 40 tl:KK57:
aldıktan sonra ablama sordum zamanı degıl kı nedenaldın dedı
ama oruçtum ve canım cekmıstı, ben bazı yıyeceklerın zamanını bılemıyorum o yuzden ya kacırmıs oluyorum yada erken alıyorum
mesela 2 yıldır vişne alıp saklamak ıstıyorum ama zamanını bılemoyırum
vişne ne zaman cıkar kızlar??
1,5 pide
2,65 kola
44,15 tl :oha:

bunun sadce 15 tlsını karttan cektırdım

Back