Çıktı. Bir iki hafta oldu. Slınabilirbu arada bugun harcadıklarım
balık ıkı tane 40 tl
aldıktan sonra ablama sordum zamanı degıl kı nedenaldın dedı
ama oruçtum ve canım cekmıstı, ben bazı yıyeceklerın zamanını bılemıyorum o yuzden ya kacırmıs oluyorum yada erken alıyorum
mesela 2 yıldır vişne alıp saklamak ıstıyorum ama zamanını bılemoyırum
vişne ne zaman cıkar kızlar??
1,5 pide
2,65 kola
44,15 tl
bunun sadce 15 tlsını karttan cektırdım
hepimizin boyle zamanları oluyor canım merak etme ılerleyen gunlerde başlarsınbir kaç gündür giremedim kızlar, birikimde yapamadım aksine eldekileri yedik bu sıralar kalanıda kumbaraya attım
inşallah canımhepimizin boyle zamanları oluyor canım merak etme ılerleyen gunlerde başlarsın
kumbara yaptıgın gunu tutman ıyı olmus bende aklıma kazıyım barı :) benımde 11 hazıran yuvarliim 10 hazıran olsun 10 temmuzda acıp altın almam duasıyla :)Bu sabah memleketten geldim haliyle kesenin ağzı açıldı ordayken geziyoruz diye bugünden itibaren kendimi sikmaya devam ediyorum bugün markete gittim domates salatalik meyve derken 30 tl oraya verdim arkadaşımla iftar sonrası cay içmeye gittik 7 tl oraya verdim kartimada 60 tl atıp altin aldım kimbarayada 20 tl attim 1 haziranda aldım kumbarayi 1 temmuzda açmayı düşünüyorum.hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı geceler
bende haftaya davet edıcem canım bakalım ama cok malıyetlı seyler degılde normal evde hazırlayacagımız seyler olcak yıne de bı 100 kagıt gıderBenim de davetler başladı o yüzden de harcamalar arttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?