- 11 Temmuz 2024
- 1.666
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.725
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #35.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bende yaptırdım bugun saglık ocagında,cok korktum cok aglar dıye ama az agladı şükürMaşallah kuzuya bizede nemlendirin dedi isilikler için biz aşıyı eski sistemden olduk gitti ellerinde aşı varmış doktorda hiç bir şey demedi bende sormadım tekrar kız mesajı yazmışım atamamışım benim kız hiç durmadı ya zilli üstümden geçti yinesürekli altını açtığım da fışkırtarak üstüme salıyor bukunu
Uyudu mu bari naptınız gece de giremedim
![]()
Kuzum warcrafte yazmıstım kantoron yagını pamuga batırıp o bolgeye koy bıraz dursun.sonrada fito krem sür gunde 3 kez,toparlıyor,hergun gun kurusu kayısı ve kefır ye bırdeAyyy benim de öyle çok kötü oldum ağlayarak yapıyorum normal bile olsa ilk hamileliğimde doğumumda böyle değildi benimdeÜstümde tuvalete gitmenin stresi var resmen
![]()
Vurulduk gittibazen böyle oluyo bizim de atak haftasi diyorum başka yorumum yok valla
Şubat analarini okumuştum eğer eski sistemse yani hepatitb ise çok bir etkisi olmuyormuş ama yeni sistemse karma ile birlesiyor yani yine hepatitb ile ilgili değil ama diğer aşılar huzursuz edip ateş yapabilir bilemedim. Biz yeni aşıyı bekliyoruz![]()
Gece uyudu ya banyodan sonra bile direniyodu dnbxjdbd bir kaç saattir bagirsaklarda bir değişiklik mi yasadi nolduysa mokunu bugün sabah bidaha yaptı, bir saat önce yine hafif püskürtmüş, gazı mi var onu da çözemedim ikinip duruyor diye hep kustu ne emdiyse şaka gibi, acaba üsüttü mü dicem de iyi düşünmek istiyorum bagirsaklara ikinmaktan karnını çok kasiyor bence hic bu kadar sürekli kustugunu görmedimMaşallah kuzuya bizede nemlendirin dedi isilikler için biz aşıyı eski sistemden olduk gitti ellerinde aşı varmış doktorda hiç bir şey demedi bende sormadım tekrar kız mesajı yazmışım atamamışım benim kız hiç durmadı ya zilli üstümden geçti yinesürekli altını açtığım da fışkırtarak üstüme salıyor bukunu
Uyudu mu bari naptınız gece de giremedim
![]()
Gerçekten dogurmayi tercih ederdim djndjdnd ben yavaştan çorbalara baslıcam çünkü böyle olmuyoAyyy benim de öyle çok kötü oldum ağlayarak yapıyorum normal bile olsa ilk hamileliğimde doğumumda böyle değildi benimdeÜstümde tuvalete gitmenin stresi var resmen
![]()
Saldim aşıyı artık bundan sonra herkesin öyle olacagi için pek degisiklik yok gibi zatenVurulduk gittiana olmak zor valla ya,sıstemı nıye degıstırıyolarsa hıc sevmem degısıklıklerı
ben soruyum dıyodum bu yenı sıstemı ama cok kar yagıyo hemen kactım asıyı olup,ayy bacagı kanamıs yavrucagımın yerım ben onu anasının kuzusu
buyuselerde oynasak bıraz
![]()
Hangi programda kaç dk ve kaç kere sağıyorsunuzBugün geldi ürün kaç gündür onu bekliyorum sabırsızlıklaben doğumdan önce bu giyilebilir olanlar yeni çıktığı için güvenemedim ve elektrikli lansinoh aldım ama sürekli priz başında oturmak zorunda kalıyorum, bir de bebeğime de tek başıma bakıyorum.. az önce denedim parçaları yanlış birleştirmişim sağmadı bir türlü.. tekrar deneyince oldu.. çekim gücü çok iyi, 4 modu var.. benim sütüm az olduğu için sürekli uyarmak zorundayım sağarak, benim için büyük kolaylık oldu.. hatta az önce bebeğimi bir yandan emzirdim bir yandan sağdı.. keşke diğerine hiç para vermeseydim dedim
![]()
Emzikle zayıflamanın be ilgisi varmış canımYa benim kaynanam çok değişik iki kız emzik almadı ver ver diye tutturdu bunda emzik aldı yazık bu çocuk zayiflayacak diyor
Canım orda havalar nasıl pazar geliyoruz bizdeKızlar bu bebişlere dışarı çıkarken giydirmek için neler alıyorsunuz ?Artık tayt ,üst vs giyerler sanki kız bebekler için diyorum .biz mont vs giyiyoruz da ee bu bebeler ne giyecek ben çok takıldım bu konuya
Sosyal medyada neler neler var benimki de yavrum özellikle Evde yeleklerle dolaşıyor![]()
Kantaronu makat içinde öneriyorum arkadaş gibi bende kantaronu nereme sürsem iyi geliyor sanki yaa bebeklerde pişiğede iyi geliyor en iyi kremlerden daha iyi hemdeGece uyudu ya banyodan sonra bile direniyodu dnbxjdbd bir kaç saattir bagirsaklarda bir değişiklik mi yasadi nolduysa mokunu bugün sabah bidaha yaptı, bir saat önce yine hafif püskürtmüş, gazı mi var onu da çözemedim ikinip duruyor diye hep kustu ne emdiyse şaka gibi, acaba üsüttü mü dicem de iyi düşünmek istiyorum bagirsaklara ikinmaktan karnını çok kasiyor bence hic bu kadar sürekli kustugunu görmedim
Gerçekten dogurmayi tercih ederdim djndjdnd ben yavaştan çorbalara baslıcam çünkü böyle olmuyokefiri de salmistim tekrar başladım bugün
Saldim aşıyı artık bundan sonra herkesin öyle olacagi için pek degisiklik yok gibi zaten
Bizimki artık yavaştan yüzüme tepki vermeye başladı az kaldi gülecekhafif gülüyor gibi olup heyecanlaniyor hatta
![]()
Ay gel hoş gel canımCanım orda havalar nasıl pazar geliyoruz bizde![]()
Ah canım benzer durumdayız biz de hem kusma hem ıkınma .Bu arada kakayı her gün yapmaya başladı ama sırtına beline kadar yapmış .Banyo yaptırdık .Gece uyudu ya banyodan sonra bile direniyodu dnbxjdbd bir kaç saattir bagirsaklarda bir değişiklik mi yasadi nolduysa mokunu bugün sabah bidaha yaptı, bir saat önce yine hafif püskürtmüş, gazı mi var onu da çözemedim ikinip duruyor diye hep kustu ne emdiyse şaka gibi, acaba üsüttü mü dicem de iyi düşünmek istiyorum bagirsaklara ikinmaktan karnını çok kasiyor bence hic bu kadar sürekli kustugunu görmedim
Gerçekten dogurmayi tercih ederdim djndjdnd ben yavaştan çorbalara baslıcam çünkü böyle olmuyokefiri de salmistim tekrar başladım bugün
Saldim aşıyı artık bundan sonra herkesin öyle olacagi için pek degisiklik yok gibi zaten
Bizimki artık yavaştan yüzüme tepki vermeye başladı az kaldi gülecekhafif gülüyor gibi olup heyecanlaniyor hatta
![]()
Butaraflar çok soğuk orasıda soğuk sanıyordumAy gel hoş gel canımdün güneşliydi bugün bozmuş durumda .Ama Ankara’dan sonra bana soğuk gelmiyor
![]()
Ayy bu numara konusu beni çok düşündürüyor molfix kullanıyorum kalıbı daha büyük oluyor 3 numaraya geçtim bile daha 1 aylık bşle olmadı ne 1 ne 2 bizi kesmiyor hemen taşırıveriyor tükenmiştim artık üst değiştirmekten her açtığımda sırılsıklam üzeri 3 büyük ama rahatlattı bizi ben çişe ve kakaya göre karar veriyorum taşırdığı an büyütüyorumBu bebe her mıçtıgında önden taşıyor genel olarak snbdjsndjd son ikidir öyle yani acaba bez numarasini mi büyütmek lazımbüyütmek gerektiğine nasıl karar vericez
Aşı için 1. Ay mı gideceğiz ne yapacağız biz şimdi spalık ocağı daha bizde bilmiyoruz demişti yaptıranlar nasıl yaptırıyorKızlar aşıya götürcem 1.30 da bebısı yapmam gereken bısey varmı daha rahat gecmesı ıcın
Ay yok canım tabi serinledi ama batı gibi değil .Bana işlemiyor da buradakilere göre soğukButaraflar çok soğuk orasıda soğuk sanıyordum
Ayy bu numara konusu beni çok düşündürüyor molfix kullanıyorum kalıbı daha büyük oluyor 3 numaraya geçtim bile daha 1 aylık bşle olmadı ne 1 ne 2 bizi kesmiyor hemen taşırıveriyor tükenmiştim artık üst değiştirmekten her açtığımda sırılsıklam üzeri 3 büyük ama rahatlattı bizi ben çişe ve kakaya göre karar veriyorum taşırdığı an büyütüyorum
Aşı için 1. Ay mı gideceğiz ne yapacağız biz şimdi spalık ocağı daha bizde bilmiyoruz demişti yaptıranlar nasıl yaptırıyor
Bu arada bez konusunda ben de denedim ama prima dışında mutlaka sızdırdı hepsi ya .Grce çok zor üst değiştirmek o yüzden gece mutlaka prima kullanıyorum ben hem çok iyi emdipi için rahatsız etmiyor bebeğimiAy yok canım tabi serinledi ama batı gibi değil .Bana işlemiyor da buradakilere göre soğuksoğuk görmemişsiniz siz diyorum
![]()
Birde bizim köye davet ediyorum onları öyleyse kardan gömülen evimeAy yok canım tabi serinledi ama batı gibi değil .Bana işlemiyor da buradakilere göre soğuksoğuk görmemişsiniz siz diyorum
![]()
Ya evet oralar çok soğukmuş .Allah yardımcın olsun keşke yakın olsaydık merkezde olsaydınız siz deBirde bizim köye davet ediyorum onları öyleyse kardan gömülen evime
Bende mahzenime dönüyorum 6 ay evden çıkmak haram okadar yolu tekrar çekemem![]()
Boykotton dolayı prima alamıyoruz yoksa bende almak isterdim sabaha kadar bez durması mümkünmü yatarken gece 2 gibi sabaha karşı uyanr uyanmaz sadece yatma aşamasında 4 bez değişimi yapıyordum 3 numara yine biraz bizi kurtardıBu arada bez konusunda ben de denedim ama prima dışında mutlaka sızdırdı hepsi ya .Grce çok zor üst değiştirmek o yüzden gece mutlaka prima kullanıyorum ben hem çok iyi emdipi için rahatsız etmiyor bebeğimi
Anladım canım,açıkçası tek rahat ettiğim bez o oldu o yüzden ben devam ediyorum.Bazıları direkt hissettiriyor ıslaklığı .Ben de kaka yapmasından yılmıştım Grce bile dört kez kaka yapıyordu .Şimdi normale döndüBoykotton dolayı prima alamıyoruz yoksa bende almak isterdim sabaha kadar bez durması mümkünmü yatarken gece 2 gibi sabaha karşı uyanr uyanmaz sadece yatma aşamasında 4 bez değişimi yapıyordum 3 numara yine biraz bizi kurtardı