- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hadi bakalım. .bebiş bereketiyle gelsin inşallah.selam kızlaR 8 haftalık hamıleyım bızde esımle bırlıkte kumbara yaptık 7. aya kadar acmıcaz ve o paralarla bebemıze besık kıyafet vs. alcazkagıt paralar da ayrı bı yerde bırıkıo :)))
kullananlar oyle dıyor cnm dha gelmedı gelsın bakıcam artk :)Bende düşünüyorum. .çok güzel toparliyor değil mi?
Orkide çiçek yağı mı? yoksa çiçek olan orkide mi? kataloğa baktım ama göremedim benŞu a101 e orkide gelmiş
Içim gidiyor ama para harcamak istemiyorum
Tatile gideceğiz kısmetse bayramda
Orkide çiçeği gelmiş 22,50 fiyatı da makul ama ben biraz cimri oldum sanırımOrkide çiçek yağı mı? yoksa çiçek olan orkide mi? kataloğa baktım ama göremedim ben
Kipada düne özel 4.5 kilo orkide yağ 15 TLymiş kaçırdım bnde ona üzüldümOrkide çiçek yağı mı? yoksa çiçek olan orkide mi? kataloğa baktım ama göremedim ben
boşver canım tatilede gitceksin ilgilenemzsin zaten. Gerçi orkide çok su isteyen bir bitki değil amaOrkide çiçeği gelmiş 22,50 fiyatı da makul ama ben biraz cimri oldum sanırım
ayçiçek yağı kullanmayınKipada düne özel 4.5 kilo orkide yağ 15 TLymiş kaçırdım bnde ona üzüldüm
neden???ayçiçek yağı kullanmayın
Napalım canım kısmet bir sonrakine artıkKipada düne özel 4.5 kilo orkide yağ 15 TLymiş kaçırdım bnde ona üzüldüm
neden???
zeytinyağınında çok ağır bir kokusu var yaaaa, bizde bir salataya kullanılıyor hatta ona bile ayçiçek yağı ile karıştırıp kullanıyorumçok zararlı vücuda mümkün olduğunca zeytinyağıyla yemek yapmaya çalışın
Sızmada doğru koku oluyor. Yemeklere de geçiyor o koku. Riviera d öyle bişey yok. Biz ikisini de denedik riviera kullanıyorız şuanzeytinyağınında çok ağır bir kokusu var yaaaa, bizde bir salataya kullanılıyor hatta ona bile ayçiçek yağı ile karıştırıp kullanıyorum
marketten almıyoruz cnm biz zeytinyağını bi tanıdığımızın zeytin bahçesi var o hersene getirir yani aslında has zeytinyağı derler ya belkide o yüzden kokuyor bilemiyorumSızmada doğru koku oluyor. Yemeklere de geçiyor o koku. Riviera d öyle bişey yok. Biz ikisini de denedik riviera kullanıyorız şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?