Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Ayyy benim de öyle çok kötü oldum ağlayarak yapıyorum normal bile olsa ilk hamileliğimde doğumumda böyle değildi benimde 😕 Üstümde tuvalete gitmenin stresi var resmen 🤦🏻‍♀️
Bende de var maalesef kanamalı basurlu çıktıktan sonra da ağrıyor.incir iyi geldi ama sonra tekrar ekmeğe döndüm yine aynı oldu. Benim 2. Doğumda da olmuştu sonra geçiyor

Kuzum bende yaptırdım bugun saglık ocagında,cok korktum cok aglar dıye ama az agladı şükür🫠🧿aşının son kullanma tarihine bakıyım dıyodum unutmusum bısey olmaz demı😄pımpırılıkte son nokta.dısarı -8 derece lapa lapa kar yagarken götürdüm marul gibi sarıp☺️☺️
Şifa olsun kuzuya canım hiçbir şey olmaz merak etme geçmemiştir tarihi ☺️🙏🏻
Ay bayağıda sogukmuş iyi yapmışsın nerde yaşıyordun canım sen o kadar soğuk ☺️

Gece uyudu ya banyodan sonra bile direniyodu dnbxjdbd bir kaç saattir bagirsaklarda bir değişiklik mi yasadi nolduysa mokunu bugün sabah bidaha yaptı, bir saat önce yine hafif püskürtmüş, gazı mi var onu da çözemedim ikinip duruyor diye hep kustu ne emdiyse şaka gibi, acaba üsüttü mü dicem de iyi düşünmek istiyorum bagirsaklara ikinmaktan karnını çok kasiyor bence hic bu kadar sürekli kustugunu görmedim 🥹

Gerçekten dogurmayi tercih ederdim djndjdnd ben yavaştan çorbalara baslıcam çünkü böyle olmuyo :( kefiri de salmistim tekrar başladım bugün 🥹

Saldim aşıyı artık bundan sonra herkesin öyle olacagi için pek degisiklik yok gibi zaten 😆
Bizimki artık yavaştan yüzüme tepki vermeye başladı az kaldi gülecek 🥹🥹🥹 hafif gülüyor gibi olup heyecanlaniyor hatta 😂😂
Aynı şey bende var canın bir aydan sonra güncelleme geldi sürekli kusuyor üstüm başım kusmuk koktu hep benim kalasında da hafif yeşillikler bar sende de var mı o yeşillikler olunca diyorum üşüttüm biraz herhalde diye bugün burnunun birinde de sünük var hasta etmemişizdir inşallah 🙏🏻

Bende de var maalesef kanamalı basurlu çıktıktan sonra da ağrıyor.incir iyi geldi ama sonra tekrar ekmeğe döndüm yine aynı oldu. Benim 2. Doğumda da olmuştu sonra geçiyor
Ay hemencecik geçsin inşallah bugünde çıkamadım onun stresi var üzerimde sancı olduğu zaman strese giriyorum 🤦🏻‍♀️

Ah canım benzer durumdayız biz de hem kusma hem ıkınma .Bu arada kakayı her gün yapmaya başladı ama sırtına beline kadar yapmış .Banyo yaptırdık .

Benim kız da konuşunca gülüyor sesler çıkarıyor artık 🥰öyle güzel ki
Niye birden böyle oldu bunlar ya 😂😂
Butaraflar çok soğuk orasıda soğuk sanıyordum

Ayy bu numara konusu beni çok düşündürüyor molfix kullanıyorum kalıbı daha büyük oluyor 3 numaraya geçtim bile daha 1 aylık bşle olmadı ne 1 ne 2 bizi kesmiyor hemen taşırıveriyor tükenmiştim artık üst değiştirmekten her açtığımda sırılsıklam üzeri 3 büyük ama rahatlattı bizi ben çişe ve kakaya göre karar veriyorum taşırdığı an büyütüyorum

Aşı için 1. Ay mı gideceğiz ne yapacağız biz şimdi spalık ocağı daha bizde bilmiyoruz demişti yaptıranlar nasıl yaptırıyor
Zaten her türlü bir üstü kullanilacak al bir gün dene en kötü yine 2 ye dönersin büyüyecek illa 3 e geçecek diye düşünüyorum skjdjdjdj aynen benim bebe taşıriyor dünden beri çiş mok hepsini jsnxjjd 3 sipariş verdim gelsin bakalım gorcem
Aynı şey bende var canın bir aydan sonra güncelleme geldi sürekli kusuyor üstüm başım kusmuk koktu hep benim kalasında da hafif yeşillikler bar sende de var mı o yeşillikler olunca diyorum üşüttüm biraz herhalde diye bugün burnunun birinde de sünük var hasta etmemişizdir inşallah 🙏🏻
Bu çocuk sabah akşam mıçmaya başladı skxbjsndjd korkuyorum 😂😂😂 hepsinde de ön taraftan sızdırdı.... Sanırım 3 numaraya geciyoruz 😆

Niye birden böyle oldu bunlar ya 😂😂

Zaten her türlü bir üstü kullanilacak al bir gün dene en kötü yine 2 ye dönersin büyüyecek illa 3 e geçecek diye düşünüyorum skjdjdjdj aynen benim bebe taşıriyor dünden beri çiş mok hepsini jsnxjjd 3 sipariş verdim gelsin bakalım gorcem

Bu çocuk sabah akşam mıçmaya başladı skxbjsndjd korkuyorum 😂😂😂 hepsinde de ön taraftan sızdırdı.... Sanırım 3 numaraya geciyoruz 😆
Ahaha ben sorgulamaktan çoktan vazgeçtim 🤣uzaylı bunlar uzaylı 🤣

Butaraflar çok soğuk orasıda soğuk sanıyordum

Ayy bu numara konusu beni çok düşündürüyor molfix kullanıyorum kalıbı daha büyük oluyor 3 numaraya geçtim bile daha 1 aylık bşle olmadı ne 1 ne 2 bizi kesmiyor hemen taşırıveriyor tükenmiştim artık üst değiştirmekten her açtığımda sırılsıklam üzeri 3 büyük ama rahatlattı bizi ben çişe ve kakaya göre karar veriyorum taşırdığı an büyütüyorum

Aşı için 1. Ay mı gideceğiz ne yapacağız biz şimdi spalık ocağı daha bizde bilmiyoruz demişti yaptıranlar nasıl yaptırıyor
Canım evet aşı kartı vermıslerdı hastaneden bebegın e nabızında aşı takvımındede cıkıyor zaten.30 gunden sonra saglık ocagı yapıyor.
Şifa olsun kuzuya canım hiçbir şey olmaz merak etme geçmemiştir tarihi ☺️🙏🏻
Ay bayağıda sogukmuş iyi yapmışsın nerde yaşıyordun canım sen o kadar soğuk ☺️
İç anadolunun bagrında konyadayız ipektoşum iş dolayısı ile.ayy bıraz once kolık bebek ozellıklerını okudum,bız kolıgız ya,olsun ama gececegını bılmek bıle yeter canı sagolsun oglumun..💙annem bızden hıc gıdemeyecek bu gıdısle 3 ay🫠🫠

Eklentiler

• IMG_7184.webp
    IMG_7184.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_7185.webp
    IMG_7185.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_7186.webp
    IMG_7186.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_7187.webp
    IMG_7187.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 28
Canım evet aşı kartı vermıslerdı hastaneden bebegın e nabızında aşı takvımındede cıkıyor zaten.30 gunden sonra saglık ocagı yapıyor.

İç anadolunun bagrında konyadayız ipektoşum iş dolayısı ile.ayy bıraz once kolık bebek ozellıklerını okudum,bız kolıgız ya,olsun ama gececegını bılmek bıle yeter canı sagolsun oglumun..💙annem bızden hıc gıdemeyecek bu gıdısle 3 ay🫠🫠
Ozaman benim oglanda koliğimsi gibi 😃 aglamasi tuttugunda bazen 3 saat bazi gunler daha az suruyor. Diger hepsi uyumlu valla. Bide ogleden beri kakasini yapamiyor cok huysuz kendini sıkmaktan mahfoldu yavrum

Kızlar 2 numara bez çok kullanılmıyoe mu ya biz baya aldık inş kullanabiliriz 🥲🥲🥲 molfix aldık goon a göre bi tık daha büyük geldi gözüme zaten inş boşa gitmez 😅
Biz şuan 3 paket 48 li bitirdik 4.yü açtım ama 3 ü denicem tasirmaya basladi iki gündür helsi taşıyor nsndjdjdj
9 da çıktım daha yeni teli aldım dikişler çok fena acıyor bebek sürekli uyuyor emziremiyorum tutmuyor fena haldeyimm 🥺🥺🥺
Geçmiş olsun canım 🌸 gözün aydın ❤️ turar inşallah strese girme duşa giremezsin belki ama göğüslerine sicak su ile masaj yap faydasi olabilir 🥰

Ozaman benim oglanda koliğimsi gibi 😃 aglamasi tuttugunda bazen 3 saat bazi gunler daha az suruyor. Diger hepsi uyumlu valla. Bide ogleden beri kakasini yapamiyor cok huysuz kendini sıkmaktan mahfoldu yavrum
benımkıde oyle canım malesefki..6.haftadan sonra yavas yavas azalırmıs sabredicez biraz daha.mutlu olsun yavrularımız yüzleri hep gülsün canlarımın💙

Ayni
Kızlar yenı guncelleme yapıyorum bebek saat 6 dan berı uyumadı hepımız seferber olduk ama uyumuyor.aşı bence daha bı huysuzluk ve uykusuzluk yapıyor.ateş vs yok
Aynıyız dnndndjd aşı da vurulmadik bilmiyorum nedendiiirrr bu 5. Hafta atagi adi gibi 5. Hafta bitince bitse keşke......... 5dkda bir uyanıyor uykusu var aşırı ama gazı cikwriyorum çıkarıyorum bir bitmedi anam ya çocuk uykusuzluktan da huysuzlasti iyice zaten memede süt de kalmadi jdndjdnd uyusun artık bebislerimiz yaa

Kızlar selam, bugün bizim 2. Hafta kontrolümüz vardı. Sabahtan beri ağlamaktan için dışıma çıktı. Bebeğim hiç kilo almamış hatta zayıflamış çünkü sütüm yetmiyormuş, aç kalıyormuş minnoşum. Zaten çok ağlıyordu, sürekli meme aranıyordu sabahlara kadar. Ama geçen haftaki hemşire sütün çok iyi sakın mama verme, mastit olursun vb şeyler söyleyip beni yanılttı. Bende pompada azıcık çıkıyor 20 ml bile cıkmıyor deyince pompayla bebeğin çekişi aynı değil ona yetiyodur dedi. Göğsümü sıktı sütde hakikaten karşıya fışkırdı. Ama evde hiç öyle bir fışkırma yaşamadık. Küçücük bebeğin benim yüzümden 1 haftadır aç kalması beni mahfetti vicdan azabı çekiyorum resmen. Artık memeden sonra 50 ml mama vererek devam edeceğiz. Sütüm nasıl artacak bilmiyorum memelerimdeki yaralarda iltihaba döndü o kadar acıyor ki psikolojik olarak bittim gerçekten.
Benim gibi sütünün azlığından şüphe edip bebeği sürekli ağlayanlar varsa diye anlatmak istedim canlar 😔🥺

Kızlar selam, bugün bizim 2. Hafta kontrolümüz vardı. Sabahtan beri ağlamaktan için dışıma çıktı. Bebeğim hiç kilo almamış hatta zayıflamış çünkü sütüm yetmiyormuş, aç kalıyormuş minnoşum. Zaten çok ağlıyordu, sürekli meme aranıyordu sabahlara kadar. Ama geçen haftaki hemşire sütün çok iyi sakın mama verme, mastit olursun vb şeyler söyleyip beni yanılttı. Bende pompada azıcık çıkıyor 20 ml bile cıkmıyor deyince pompayla bebeğin çekişi aynı değil ona yetiyodur dedi. Göğsümü sıktı sütde hakikaten karşıya fışkırdı. Ama evde hiç öyle bir fışkırma yaşamadık. Küçücük bebeğin benim yüzümden 1 haftadır aç kalması beni mahfetti vicdan azabı çekiyorum resmen. Artık memeden sonra 50 ml mama vererek devam edeceğiz. Sütüm nasıl artacak bilmiyorum memelerimdeki yaralarda iltihaba döndü o kadar acıyor ki psikolojik olarak bittim gerçekten.
Benim gibi sütünün azlığından şüphe edip bebeği sürekli ağlayanlar varsa diye anlatmak istedim canlar 😔🥺
Lahana ile sıcak pansuman yapmayı denedin mi bana iyi gelmişti başlarda çok acıyordu benim de. Benim bebeğim de doğumdan sonra kilo kaybedince ben de çok üzülmüştüm ama şu an iyi üzülme sen de zamanla alır mama verince düzene girer

Lahana ile sıcak pansuman yapmayı denedin mi bana iyi gelmişti başlarda çok acıyordu benim de. Benim bebeğim de doğumdan sonra kilo kaybedince ben de çok üzülmüştüm ama şu an iyi üzülme sen de zamanla alır mama verince düzene girer
Yok canım yapmadım nasıl yapılıyor? Sütün arttı mı mamaya devam ediyor musun sende?

Back
X