BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Merhabalar
Yine haftasonu kimse yok :)
Bugun evdeyim para harcamak yok

Ben geldim

Umarım 0 harcama ile btimiştir gün

Günaydın kızlar
Arabanın aküsü bitmiş. Sabah sabah 250 TL gitti
Ya geçmiş olsun akü işleri sıkıntı
Araba ciddi masraf

Slm kizlar annemdeyim dun 20 lira markete gitti bugun suanlik 0 harcama az once telefonda esimle konustuk arabanin sigortasini yaltircakmis 400 lira gittti
Sigorta kastı bakım derken papatyada olduğu gibi aküsü vs külfeti çok ama arabasız da olmuyor

Kesinlikle araba çok masraflı. Bu arabamız 2011 model. Eski de değil. Geçen hafta fren balatası değişti. 300 de ona verdik. Bugün De bu.
Yarın maaş günü. Bu ay sadece oğluma aldığım 1 gram altını alıp başka birikim yapmayacağız.
19 mayıs tatilinde evde olmayacağız. Bayağı harcarız sanırım.
Ödemelerden sonra maaştan kalan parayı tamamen nakit alışveriş için kullanacağız. Ekime kadar birimin yapmayıp kk dan mümkün oldupunca kurtulmaya çalışacağız.
300 TL den daha fazla tutan miktarları taksit yaptıracağız artık.

Kızlar düşündüm de insan biraz dikkat etmeli harcamalarına

Geçen hafta içi boyunca her gün evde yemek yedim öğle araları .. Akşamları da evdeydik . Dışarı da çıkmadık bu hafta.normalde hafta da Bi iki gün çay kahve içmeye gideriZ. Hep gittiğimiz yerler çok rahat da edemiyoruz sürekli gittiğimiz için tadı da olmuyor haliyle.
Ara da sırada olunca daha bir kıymetli özenli oluyor

Toplam da beş gün de market vs dahil toplamda 63 tl harcadık
Ki bunun 16 tl si kitap gönderimize gitti
Bu hafta kendimizi çok iyi tuttuk

Sabah ayak bakımım için (tırnaklar batık) salona gittim.ekim de babam için 6 seans toptan satın alıp ödemesini yapmıştım.bugün Bi hakkını ben kullandım.
Ayaklarım rahatladı çok şükür

Sonra eşimle pazara gittik patates soğan erik maydonoz 7.5 harcadık.

Sonra arkadaşa misafirliğe gittik elimiz boş olmaz diye petekli Bi bal götürdük..

Şimdi evimizdeyiz bin şükür

Bugün toplamda 8.5 tl harcadık.ekmek dahil

Rabb im bereket versin

Yemek listesi yaptım eldekilere göre

1. Kuru fasulye pirinç pilav
2.et haşlama bulgur pilav
3.tarhana çorbası sarma salata
4.mantı
5.türlü p.pilavı
6.annegilde yeriz
7.türlü pilav salata

BuZluktaki sarma mantı et kullanılmalı malum yenileri yapılır inşaalalh Bi iki aya

Kizlar bnde evdeydim tum gun.
Bugunu sifir harcamayla kapattim.
Yarn cikabilirim cikarsamda harcarim cunku alacaklar bitmedi

Biz evlendiğimizde Bi araba aldık 20 bin küsüre
Araba inan o kadar masraflı çıktı ki nerden baksan 5-6 bin ödedik bitmek bilmedi ustaya götürmeler .sonrasında K babam ile arabaları değiştirdik de bin şükür rahatız bu araba 2014 model

Zaten Kk borçlarını bitirmek en büyük birikimlerden bence

Bizim de hedefimiz o şu sıralar
Borçları minimum a indirmek

Bu ay elektrik kullanımına dikkat ettik 100 tl den az gelmezdi.(10 günlük şehir dışı kaçamağı yaptık)
Bu ay 36 tl geldi
Tv vs izlemiyoruz
Olduğunca fişten çekiyorum her şeyi..

Bu arada 19 mayıs tatil olank nereye

Sahihuban gerçekten dışarıdan yiyip içmek çok masraflı. Biz pek yemeyiz dılarıda. Genelde evde yemek olur.
Ben de 2 haftadır pazardan sebze almıyorum. Genelde buzluktan ya da kurularla idare ediyoruz. Yarın da pazara çıkarız. Sadece meyve alırız.

Günaydın hanımlar bugün bol harcamalı bir gün beni bekliyor kermese gitcem
Kilosu 15 liradan 4 Kilo erişte
20 tanesi 15 liraya kuru yufka alıcam
Eriştenin 2 kilosu bize, 2 kilosu anneanneme.
Bulursam Ceviz alıcam birde canım çok içli köfte istiyor gidince 4-5 tanede ondan yerim gitti paracıklar

Bugün market alışverişi yaptık..
Her şey ne de pahalı
Bi kaç Bi şey alsan hop 50-100 lrr gidiyor
Market gezerek yaptığımız alışveriş sonucu
Kuruyemiş
Muz
Elma
Havuç
2öeyve suyu
4lt süt
Mayonez ketçap
Garnitür
Tuvalet kağıdı
Maden suyu 6lı
2 nescafe
Toplam 66.16 tl harcadık

Akşam Annegil gelecek yemek hazırlanan gerek

Et haşlama
O.pilavı
Mantı
Salata felan yapım diyorum
Vira bismillah

Misafirler yarın gidiyor..hafta sonu onları gezdirdik. .çok yorgunum..küçük evde misafir zor oluyor. Bugün 100 dolar aldım..Bu ay başka birikim yapamam..çocukları erken kayıt yaptırdık taksitler başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…