BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

bereketli günler olsun kızlar

dün akşam peynirli gül böreği yaptım bugün akşam için..
bir de mercimek çorbası yapayım diyorum...

dün harcamamız bin şükür 1 tl idi..

bakalım bugün neler bekler bizleri..

hayırlısıyla minimum harcama olur inşaallah

ayrıca artık pazara gitmeye oradan alışveriş yapmaya karar verdim biiznillah kocişi ikna edeceğim

çilek reçeli yapayım diyorum...

tarifi olan var mı_?

1 kilo çileğe 4 su bardağı şeker yarım limon :)

Aslında tatil de bir ihtiyaç tabi ..ama malesef bizim paramiz değersiz olduğu için yurtdışı tatilleri çok tutuyor..bende gitmek istiyorum ama bu sene olamaz ..

Şimdi yanlış anlamadiysam 3800 liralık borcun 2300 lirası taksit..o zaman geriye 1500 liralık harcama yapılmış. .o azaltilabilir..anladigima göre eviniz ve 2 arabanız var..O zaman ufak birsey alabilirsiniz yatırım için bir hedef olur..ne bileyim bir bahçe yada arsa yada her ay 1000 lira gibi..aslında zaten Türkiye şartlarında durumunuz iyi belkide fazla kasmak istemiyorsunuz dur..

Yada kredi kartıni bir iki ayda ödeyip limitini düşürün..bizim 2 tanedir birini kapattık. .paramiz varsa alıyoruz. .valla çocuklarla avm. ye gitmek istemiyorum..bir bakıyorum saçma ve gereksiz şeyler almışım. .en iyisi piknik

merhaba
evet karttan harcamamız 1500 tl. aslında çok değil. içinde mazot market alışverişi oluyor genelde. bir de ara sıra çıkan extralar.
her ay biriktirmek için koyduğumuz bir hedef var aslında. ben karttaki taksitleri azaltmak istiyorum. o nedenle acaba diyorum bir kaç ay birikim yapmasak da nakite geçsek. karttaki taksitler zamanla azalsa diye düşünmüştüm.
belki zamanla olur ama şu anda tarla arsa vs pek düşünmüyoruz. belki ileride olabilir.

Geliriniz bir hayli iyi Bencede
Nakit harcamaya geçin bence
Bu gelir varken birikim çok kolay olabilir

Para biriktirmekte okadar kararliyimki su anda annemin yanina geldim tahmini 30 gun kalacagim hemen burdada bi kumbara yaptim esimede evde kumbaraya para atmasini soyledim hic atmasamda 1 yada 2 lira muhakkak atiyorum

Bugün evdeydim. .evrak işlerimi yaptım.evi toparladım.yarın akşam memleketten görünce ve eşi gelecek..haftasonu onlarla gezeriz herhalde..o yüzden bugün para harcamadim. .yarın market falan derken nasılsa haftasonu harcanir. .

Sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik 45 tl ona verdim öğleden sonra hava alamam için dışarı çıktım 9 tl sigara 3 tl erik ve 2 tl çantaya koymak için küçük islak mendil aldım 6 tl kumbaraya girdi bikac gündür para konusunda kendimi tutamıyorum herşeyi alaşım geliyo bende az parayla dışarı çıkıyorum

günaydın hayırlı sabahalr olsun arkaadaşlarım...

dün hiç harcama yapmadık derken 'marketten alınacak bir şey var mı diyen eşime yok dedğim halde gidip 13 tl markete vermiş.gerçi gereksiz bi şey almamış, mercimek e pirinç almış :)

dün sadece 13 tl harcadık çok şükür :)

dün akşam annemler yemeğe geldi ; hemen buzluktan patlican biber közlemesi çıkarıp babaganniş yaptım.
erişte haşlayıp tereyağladım..bir de kalan 1su bardağı mercimekle çorba yaptım.. herkes bayıldı :) bereketli olsun..

artık kararımı verdim; ay sonuna doğru buzluktakileri bitirme çabasına gireceğim...

3 pişirimlik sarma,
3 pişirimlik mantı,
6-7 yemeklik etimiz,
2 yemeklik döğmemiz var...

ay başında alışveriş yapıp, malzemeler bitince buzluktakileri kullanacağım inşaallah

düzenli uyaşam olunca inanın her şey yoluna giriyor.. (olağanüstü durumlar hariç tabiki...)

Nerelisiniz çok merak ettim babagannis dogme falan ilk defa duyuyorum da
Bende buzlugu 2 ayda bitirdim tam takır kuru bakiriz suan

Valla ne güzel. .dondurucu benim de çok işime yarıyor..sonuçta israf etmemek önemli. .benim misafirlerim akşam gelecek..demiştim kaynanamlar gorumcemler 4 kişi..evde yemek yok..yoğunum. eve.gidince ne pişirsem acaba?

Günaydın kızlar
Arabanın aküsü bitmiş. Sabah sabah 250 TL gitti

Slm kizlar annemdeyim dun 20 lira markete gitti bugun suanlik 0 harcama az once telefonda esimle konustuk arabanin sigortasini yaltircakmis 400 lira gittti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…