- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Ben, öyle bir imkanım olsa hemen borcu kapatırdım. Borç beni geriyor çünkü.günaydın kızlar :) kredi kartı ekstrem çok fazla geliyor birikimime dokunmayıp aylık borçlarımı ödemekten yanaydım ama borç ödemekten de sıkıldım acaba elimde ki parayla borcumu sıfırlasam daha mı iyi olur daha bütün birikimim gider ama en azndan elimde daha fzla para kalır napsam bilemedm:/
öyle yapıcam sanırım. 1 2 ay bırıkım azalır ama sonra artar inşallhBen, öyle bir imkanım olsa hemen borcu kapatırdım. Borç beni geriyor çünkü.
Biraz uzun yazacam okursaniz sevinirim Apartmanda birinin evine hırsız girmiş bende kara kara dusunuyodum çünkü aldığım altınları evde sakliyodum dün gittik bozdurduk 3000 kusur tuttu çeyrek ve yarım vardı sonra ziraat bankasına gidip vadeli hesap actirdik 4.5 faiz oranı var sonra ablamla konuştum madem faize girdin 4.5 çok düşük bi oran dedi denzbank veya ing bank daha yüksek faiz verir aylik olarak dedi ziraat deki parayı 32 gün sonra çekip denizbanka yatirsam ne yapsam bilemedim okuyanlar yorum yapar fikir verirseniz çok işime yariyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?