BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Bu aralar bende birikim yapamiyorum..dışarı çıkınca zaten harcaniyor para..hele çocuklarla çıkınca. Bende çocuklara kıyafet alacağım. .zaten oglana pantolon dayanmaz .hep dizlerini yirtar top oynarken

bugün 16 lira harcadım
4 TLde kumbaraya attım. Bu arada kızlar kumbaram açılmayan teneke kumbaralardan ve ben içinde ne kadar olduğunu merak ettiğim için attığım her parayı not etmeye başladım şuan 168 TL oldu. İlk kumbarada böyle yapmamıştım. bu arada ben anneler günü hediyesi alamıycam çünkü annemlerin davası için 3500 TLye avukat tutucaz yarısını teyzem yarısını annem ödeyecek annemin payını ben biriktirdiğim parayla ödeyeceğim böylece sıkışmayacağız inşallah

Inşallah kızım da senin gibi hayirli bir evlat olur henüz 28 aylik

BeniM dünkü harcama 0

Bugün Bauhaus a uğramam lazım

Bi de ekmek alınacak

Bu kadar olur inşallah :)

slm bende sıze katılmak ıstıyorum 20 gun oldu para bırıktırmeye basladım kadınalr kulubune baya oldu gırmeyelı sırf para bırıktırme konusunda daha fazla gaza gelmek ıcın forumlara bakındım:)

Son düzenleme:
slm bende sıze katılmak ıstıyorum 20 gun oldu para bırıktırmeye basladım kadınalr kulubune baya oldu gırmeyelı sırf para bırıktırme konusunda daha fazla gaza gelmek ıcın forumlara bakındım:)

hoş geldin canım her ayın sonunda bildirim yapıyoruz

günlük harcamayı da yazıyoruz

ben 10 kusur bı verdim yapı markette

bi de market alışverişine 10 kusur verdim

2 gündür işe cebimdeki 10 lira ile gidiyordum.
Bugün 50 lira cektğm. 26 lira eczaneye 17 lira markete verdim.
Eşimin arabasında bi parça değişmiş. 350 TL tutmuş. Durup dururken masraf çıktı

Bugün sadece 2 TL otobüs parası harcadım onuda kentkartdan zaten. Otobüsü karttan çektiğim için üstümde hiç nakit yoktu ne olur ne olmaz diye bankadan 20 TL çektim. Ama onuda harcamadım. Akşam yemeği içinde misafirliğe geldim.

kızlar ne zamandır para bırıktırıyosunuz ve baya oldumu bırıkımınız
canım benim çok birikimim yok. Ama ödememiz çok
7 yıldır ev ve 5 yıldır araba kredisi ödüyoruz. Ev şubatta bitti. Yeni araba aldık. Öteki arabanın ki haziranda bitecek.
Şu anda aylık 3500 lira kredi ödüyoruz.
Tatil için ayrı bir birikim yapıyoruz
Her ay oğluşa bir gram altın alıyoruz.
Kenarda 10 bin lira paramız olsa yeter bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…