- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Inşallah kızım da senin gibi hayirli bir evlat olur henüz 28 aylikbugün 16 lira harcadım
4 TLde kumbaraya attım. Bu arada kızlar kumbaram açılmayan teneke kumbaralardan ve ben içinde ne kadar olduğunu merak ettiğim için attığım her parayı not etmeye başladımşuan 168 TL oldu. İlk kumbarada böyle yapmamıştım. bu arada ben anneler günü hediyesi alamıycam çünkü annemlerin davası için 3500 TLye avukat tutucaz yarısını teyzem yarısını annem ödeyecek annemin payını ben biriktirdiğim parayla ödeyeceğim böylece sıkışmayacağız inşallah
Amin cnm, cok tesekkur ederim. Allah bağışlasın. Rabbim ona sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inşallahInşallah kızım da senin gibi hayirli bir evlat olur henüz 28 aylik
slm bende sıze katılmak ıstıyorum 20 gun oldu para bırıktırmeye basladım kadınalr kulubune baya oldu gırmeyelı sırf para bırıktırme konusunda daha fazla gaza gelmek ıcın forumlara bakındım:)
hosbulduk canım tamamdır anlatımın ıcın cok tesekkur ederım:)hoş geldin canım her ayın sonunda bildirim yapıyoruz
günlük harcamayı da yazıyoruz
ben 10 kusur bı verdim yapı markette
bi de market alışverişine 10 kusur verdim
bugun 4,5 lıra harcadım dıyerek baslayayım ozaman
canım benim çok birikimim yok. Ama ödememiz çokkızlar ne zamandır para bırıktırıyosunuz ve baya oldumu bırıkımınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?