- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
epeyidir birikim falan yapamıyorum kızlar. Hatta biriktirip hesaba attığım paralardan 1000 TL harcamışız bile çok üzüldüm. Yani nisan ayındaki birikimim yalan oldu. Nereye gitti farkında bile değilim. Bir ara her harcadığımı yazıyordum ona biran önce tekrar başlamam lazım. Çok kızdım kendime
Bundan sonra fiyata bakmadan biriktirdiğimle altın alıcam zaten uzun vadeli düşünüyoruz.
en guzelı cnm gram ceyrek yarım elıne ne gecerse almak en mantklısıepeyidir birikim falan yapamıyorum kızlar. Hatta biriktirip hesaba attığım paralardan 1000 TL harcamışız bile çok üzüldüm. Yani nisan ayındaki birikimim yalan oldu. Nereye gitti farkında bile değilim. Bir ara her harcadığımı yazıyordum ona biran önce tekrar başlamam lazım. Çok kızdım kendime
Bundan sonra fiyata bakmadan biriktirdiğimle altın alıcam zaten uzun vadeli düşünüyoruz.
önceden olmazdı cnm ya bir anda farkında bile olmadan kaçmış ipin ucu, bu yüzden yeniden altına devam diyorumCanım bizimde öyle oluyor..haftasonu gezme yemek derken bir süru para harcamışiz. .ben dolar alıyorum en azından bozdururken az az bozduruyorsun. .altında öyle..yoksa nakit olunca harcaniyor bizde de..
Ne güzel okudukça gaza geliyordum. Zaten bir kaç gün uzak kaldım ya buralardan ondan oldu hep. Bundan sonra yine hergün burdayım cnmtuh canım ya kötü olmuş o zaman bundan sonra her gün senden harcama özeti bekliyoruz :)
gerçekten öyle cnm yoksa harcanıp gidiyoren guzelı cnm gram ceyrek yarım elıne ne gecerse almak en mantklısı
en azından kenarda varda borcu kapatabileceksin canım oda olmasa ekside olacaktınkızlar bi hesaba oturdum bu ay toplam gider ( yayla kirası ve dolap ücreti hariç) 5077 tl ..
toplam gelir ise 4700 biriktirdiğim 450 tl yi de eklersem anca kapanıyor...
en azından kenarda varda borcu kapatabileceksin canım oda olmasa ekside olacaktın
Ben kullanıyorum akbank yüzde 9faizli idi sanırımVadeli hesap kullanan var mi acaba kullansınlar hangi bankayı kullanıyor bilgi paylasirsaniz çok sevinirim
ben garantı kullanıyorum %8,5Vadeli hesap kullanan var mi acaba kullansınlar hangi bankayı kullanıyor bilgi paylasirsaniz çok sevinirim
Ben kullanıyorum akbank yüzde 9faizli idi sanırım
ben garantı kullanıyorum %8,5