Doğum yapmadım hiç Spiral takmayabilirler zaten çok korkuyorum ama kesinlikle artık prezervatif beni 1 sene tutsa yeter sonra zaten inşallah bende istiyorum çocuk şuan sadece maddi olarak hazır değiliz ve yeni evliyim inşallah bu kiloma veririm yoksa psikolojik olarak pek iyiye gitmiyorumSakın kendine birdaha hormon yukletme canım ilaç filanda kullanma eşin korunsun prezervatif sevmiyorsan spiral taktır...
Verirsin kilonu dikkat et ve kafana takma canım.
merhaba bana da doktorum bunun hurafe olduğunu Kilo almayı etkilemeyeceğini söylediği için gözüm kapalı başladım bende ilk 5-6 ay bir iki Kilo alıp alıp verdim ama Son iki ayda adetimde azalma ve aniden Şişme oldu aniden olması beni çok üzüyor başka bir hap da kullanmıyorum aslında yeme düzenim Vs aynıYaklaşık iki sene aylık iğne kullandim. Başta hiç kilo yapmadı ama son aylarda kan hapı kullanmam gerekti ikisi birlik olunca 4 kilo kadar yaptı malesef... Size çok kilo yapmış bu kadar yapması şaşırtıcı... Benim doktorum kilo yapar ama en fazla 2/3 kilo demişti.
Evet sadece eşin korunsun o zaman canım kilonu da verirsin istediğin zamanda hamile kalırsın inşDoğum yapmadım hiç Spiral takmayabilirler zaten çok korkuyorum ama kesinlikle artık prezervatif beni 1 sene tutsa yeter sonra zaten inşallah bende istiyorum çocuk şuan sadece maddi olarak hazır değiliz ve yeni evliyim inşallah bu kiloma veririm yoksa psikolojik olarak pek iyiye gitmiyorum
ben birakali 3ay oldu. Kilo vermeye başladım çok şükür. Vücuduma o kadar hormon aldığıma çok pişmanım çünkü adet düzenim iğneden sonra altüst oldu. En doğrusu kondom bence... En azından hormonlarla oynamıyor.merhaba bana da doktorum bunun hurafe olduğunu Kilo almayı etkilemeyeceğini söylediği için gözüm kapalı başladım bende ilk 5-6 ay bir iki Kilo alıp alıp verdim ama Son iki ayda adetimde azalma ve aniden Şişme oldu aniden olması beni çok üzüyor başka bir hap da kullanmıyorum aslında yeme düzenim Vs aynı
Prezarvatif dedimspiralden çok korkuyorum açıkçası düşünmedim değil ama cesarette edemedim
Kilo vermeniz 3 ay sürdü müben birakali 3ay oldu. Kilo vermeye başladım çok şükür. Vücuduma o kadar hormon aldığıma çok pişmanım çünkü adet düzenim iğneden sonra altüst oldu. En doğrusu kondom bence... En azından hormonlarla oynamıyor.
Yok eşimden yana problemim yok aslında ben bu biraz garanti çözüm gibi görüp başlamıştımPrezarvatif dedim
Spiral değil
Eşin korunsun yani
İstemiyor mu
Yani bencil davranmasın
Neden o iğneleri boş yere yiyecen
zaten inanın ilk 6 ay kadar bir alıp bir veriyor 57 de sabitleniyordum son iki ayda o kadar hızlı kilo aldım ki resmen sanki bir gecede şişmiş gibiyim ve bu son iki ay kanamam o kdr az oldu ki ikisini toplasam bir ayım gibi etmez
İğne için koruma yüzdesi %98 demişti doktor geçen ay idrar gebelik testi yapmıştım negatif çıktı daha sonra adet gördüm ama dediğim gibi epey az kanamam sonraki ay da yine 7gün süren ancak eskiye nazaran az kanama yaşadım hamile olabilir miyim bilmiyorum eğer öyleyse bile 5 Ağustosda iğne oldum bebeğe zarar vermiş midir kuşku düştü şimdi içimeHamile olabilirmisin? Yani eğer antibiotik aldiysan yada başka birşey, korunurluğu etkilemiş olabilirmi? Hap için öyle birşey varda, iğne için bilemedim. Bir araştir istersen.
İğne için koruma yüzdesi %98 demişti doktor geçen ay idrar gebelik testi yapmıştım negatif çıktı daha sonra adet gördüm ama dediğim gibi epey az kanamam sonraki ay da yine 7gün süren ancak eskiye nazaran az kanama yaşadım hamile olabilir miyim bilmiyorum eğer öyleyse bile 5 Ağustosda iğne oldum bebeğe zarar vermiş midir kuşku düştü şimdi içime
Yapışkan olayını yeni duydum doktor tavsiyesi veya reçetesi gerekiyor mu nasıl birşey bu acaba tam olarak? Kilo aldırma ihtimali olan herşeyden uzak durmak istiyorumHap ve iğnedeki hormonlar, kadin vücüdünda zaten olan hormonlar. Yani öyle kimyasal tüh kaka birşey değil. Velev ki bir hamilelik oldu, embryo'ya zarar vermez.
Evde tekrar idrahal testi yap. Negatif ise tekrar korunma yöntemi düşün. Hap olabilir, yapiskanda olabilir. Yapiskani mesela hafta 1 yapiştiriyorsun, her hafta yenisini ve 3 hafta sonra 1 hafta boş oluyor, adetin için.
Artik hiç ne hap ne başka birşey istemiyorsan, prezervatiften başka seçenek kalmiyor.
Merhaba biseu sormak istiryom igneyle alakali.size10 sene vurdurdum,kilo aldırmadı. Belki bunyedendir
Tabi kiMerhaba biseu sormak istiryom igneyle alakali.size
Ozelden yazamiyorum size de ben de 8 yil.kullandim.mesignayi sizde 10.yil.kullanmissiniz hic bir sikayetiniz olustumu bu surecte yani ben dizimden mesignayi kullanirken dizimi sakatladim spor sirasinda hic aklima gelmedi igne ufak bir ameliyat gecirdim sonrasinda sol.bacaktada ayni sikayetler basladi odem sivi birikmesi gibi acaba uzunca bir sure kullandigim.mesginami buna sebep oldu disye düşündum sizde hic bu taez sorunlar oldumu kalcadan yapildigi icin direj bacagimi.etkildi diye dusunyorum igneyi ameliyattn sonra biraktim.bu aradaTabi ki
Ben yaşamadım,son zamanlarda dizimde benimde ağrılar başlamıştı ben yasa bagkamistim. Doktora sormakta fayda var.Ozelden yazamiyorum size de ben de 8 yil.kullandim.mesignayi sizde 10.yil.kullanmissiniz hic bir sikayetiniz olustumu bu surecte yani ben dizimden mesignayi kullanirken dizimi sakatladim spor sirasinda hic aklima gelmedi igne ufak bir ameliyat gecirdim sonrasinda sol.bacaktada ayni sikayetler basladi odem sivi birikmesi gibi acaba uzunca bir sure kullandigim.mesginami buna sebep oldu disye düşündum sizde hic bu taez sorunlar oldumu kalcadan yapildigi icin direj bacagimi.etkildi diye dusunyorum igneyi ameliyattn sonra biraktim.bu arada
Evet dizimde garip bir ağrı var.Yani surekli kalcadan enjekte edilgi icin kullani esnasinda bir sorunumn olmadi ama dizimden rahatsizlandiktan hemen hemen bir snee sonra biraktim ama ayni sikayet iki dizimde olustu acana sizde buna benzer rahatsizlik olustymu
Su an hala kullamiykmusunz kac 10 sene kullanip.birkakip terkarmi basladinizBen yaşamadım,son zamanlarda dizimde benimde ağrılar başlamıştı ben yasa bagkamistim. Doktora sormakta fayda var.
Bende tekrar başlayınca kilo yaptı ama neyle koruncaksam