Bir Zahmet aşağıya gel gı

Oooo sen buna mı takıldın yahu... Amma da saydırmışsın burda kadına. Bi zahmet desen kabahat, demesn kabahat.. Gııı desen dalga gecerler, kibar konuşsan çok komik oluyo derler. Bu yasını basını almış teyzelerin amcaların da işi zor arkadaş...

Kendi kaynanası nın yanında bana emri vaki bi zahmet aşağıya gel yani yeter uyuduğun hadi yoksa evi başına yıkacam diyor ses çıkarıyor felan

Ha bu arada bu kadın herşeyi biliyor benim burada sizlere yorumlarımı da onun üç harflileri var rüyasında görüyor

canım senin kafa gitmiş bence ..Cidden derhal tedavi olmalısın bence ..Çok iyi görmüyorum ben seni ve yazdıklarını ..Profosyonel destek al ..

İhtiyaç duyuyor evet millet e benı hüküm sahibiyim bakın dicek
Ya benim derdim başımdan aşkın çekemiyorum tek bir lafını bile işte burada paylaşıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama herkes onu haklı göstermeye çalışıyor

Burda yazdığın şey sonucunda herkes yorum yapıyor. Ne yasadıgını, nasıl biri oldugunu bilemeyiz elbette. Fakat bu aslında onu haklı göstermek değil seni biraz daha yatıstırmak. 'Evet haklısın, öyle laf mı olur ne biçim insan bu kaynana değil mi işte!!' desek iyice körüklenip kendini dolduracaksın. Halbuki gayet normal 3 kelime. Canını sıkma :KK66:

Bence de doktora gorunun.

Son düzenleme:
Neden çağırdı aşağıya?
Yün yıkıyor ben yünden anlamamki ayrıca biliyor yani yapmayacağımı yapmadığımı da
Dünden de sinir oldum zaten ben Soba sökecem beraber sökeriz dedi tesadüf eşim vardiya değişmek zorunda kaldı
Eşime söyledim bize sobaya geldi biz sobayı sökerken pişkin pişkin gülerek aşağı Yün indirdi işim gücüm var senin yününlemi uğraşacam

5 sayfa oldu ama anlayan en fazla 3 kişi.neden çağırmış?önemli bişey mi varmış?anlamadık ki.
kullanılan cümlede bişey yok ama ses tonunu da duymadığımız için bişey diyemiyoruz.öyle sinirli girdiniz ki konuya daha başından anlamadık.

sabahın köründe kime ben hüküm sahibiyim diyecek kadın ya.
daha b.kunu yememiş kargalara mı ?

bu ne kin bu ne öfkedir.? belki cidden ihtiyacı olan bir durum oldu size. siz kendi annenize g.zekalı diyor musunuz?
eşinizin annesine diyorsunuz?

ne kadar sevmeseniz de birine bu söylemler çok ağır ve yakışıksız.
herkes üslubunu bilecek...
Ben kolay kolay hakaret eden bir insan değilim aşağılamam da kimseyi ama bazen böyle uç noktaya gelirsiniz kaçacak gidecek yeriniz olmaz böyle bir çıkmazdasınız çıkmak için saçmalar durursunuz ya işte öyle bir şey

Yün yıkıyor ben yünden anlamamki ayrıca biliyor yani yapmayacağımı yapmadığımı da
Dünden de sinir oldum zaten ben Soba sökecem beraber sökeriz dedi tesadüf eşim vardiya değişmek zorunda kaldı
Eşime söyledim bize sobaya geldi biz sobayı sökerken pişkin pişkin gülerek aşağı Yün indirdi işim gücüm var senin yününlemi uğraşacam

Benim de evde işlerim var demek bu kadar mı zor.
Her ne olursa olsun o bir büyük. Böyle söylemleri kendinize yakıştırıyor musunuz?
kendinize saygınız yok karşı taraftan saygı bekliyorsunuz.
Eşin senin ailene -annene g.zekalı dese ne hissedersin?

Ben kolay kolay hakaret eden bir insan değilim aşağılamam da kimseyi ama bazen böyle uç noktaya gelirsiniz kaçacak gidecek yeriniz olmaz böyle bir çıkmazdasınız çıkmak için saçmalar durursunuz ya işte öyle bir şey
Hıı saçmaladığınızı kabul ediyosunuz yani.. O da bişey..

Eski konularını da okudum pek sorun göremedim.
Senden biraz hizmet bekliyor anlaşılan.
Sende hep hastalığını bahane ediyorsun.

Burda yazdığın şey sonucunda herkes yorum yapıyor. Ne yasadıgını, nasıl biri oldugunu bilemeyiz elbette. Fakat bu aslında onu haklı göstermek değil seni biraz daha yatıstırmak. 'Evet haklısın, öyle laf mı olur ne biçim insan bu kaynana değil mi işte!!' desek iyice körüklenip kendini dolduracaksın. Halbuki gayet normal 3 kelime. Canını sıkma :KK66:
Bilakis ben haklı olduğumda haklılık payım verildiği zaman hiç üstelemem çünkü ne anlatmak istedigimi karşı taraf anlamış der kapatırım ama bu şekilde konu uzadıkça uzuyor çünkü haklı olduğumu bir yerden göstermeye çalışıyorum

Bu kadar sayfadan sonra; kaynananız iş var daha gelmedin diye size telefon açıp artık gel anlamında bir zahmet aşağıya gel dedi size siz de kızdınız.

Özetle onun işini yapmak istemiyorsunuz; bu durumda evlenirken bunları konuşacaktınız. Kaynananız kendi kayınvalidesinden ne gördü ise onu yapıyor işte; bunu evlenmeden önce de tahmin edebilirdiniz.

Burda altlı üstlü oturayım mı diyene bunun için sakın ha diyoruz.

Bir de koskoca kv senin sobanı sökmeye yardıma geliyor; sen ona gelme demiyorsun; ama onun işini yapmam ben diyorsun; o da sana yardıma gelmemsin; sobanın acelesi ne; eşinin izin gününde yapın; hatta yün için de erken hava iyice düzelsin; eşiniz erkek gücü ile çiğnesin kv de assın; oldu bitti.

Kv alternatif önermez; karşı çıkmaz; tatlı dil ile anlatmazsan o da tabii böyle der;
Hasta isen hastayım dersin; sobayı niye söktün o zaman derim ben de; altlı üstlü olacaksan açık açık konuşmayı ve buraya yazmak yerine kv de güzel üslup ile söylemeyi dene.

"Anne ben yünden anlamam ki ben de öğlene canınız ne çekiyorsa onu pişireyim" de hem işten kurtul hem iyi gelin bonuslarını topla.

Bunları da yapamıyorum dersen işe gir; gün içinde kv görme; akşam da yorgunum de

5 sayfa oldu ama anlayan en fazla 3 kişi.neden çağırmış?önemli bişey mi varmış?anlamadık ki.
kullanılan cümlede bişey yok ama ses tonunu da duymadığımız için bişey diyemiyoruz.öyle sinirli girdiniz ki konuya daha başından anlamadık.

ben anladım ..Kv yün yıkayacakmış,kinayeli bir şekilde biraz zahmet olacak ama aşağı gel demiş ,uyuyormuş gelin,bunu da 3 harfliler söylemiş o_O

eski konularını bilmiyorum ama bazı şeyleri de tölere etmek görmezden gelmek gerek.

Ben rahatsız olduğumda mesela kv farklı yerde oturmasına rağmen yardıma geleyim ütünü falan yapayım. yemeğin var mı demiştir..
ya da annem de aynı şekilde.

bazı şeylerde yardımlaşmak önemlidir.

size hizmetçi muamelesi yapmıyorsa yaşlı kadın tek üstesinden gelemediyse sizden yünler için yardım istemiştir. büyütmeye gerek yok.

ya da saydırıp seviyeyi indirmeye gerek yok. sanki sizin tavrınız ve yaklaşımızdan anlamıyor mu sevilmediğin,saygı duyulmadığını...

tatlı dille herşeyi anlatabilirsiniz.. istemiyorsanız da söylersiniz.

Kendi kaynanası nın yanında bana emri vaki bi zahmet aşağıya gel yani yeter uyuduğun hadi yoksa evi başına yıkacam diyor ses çıkarıyor felan

Ha bu arada bu kadın herşeyi biliyor benim burada sizlere yorumlarımı da onun üç harflileri var rüyasında görüyor

aranızda doktor olan var mı bayılacam birazdan

bacım kaynananın bi zahmet aşağıya gel gıı sözündün bu çıkarımları yaptıysan hemen aşağı in deseydi demek ki üçüncü dünya savaşını başlatacaktın

3 harfli konusunu bilemiycim olabülü

gerçekten aranızda baya sorun var gibi

Aaaa kk da gelin tasliyolar bi yasima daha girdim:)))

Valla ben kvyi masum bulamadim..
"Gelsene bi" dese bile alinmam ben yanii..
Ama "bi zahmet" sitemkar bir sozdur..
Ve hicte oyle "rica" ile denk degil.
O "bi zahmet"in altinda yatan bana gore "saat kac oldu ne bu uyku in asaga cabuk" ve baya laf vurdurmaktir bu yani..

Ben kendim de birine laf carpicaksam misal "bi zahmet kendini topla" derim atiyorum..
Rica etmek cok baska bir sey.

Eski konularını da okudum pek sorun göremedim.
Senden biraz hizmet bekliyor anlaşılan.
Sende hep hastalığını bahane ediyorsun.
Hastalığımı bahane etmiyorum bahane edilecek durum yok her yaşadığım acıya eşim şahit öyle ki sabah uyardı asi gelme yaşananlara imtihan demekki sağlığın ile imtihan oluyorsun
Evet haklı hem beden hem akıl
Ya nasıl hak verwbikiyorsunuz bu kadın benim zilime basılıyor benim misafirim meraklı meraklı kapıyı açıyor sonra misafirlerimin yüzüne kapıyı çarpıyor ve bu kişi benim kız kardeşim yengem nasıl bir açıklaması olabilir görmek istemiyorsan da bırak onlar çıkınca kapat bu kadar

Bana kalirsa kayinvalidenin etrafinda patlamaya hazir bomba gibi geziyorsunuz. Bir sey dese de cildirsam diye bekler gibi... Ne var yani "birlikte sokeriz" gibi laflarda, yununde yardim istemesinde... Insan gibi soyleyemiyor musunuz anlamadiginizi, ya da isiniz oldugunu? Kadin genc gelinim var, birlikte yapariz herhalde diye dusunuyor belli ki. Ne bilsin kadin arkasindan hakaretleri giydiriyor boyle basit seyler icin. Hic mi insan icine cikmadiniz, hic mi size "hadi kizim sen de sunu yap, yardim et" gibi laflar edilmedi? Nedir bu asiri mesafeniz, sendromunuz anlamiyorum. Sanki sokaktan gecen adam evinin isini gordurecekmis gibi asiri tepkiler. Dedigim gibi, bir maruzatiniz varsa, insan gibi soylersiniz, anlar veya anlamaz. Gelip de boyle basit, gunluk meselelerden insanlarin insanligina kadar laf uzatmaniza gerek yok. Azicik insanligi siz ogrenin. Anlattiginiz meseleler cok bos beles meseleler. Su laflarinizi duyan da sanir ki kadin fitne, fesat sokuyor, iftira filan atiyor da bu laflari ediyorsunuz. Neymis, o da kendi kaynanasina hava yapiyormus. Yapsin. Gul gec, alla alla.

X