Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 yaşında evlenmiş çocukluğunu yaşamadan anne sorumluluğu yüklenmiş yıllarca bilgisizce n dediyse çevresi onaylamış
Ben onun cahillikleri ile uğraşacak kadar geniş ruhlu değilim
Eşime kırgınım çünkü bilmiyor annesi hiçbirşey çğretmemiş sadece bencilliği benliği öğretmiş mükemmel bir insan ama bazen o mükemmel insan gidiyor mağarada yetişmiş bilgiden herşeyden yoksun insan geliyor
En azından sizin kv olgunluk gösterip yanlışlarını kabulleniyork.validem de 15 yaşında anne olmuş ve ben bunu bildiğim için ona birşey demiyorum.yani 14 yaş daha çocukluk çağı ve o yaşta evlenip sorumluluk yüklenen bir insanın cahil olması,kendine göre gariplikleri olması çok normal değil mi? kendi 14 yaşını düşün ve bence bu kadar bencil,öfkeli davranma.yani bir çocuk başka bir çocuğa neyi ne kadar öğretebilir ki? k.validem hep şöyle der;ilk iki çocuğumun ablası gibiydim ben onlarla büyüdüm çok yanlışlar yaptım ama son çocuğumda anneliği öğrendim.
evet geniş ruhlu değilsin,maalesef.
Ona sorsanız beni kızı yerine koyuyorsizin onu sevmediğiniz kadar,o da sizi sevmiyor.ve bunun için, size karşı böyle davranıyor.etkiye,tepki meselesi...
Sabah sabah böyle bir üstünlük taslama ne ya
Telefon açar açmaz
' bi zahmet aşağıya gel'
. insan bi günaydın der
Hey Allah ım ya sıkıntılarım bitti. bide senin sıkıntını çekiyorum
Ben çok şükrediyorum bana bu kadına dayanma tahammül etme gücü verdiği içinşunları dert etmenize gülüyorum neden mi bu dünyada ne dertler var ne sıkıntılar neden bu kadar şükürsüzüz...
Ben çok şükrediyorum bana bu kadına dayanma tahammül etme gücü verdiği için
Öte yandan ben dualar ile yaşıyorum
3 kez ölümle burun buruna geldim saniyeler geçmeden yoğun bakımda yaşadığım gördüklerim gözlerime yansıyanlar da ayrı
Çok şükür binlerce hamd u senalar olsun
Herşeyin bir aması olduğu gibi aralar var işte hayat ta
Her seferinde ters tepkimi alır hiçbir zaman evet demedimMalesef arkadaşım demekki kv çocukluktan anneliğe adım atmış..
çocuk gelin. kendını yetiştirmeye fırsat bulamamış olabilir. odda Kv den aynısını yaşamış olabilir neler yaşadın neler cektın burdan kımse bılemez. Onunda gözünden bakmak lazım belkı onun sevıyesıne ınmek lazım ama tahammulun kalmamış oda senin çeker kapasiten tabiki. kimseye kızma burda anlattığın kadarına yorum yapılıyor cunku..
Böyle rahatlıkla cagırıyorsa demekkı onceden defalarca bu durumlar yaşanmış sesın cıkmamıs. onada normal geliyo gıı
üzülme , takma.. düzeltemezsın az az konusmaya calıs bırden dökme içini bukez hiç anlamaz seni..
bu arada indinmi aşağı ne istiyormuş merak ettim de
ebru abla benim anladığım
kv ile altlı üstlü oturuyor
kv sabah aramış da günaydın demeden bi zahmet aşağıya gel gııı demiş
e altlı üstlü oturulunca da göyle şeyler illa olacak
arkadaş da buluttan nem kapan türe dönüşmüş
Kadın düzelmesi gerektiğini bilmek istemiyor kiüzülme , takma.. düzeltemezsın az az konusmaya calıs bırden dökme içini bukez hiç anlamaz seni..
bu arada indinmi aşağı ne istiyormuş merak ettim de
Bencilce konuştu diye nasıl sakat kaldınız anlamadım.Bir düşünün isterseniz evde misafir var ve siz misafiri bırakıp gidiyorsunuz ahlak kurallarına bile aykırı siz kalkmış ölümde düğünde diyorsun uz kaldıki ben ayaklı hasta değilim kendilerinin bencilce yaptığı konuşmaları yüzünden sakat kaldım yaşam fonksiyonlarımı yitirdim
Günlerce gecelerce yalvardım keşke ölseydim diye
Yaşadığım beden acısı yetmedi bide ruhumu yediler ben onların eseriyim
Ne güzel mülayim her denileni yutan herşeye koşan sabah 7akşam 11 her işlerine koşan biriydim ama bende onlar adına anlayış kalmadı artık
Bırakmadılar gençliğim bitti kendimi yaşlı gibi hissediyorum bırak yaşlıyı ölü gibi 80 yaşındaki kadın yanıma geliyor hayret ile bakıyorum neden kadının içi genç öldürdüler beni ölmeden
Her günüm bir umut diye uyanıyorum her seferinde kendimi kandırdığımı bile bile
Ben size ne anlatıyorum ki her zaman yaptığım gibi çekilip bir köşeye hıçkıra hıçkıra ağlayıp yine mutlu rolü takılmam gerekti özür dilerim çok değerli kelimelerinizi sizden almak istedim
bişey değil ablaCanım sağol..
Anlatımda problem olunca şunu düşündüm.
Aslında kayınvalide de kendisi gibi o zaman..
Kısa cümleler kuruyor.
İletişimleri böyle demek ki..
Ben gerekli kelimeyi söylüyorum onun çocukça alaycı konuşmalarına dayanamaz kalbini kırarım diyeCanım sağol..
Anlatımda problem olunca şunu düşündüm.
Aslında kayınvalide de kendisi gibi o zaman..
Kısa cümleler kuruyor.
İletişimleri böyle demek ki..
Araç kullanırken kp kullandığı araca müdahele edip dikkat etsene diyorBencilce konuştu diye nasıl sakat kaldınız anlamadım.
upsss cok asabıyız yaf.. az sakin ol..Her seferinde ters tepkimi alır hiçbir zaman evet demedim
Tabi ilk başlarda yaptığım aman amanları saymazsak çok sürmedi iç yüzlerini öğrenmem
İnmedim inmemde benim işim gücüm var onun çenesi ile uğraşamıcam
Eşimin gündüz vardiyasında evi temizleyeceğimi biliyor işimin arasında gidip işine mi bakıcam çok yüz buldu evden çıkın deselerde kurtulsam demezler ki deseler bile eşim çıkmaz asgari ücret ile kiraya mı gidecem ev varken der
Kadın düzelmesi gerektiğini bilmek istemiyor ki
Geçen paylaşomımda da onun arkadaşları üç harflileri var demiştim
Yeriştirmişler bak benim ona dağın başında koyunlardan başka insan görmemiş dediğimi
Dün dönderip aktarıp söyledi
Söyledi ama hiç düşünüp neden bu bana böyle dedi dememiş sadece söylediğimi söylüyor onuda hangi maksatla söyledi anlamış değilim ya