Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birsey sorabilir miyim agir sazanlik yapmiyorsam, bu konuya bi yerde daha debk geldim, simdi adi oss degil ama benim girdigim donem de öss idi adi. Ben neyi anlamadim neyi kacirdimbende tıp fakültesine gitmediğini ortaya çıkarttım tıp fakültesine ÖSS de derece yaptım öyle girdim dedi
Benim gibi yap hicbirsey takma biz esimle soranlara biz kalbimize takmisiz parmagimiza taksak ne olur takmasak ne olur diyoruzKizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
bende tıp fakültesine gitmediğini ortaya çıkarttım tıp fakültesine 'ÖSS' de derece yaptım öyle girdim dedi
aysenazcım ygs lys döneminde girdi sınava ama össden derece yaptım diyorBirsey sorabilir miyim agir sazanlik yapmiyorsam, bu konuya bi yerde daha debk geldim, simdi adi oss degil ama benim girdigim donem de öss idi adi. Ben neyi anlamadim neyi kacirdim
Ya bana fena trolleniyoruz gibi geliyor şaka maka da. Rahatsız oldum cidden artık, makarayı geçince sahiden can sıkıcı bir durum var ortada.Kız çıtayı arşa çıkarıp bizi bunalıma sokma
93lü sanırım kendisi ama öss en son 91lilerin zamanında yapıldı, alışkanlıktan da öyle demiş olabilir bilemiyorumaysenazcım ygs lys döneminde girdi sınava ama össden derece yaptım diyor
Konu zaten bdvlik değil ama konuyu geyiğe çevirenler benden size selam olsun, yemektir vb işlerim olduğundan şimdi çıkıyorum ama dönünce hepinizi öpeceğim
Öpülmek isteyenler sıraya girsin, birde sırt çantası hazırlasanız iyi olur, e malum uğurlayacağız sizi
Yok biz trollediğini sananı trollüyoruz :)Ya bana fena trolleniyoruz gibi geliyor şaka maka da. Rahatsız oldum cidden artık, makarayı geçince sahiden can sıkıcı bir durum var ortada.
Maphusta kaç gün kalcaz ona göre fanila alalım yanımızaKonu zaten bdvlik değil ama konuyu geyiğe çevirenler benden size selam olsun, yemektir vb işlerim olduğundan şimdi çıkıyorum ama dönünce hepinizi öpeceğim
Öpülmek isteyenler sıraya girsin, birde sırt çantası hazırlasanız iyi olur, e malum uğurlayacağız sizi
banlanmadan yapayım benBecerikli bir ablamız google images'den aratıverse şu kızın profil fotoğrafını, nedir ne değildir ortaya çıkar aslında.
Birsey sorabilir miyim agir sazanlik yapmiyorsam, bu konuya bi yerde daha debk geldim, simdi adi oss degil ama benim girdigim donem de öss idi adi. Ben neyi anlamadim neyi kacirdim
Sen benden bir iki tık eskisin. Bizde de sadece öss vardı öys kalkmıştıbizim zamanımızda öss idi evet ama öss de aldığın puan üni kazandırmaz öys ye girme hakkı kazandırırdı zaten.. öys demek istediyse bilemem ama yaşı tutmuyor demiş arkadaşlar..
banlanmadan yapayım ben
Bulamadım bir şeyMerakla bekliyorum
bizim zamanımızda öss idi evet ama öss de aldığın puan üni kazandırmaz öys ye girme hakkı kazandırırdı zaten.. öys demek istediyse bilemem ama yaşı tutmuyor demiş arkadaşlar..