- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi tesellimod
sevgili morportakal
planları yapan organize eden ben oldum zaten ben teklif ettim ben ısrar ettim
parası olmasa yzüktür müzüktür lafını dahi etmezdim,var olduğunu biliyorum çünkü sürekli borsa,altın,gümüş ilgileniyo ettiği karlara kadar söylüyor
O zaman zorlamayin. Adamin kumasi bu, ya seviyorum der kabul edersiniz, ya da beklentimi karsilamiyor der bitirirsiniz.
Borsadan geliri cok da sey yapmayin ama, buyuk oyuncu degilse bugun 10 gelir yarin 5 gider gecen martta olan gibi bir cokus olursa 1 haftada para yariya duser. Gelir mi? Guzel gelir. Ama sabit ve garanti bir gelir olmadigi icin cok cok guvenemiyor olabilir. Kazandigini surekli ama para yapip yatirmak durumunda kaliyor olabilir bir hedefi varsa.
Yoksa bi araba en azindan alirdi diye dusunuyorum pek de fazla bir sey kazanamiyor olabilir.
Bu arada 8 ayda ben kimseye yuzuk almazdim. Esim vefat etti, bakin esim, 10 yillik esim ve cocugumun babasi. Kenarda ne parasi oldugunu bilmiyordum. Sadece bir sey baktigimda kenarda var bir seyler hallederiz sen dert etme derdi. Sormadim hic ne var diye. Sizin kenardaki parasini, borsadan gelirini vs konusmaniz da bana cok hos gelmiyor.