Merhaba Hanımlar
Konum basşka yerdeydi ama ben burayada açmak istedim..Kafam öyle karışıkki ben mi az la yetinemiyorum yoksa karşımdaki adamda mı sıkıntı var yoksa kendimi suçluyacağım..Nolur bir el atın;
Sevgilimle ciddi niyetle tanıştık ve devam ettik ,o asla kabul etmez ama ben onun cimri olduğunu düşünürüm hep.Bir önceki konumu hatırlayanlar bilir bu sevgilim ya ince düşünemeyen biri yada inanılmaz cimri..Hani bazen görürsün aslında ama başka gözlerede ihtiyacın olur ya işte öyle bir durumdayım gören gözlerinize ihtiyacım var.
Sevgilim dün watsptan bana dediki sana bir link atacağım ya beni boğucan yada ayy aşkım diceksin dedi.Linki atmış sonra silmiş ben gördüğümde niye sildin dedim hadi at dedim neyse attı bi baktım çiçek sepetinde tek taş pırlanta indirime girmiş 500 tl ye..Ben de güldüm niye güldün demiş ben de anca şaka olabilir diye güldüm dedim bak sen niyeki demiş ben de sen ciddimiydin ki dedim sordum dedi sonra ben de sorma dedim..Neden biliyomusunuz artık öyle sinirlendim öyle boğazıma kadar geldiki bu adam yaklaşık 9 aydır bana birtane hediye almayan bir adam ben ondan defalarca sen cimrisin birtane hediye almadın bana desemde ya aşkım maşkım der ama oralıda olmaz.Zaten ilişki pandemi de başladı 8 ay oldu doğru dürüst ne restorana götürdü ne gezmeye ne sinemaya ne başka bir yere.İnsan çiçek sepetinde ki yüzüğü gösterir mi..
Bir de ondaki cimrilik potansiyelini sezdiğim için istediğim modelide daha önce söylemiştim de göstermiştimde ben ona, oda tamam demişti.Evi yok arabası yok geçtimki ille olsun olmalı diyen biri değilim ama özel anlar vardır o anlarda üçün beşin hesabına bakılmamalıdır diye düşünürüm hep.Herneyse sonra bu yüzük kendi sitesinde daha pahalı neyi var yazmış bende kızdım ve dedimki herşeyi ucuza kapatma derdindesin sen inanıyormusun standart bir pırlanta yüzüğün 500 tl ye ineceğine dedim..Sonuçta devir tasarruf devri uygunada bakıcaz dimi yazmış bende ucuza almanın derdindesin özel şeylerde bile 8 aydır bana bir hediye dahi almamışssın şimdi yüzük derdine mi düştün altından kalkamayacağını düşünüyosan evlenme, cimriysen hele benle hiç evlenme dedim artık aşırı kırılıyorum bu hallerinden dedim hayallerimi ufak mutluluklarımı bile yıkıyosun hevesimi kaçırıyosun dedim yüzükte bile tasarruf yapma derdindesin,çiçek spetinden kargoylamı gelecekti yüzük istersen milyoncudan al daha ucuz olur dedim.Arkadaşlar belki durumu yoktur diyenlere belirteyim kenarda parasının olduğunu biliyorum araba bakıyor almaya niyetli.Niye bukadar kırıcısın niye beni kırıyosun öylesine attım falan yazdı sonra.Dünden beri konuşmuyoruz ama çok kırgın ve kızgınım.
Bu adam sakin biri,bana bir poşet dahi taşıtmaz, muahbbetimiz eğlenceli ciddi düşünen iyi bir baba koca olabilecek biri ama bir çok huyumuz o kadar zıtki...
Cimri değilim diyor ama cimri malesef ve bu beni çok yıpratıyor kırıyor başta tamam dediği konularda daha sonra kendi kendine tekrar gündeme getirip kavga çıkartıyor..
Ayrılığı düşünüyorum ama alıskanlık var..
Bazen kendi kendime düşünüyorum mantık evliliği değil aşk evliliği değil e peki ben niye bu adamla beraberim diye.
31 yaşındayım yaşım geçiyor diyemi acaba diyorum.Kalbim kırık alacağı tek taşta bile tasarruf yapmayı düşünen bir adamla beraberim.
Çok üzülüyorum inanın.
Siz bu durum karşısında ne tepki verirdiniz?
yazım hataları için affola hanımlar