• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yuzuk meselesi

Aferin kız.
Pırlanta konusunda çok haklısın.
O taş ne koşullarda çıkartılıyor.
Çocuk işçiler çalışıyor. Emek sömürüsünun en yoğun olduğu alan.

Ne uğruna? Bizim kezbanlar komsusuna ya da saga sola hava atacak diye. Şık bir yüzük çok daha iyi bence.

Çok takdir ettim seni.
Teşekkür ederm

Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler

Ne guzelsiniz ne de zarif. Guzellik ve zarifligi cok yanlis anlamissiniz.

Başkasının fotolarını kullanıp benim diyen sonra açık stmiyim diye başkasının fotosunu kullanıyorumda diyen sensin üşenmesem yapıltırırım bulup o mesajınıda.

Taşa tuşa gelince pırlanta olmasınmış derdin bence konunun asıl içeriği bi sevgilim var nasıl yüzük aldırabilirim taşın neolduğunun önemi yok kaya da olsa olur yeterki yüzük alsın .

En favori üye kategorisine neden ayşenazı etiketlemediniz?

Bu kız benim en favori üyem
Ama yüzük çok zevksiz. Lütfen onu güzelliğinle bağdaştırma

bız klasık bıldıgınız dumduz altın yuzuk takmıstık
bıde tektasım var hıc takmadıgım

sızın cok fazla yuzuk muhabbetınız var :D
begendıysenız baskalarına nıye soruyorsunuz takacak olan sızsınız
ama fıkrımız bukadar onemlıyse bende begenmedım

Evet benim begendiniz mi
Çok beğendim seni baya güzelsin canım ben yüzüğü de beğendim sade şeyleri severim ama sonradan geçmiş mesajları gordum de yazanlara karşı yanlış cevaplar veriyorsun bence, sonra da insanlar kızıyor ve ters cevaplar yazıyorlar.konu iyice tartışmaya dönüyor .ben de birçok konu açtım her türden insan var olumlu olumsuz cevaplar geliyor bunlara karşı hazırlıklı ve anlayışlı olmalısın.tabi ben senden buyugum farklı dusjnebilirsin sen ama sadece tavsiye

bir yüzük konusu neden bu kadar büyütülüyor? yüzük yani bu yüzük! nişanlınla sen gider seçer alır çıkarsınız. anneler kendi takacakları hediyeleri düşünsünler.

Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler

allasen :D :D :D

Ayy ben de nişanlı bir kız olmak istiyorum. :KK53:
Ben de kocişimden bahsetmek istiyorum. Hem bir alyansa tavım, pırlanta da istemem. :deli:
Alyansın sadeliği benim duru güzelliğimi yansıtır hem de. :KK52:

Saçmalama senin profil fotona bakınca çöp adam görüyorum çirkin şey :27:

Back