Bir yuzuk meselesi

Kaşıkçı elmas'inin çakması kız bu yüzük :KK54: Aysecim unutma bir gün bu profil fotografindaki kızı tanıyan biri denk gelicek kk'ya. 2 seçenek var bu fotoğraftaki sensin ama bahsettigin hayatı yasamiyorsun,bunlar senin hayalin. Diğer secenek ise fotoğraftaki kız aynen senin bahsettiğin gibi bir kişilik, ama o kişilik sen değilsin. ama olsun kız gülüyom ben sana :KK53:

Kaşıkçı elmas'inin çakması kız bu yüzük :KK54: Aysecim unutma bir gün bu profil fotografindaki kızı tanıyan biri denk gelicek kk'ya. 2 seçenek var bu fotoğraftaki sensin ama bahsettigin hayatı yasamiyorsun,bunlar senin hayalin. Diğer secenek ise fotoğraftaki kız aynen senin bahsettiğin gibi bir kişilik, ama o kişilik sen değilsin. ama olsun kız gülüyom ben sana :KK53:
Kesinlikle bizlerde bu kafada olsak değil mi bacım :KK8:

Aysenaz93 Aysenaz93 canım yine mi sen Allah aşkına ne kullanıyorsun sen ya senin kafadan istiyorum ben gerçekten

Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler
Nasıl ya tipe göre mi oluyor yüzük :KK53: ne kadar kabasın

Konu zaten bdvlik değil ama konuyu geyiğe çevirenler benden size selam olsun, yemektir vb işlerim olduğundan şimdi çıkıyorum ama dönünce hepinizi öpeceğim :KK14:
Öpülmek isteyenler sıraya girsin, birde sırt çantası hazırlasanız iyi olur, e malum uğurlayacağız sizi:süslü:

:ruh::ruh::ruh::ruh:

Yardım talep ediyorum sizden. El birliği ile beni nişanlı bir kız yapacağız hadi bakalım. :KK53:
Yani ben de ekmeği kurdele ile sarıp, kahveyi miğferle sunmak istiyorum artık. :KK14:
:KK70:Ay hiç güleceğim yoktu kaç yıllık evliyim hiç öyle şeyler yapmadım ne kadar cahil kalmışım :KK70:Benide aydınlatın kızlar Allah rızası için bacılarım:KK66:

Konu zaten bdvlik değil ama konuyu geyiğe çevirenler benden size selam olsun, yemektir vb işlerim olduğundan şimdi çıkıyorum ama dönünce hepinizi öpeceğim :KK14:
Öpülmek isteyenler sıraya girsin, birde sırt çantası hazırlasanız iyi olur, e malum uğurlayacağız sizi:süslü:
:eek::eek::eek:

Bnm tek taşım 1 Karat beş taş 1.35 Karat. Hicte begenmedim demem :)

Pırlanta değil monturu çok dandik geldi atom a benziyor

Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
Bencde cok basit başka bisey tercih etmelisin

:KK70:Ay hiç güleceğim yoktu kaç yıllık evliyim hiç öyle şeyler yapmadım ne kadar cahil kalmışım :KK70:Benide aydınlatın kızlar Allah rızası için bacılarım:KK66:
Aaa yeni gelin olmak ayrı bir sanat artık cicim, geç kalmışsın sen :D
Yani ekmeği tüllere saracaksın bir kere, her şeyi sunumla yapacaksın, cafe ya sanki ev :D

Aaa yeni gelin olmak ayrı bir sanat artık cicim, geç kalmışsın sen :KK70:
Yani ekmeği tüllere saracaksın bir kere, her şeyi sunumla yapacaksın, cafe ya sanki ev :KK70:
Ben eskidim gari 7 yıl geçmiş :KK53:moruk oldum affet :KK53:ben evde ekmek tüketmiyorum sucuğa sarsam olur mu :KK70::KK70:

Ben eskidim gari 7 yıl geçmiş :KK53:moruk oldum affet :KK53:ben evde ekmek tüketmiyorum sucuğa sarsam olur mu :KK70::KK70:
Önce hazırlıksız yakalanman lazım :KK53:
Sonra alelacele süslemen lazım format bu (:

Back