• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yuzuk meselesi

Başkasının fotolarını kullanıp benim diyen sonra açık stmiyim diye başkasının fotosunu kullanıyorumda diyen sensin üşenmesem yapıltırırım bulup o mesajınıda.

Taşa tuşa gelince pırlanta olmasınmış derdin bence konunun asıl içeriği bi sevgilim var nasıl yüzük aldırabilirim taşın neolduğunun önemi yok kaya da olsa olur yeterki yüzük alsın .
Başkasının fotolarını kullanıp benim diyen sonra açık stmiyim diye başkasının fotosunu kullanıyorumda diyen sensin üşenmesem yapıltırırım bulup o mesajınıda.

Taşa tuşa gelince pırlanta olmasınmış derdin bence konunun asıl içeriği bi sevgilim var nasıl yüzük aldırabilirim taşın neolduğunun önemi yok kaya da olsa olur yeterki yüzük alsın .
vayy be işte bende şüphelenmiştim zaten gerçektem söyledi mi ben bulurum hemen :D

Yardım talep ediyorum sizden. El birliği ile beni nişanlı bir kız yapacağız hadi bakalım. :KK53:
Yani ben de ekmeği kurdele ile sarıp, kahveyi miğferle sunmak istiyorum artık. :KK14:
Kahvaltıda salamları kalpli olacak şekilde kesmezsen bozulur o nişan bak ben diyim şimdiden :KK53:

vay arkadaş:deli: dediydim dicem ama şu an :KK53:

image.png
Yüzüğü beğenmedim. Zaten bir tektaşın varmış. Bunu evlilik tüzüğü yapan ne anlamadım.

Tek anlamadığım şey bu değil; madem profildeki sensin daha önceki mesajında neden yüzünü sansürledin? Profilindekiyle pek bir alakasız görünüyor.

Kendimden örnek vermeyi sevmiyorum, arkadasım pronoviastan gelinlik giydi, hiç ayağa düşürmeden teklifte tektaşı alındı, Maldivler'de balayı yaptı. Bunları neden anlattım çünkü siZin yazılarınızın alt metni tamamen maddiyata dayalı. Ne arkadasım ne de eşi, maalesef sadece "aman hayatı kurtulsun, zengin olacak" diye puanı alınca, orta ve alt gelir düzeyi ailelerin aksine, aileleri tarafından tıp okumak zorunda bırakılmadı. Çok güzel şartlarda başka işlerde çalışıyorlar. Görümceleriyle yüzük kapışmadılar, nişanlıları tarafından beni boguyorsun denmediler. Tek kazançları güzellikleri ya da okuduğu bölümler degil. Kısacası ne hayatlar var. Sizinki sadece ego. Üzülmeyin, geçer.

Eki Görüntüle 1920502 Yüzüğü beğenmedim. Zaten bir tektaşın varmış. Bunu evlilik tüzüğü yapan ne anlamadım.

Tek anlamadığım şey bu değil; madem profildeki sensin daha önceki mesajında neden yüzünü sansürledin? Profilindekiyle pek bir alakasız görünüyor.
buradaki cilt mermer değil. Olmamış ayşecik otur sıfır.

Back