- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
Ay düzenledim msjı, orasını göremediniz.Biliyorum işte kendisi bilmiyor ama maalesef
Kara batak olsa, hiç hiç duramazdı. Kuş bu ayol, gagalar fln.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay düzenledim msjı, orasını göremediniz.Biliyorum işte kendisi bilmiyor ama maalesef
İşte o kadar duru ve sade bir güzelliğim var bibi. Niye anlamıyorsun?Saçmalama senin profil fotona bakınca çöp adam görüyorum çirkin şey
Deme öyle ayşecik kıskanıp en dupduru en dipdiri kendisi olduğundan mütevellidİşte o kadar duru ve sade bir güzelliğim var bibi. Niye anlamıyorsun?
Yardım talep ediyorum sizden. El birliği ile beni nişanlı bir kız yapacağız hadi bakalım.Deme öyle ayşecik kıskanıp en dupduru en dipdiri kendisi olduğundan mütevellid
kendine göre güzel olabilirsin. herkes kendini begenir. ama biz seni güzel bulmuyoruz izninle ayşenaz hanımcım BibibellaFarklı foto aynı güzellik Derdim başka bibişko bi el at nolur
Başkasının fotolarını kullanıp benim diyen sonra açık stmiyim diye başkasının fotosunu kullanıyorumda diyen sensin üşenmesem yapıltırırım bulup o mesajınıda.
Taşa tuşa gelince pırlanta olmasınmış derdin bence konunun asıl içeriği bi sevgilim var nasıl yüzük aldırabilirim taşın neolduğunun önemi yok kaya da olsa olur yeterki yüzük alsın .
vayy be işte bende şüphelenmiştim zaten gerçektem söyledi mi ben bulurum hemenBaşkasının fotolarını kullanıp benim diyen sonra açık stmiyim diye başkasının fotosunu kullanıyorumda diyen sensin üşenmesem yapıltırırım bulup o mesajınıda.
Taşa tuşa gelince pırlanta olmasınmış derdin bence konunun asıl içeriği bi sevgilim var nasıl yüzük aldırabilirim taşın neolduğunun önemi yok kaya da olsa olur yeterki yüzük alsın .
Kahvaltıda salamları kalpli olacak şekilde kesmezsen bozulur o nişan bak ben diyim şimdidenYardım talep ediyorum sizden. El birliği ile beni nişanlı bir kız yapacağız hadi bakalım.
Yani ben de ekmeği kurdele ile sarıp, kahveyi miğferle sunmak istiyorum artık.
vay arkadaş dediydim dicem ama şu anBaşkasının fotolarını kullanıp benim diyen sonra açık stmiyim diye başkasının fotosunu kullanıyorumda diyen sensin üşenmesem yapıltırırım bulup o mesajınıda.
vayy be işte bende şüphelenmiştim zaten gerçektem söyledi mi ben bulurum hemen
Evet benim begendiniz mi
Bi şekilde geliyo nasıl oluyo ben de anlamadım. kara batak gibi adeta güzelligim bütün her şeyi kendine çekiyo
Kara delik olmasın o karabatak olsa duramazdın batıp çıkardın
Şair burada batak kart oyunundan bahsetmiş
Kara batak,bir su (Deniz) kuşu.
Kara batak olsa , hiç duramazdı
Alternatif geometrik şekillerde kesiyorum zaten canım.Kahvaltıda salamları kalpli olacak şekilde kesmezsen bozulur o nişan bak ben diyim şimdiden
buradaki cilt mermer değil. Olmamış ayşecik otur sıfır.Eki Görüntüle 1920502 Yüzüğü beğenmedim. Zaten bir tektaşın varmış. Bunu evlilik tüzüğü yapan ne anlamadım.
Tek anlamadığım şey bu değil; madem profildeki sensin daha önceki mesajında neden yüzünü sansürledin? Profilindekiyle pek bir alakasız görünüyor.
bende tıp fakültesine gitmediğini ortaya çıkarttım tıp fakültesine 'ÖSS' de derece yaptım öyle girdim dediDaha önce bi konusunda kilo boy konusunda söylediği yalanı çıkarttım.
Saçla ilgili bi konuydu sanırım o söylediği
Kız çıtayı arşa çıkarıp bizi bunalıma sokmaAlternatif geometrik şekillerde kesiyorum zaten canım.
Salatadan surat falan yapacağım, sevdiceğimin suratı.