• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yuzuk meselesi

Yanlız gerçekten bizde alyanslarımızı değiştireceğiz eşimle senin paylaştığın fotoyu telefonuma kopyaladım gerçekten çok güzel
Dimi sade ve şık ilerde evlenirsem öyle tercih ederim bende :)
Başka canım :KK70::KK70:allahım ben bunları yaparsam millet kıyamet geliyor sanar hiç tarzım tipim değil evlenirken vitrin takımım Yok diye çevremdeki bayanlar tarafından veto yedim ben :KK67:
Ay bakma onlara bizimde bi komşu zamanında vitriniyle övünüyordu hava atıyordu şimdilerde ünite aldı ayy vitrin çok demode diyor :KK53:

Yani parmak benim parmağım değil mi demişsin ....istediğimi takarım diye ...

Sonra da bize sorup fikir danışmışsın Ayşe.

Fikirlerden etkileneceksen ... beğendiğin yüzüğü ben beğenmedim Ayşe.

Dimi sade ve şık ilerde evlenirsem öyle tercih ederim bende :)

Ay bakma onlara bizimde bi komşu zamanında vitriniyle övünüyordu hava atıyordu şimdilerde ünite aldı ayy vitrin çok demode diyor :KK53:
İnşallah rabbim gönlüne göre versin değerini bilecek insanlara ünitemde Yok benim direk duvarda onların yerine kitaplarım var :KK68:

Ben çok zarif buldum. Minimalist takıları çok severim.

Evlendiğiniz için hediye olarak alıyorsa uygun olur da evlilik yüzü derken alyans yerine geçecekse uygun olmaz bence.

Sol elinde alyansın durur. Bununla tek taşını değiştire değiştire takarsın :halay:

Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486

Canim bak cok kucuk dusunuyorsun boyleseyler omur de 1 defa ewlenirken olur simdi kucuksun anladivim kadari ile sonra canin ister aysede fatmada gorursun alama
Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486

Ablacim anladigim kadari ileyasin kucuk biyle seyler her zaman sunulmaz simdi kucuk dusunuyorsun yarin obur gun ayse de gorursun fatmada gorursun canin ister ama alanazsin takamazsin gonlun kalir sen karisma kapin sana elind3n gelenini yapsin ben hala begendigim takilara bakarim gozum kalir sonrayi da dusun.ayrica begendigin yuzuk cok yawan pardon

niye banlandın bilmiyorum ama çok zarif beğendiğin yüzük umarım gönlünden geçeni takmak nasip olur :)

Aysenaz93 Aysenaz93 ün konu açtığını gördüm koştum geldim.. kk hatunları yorumları okurken yine çok güldürdünüz beni.. Teşekkürler:KK54:

Son düzenleme:
Back