- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Mune bak sana ne diyooo??Buralardan bır fırtına gecmıs, bı kasırgaaaa... telef olmuş halk! acımamıs zalım mune!!! kırmıs gecırmıs, almıs cımbızının kıskacına yazık olmus nıce yıgıde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune bak sana ne diyooo??Buralardan bır fırtına gecmıs, bı kasırgaaaa... telef olmuş halk! acımamıs zalım mune!!! kırmıs gecırmıs, almıs cımbızının kıskacına yazık olmus nıce yıgıde...
Bananeyyy bananeyyHeeeee ben etıket yapmayı bılmıyodum sankı ıyı oldu ıspıynladıgın
Bence evlilik yüzügü niyetine takilmazKizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
O ne yA... Öğ hiç bana göre değilEki Görüntüle 1920609
Bunlari seviyorum ben. Bu tarz guzel.
O ne yA... Öğ hiç bana göre değil
Cok begendim :) alinirsa gule gule takasin. Onedio.comda vardi vintage yuzuklerle ilgili bir post. Oradakilere benzettim. Gercekten hos :)Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
tamam yine zarif,çok pahalı olmayan bir şey al ama bu yüzük çok zevksiz bir seçim olmuşKizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Eki Görüntüle 1920486
Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler
Cem Yılmaz ın yaverli esprisini anımsattıBak kanki ben nişanlıma bunu aldırıcam
Espriyi anımsayamadım ki benCem Yılmaz ın yaverli esprisini anımsattı
Saol canım öyle cidden Allah herkese açık fikir versin gerisi hallolurGerçekten ne güzel söylemişsin
Bu yüzük ilk sayfadaki yüzüğe benziyor.
Ama benim attığım inci olanından ondan tercih et zengin dursun.
İnci bu boru muBu daha orjinal duruyo, ilk sayfadakine göre. Bir de altınının rengi daha mı koyu, yoksa foto Çekmi ile mi alakalı bilmiyorum ama bu daha hoş, iki seçim arasında.