• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yuzuk meselesi

Screenshot_2016-12-04-00-08-17-1.png

Bunlari seviyorum ben. Bu tarz guzel.

Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
Bence evlilik yüzügü niyetine takilmaz
Tamtura beştasa gerek yok alyans takilsa kafi aslinda
Ama sen istiyorsan tak sonucta nasil mutlu oluyorsan onu al ama ben pek beğenmedim:KK54:

Valla benim onde tek tas onun onunde alyans var nisanliykende boyleydi simdide boyle, bence boyle bir evlilik yuzugu olmamali alyans olmali

Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
Cok begendim :) alinirsa gule gule takasin. Onedio.comda vardi vintage yuzuklerle ilgili bir post. Oradakilere benzettim. Gercekten hos :)

Renkler ve zevkler tartışılmaz canım sen beğenmişsin en önemlisi bu ne diye fikir soruyorsun.
Ha illede fikir diyorsan benim tarzım değil ama ben takmayacağım o yüzden önemsiz.

Eki Görüntüle 1920486
tamam yine zarif,çok pahalı olmayan bir şey al ama bu yüzük çok zevksiz bir seçim olmuş

Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler

Yuh sahiden yuh insanlardan görüş ve fikir isteyip ben böyle güzelim ben şöyle güzelim deyip kibirli kibirli cevaplar yazıyorsunuz. Oy veren birine ben mi ver dedım diyorsunuz.
Anladık güzelsiniz ama başkalarını bu denli kibiri ile ezen insan Dünya güzeli olsa ne fayda?
Profıl fotoğrafı eklememe sebebımız zaten mevcut konularımızdan yada yorumlarımızdan gercek kımlıgımızı bellı etmememız üye olmayan insanlarda site içeriklerine erişebildiği için.
Bu kadar kibire tepkisiz kalamazdım bu arada Amanda aman bi güzelliğiniz yok ama güzellik göreceli kavram.
Allah içinizi ruhunuzu güzel eylesin.

Son düzenleme:
mevcut bir tektaşın varmış ikinci neden anlayamadım? evlilik yüzüğü dediğin alyanstır, tektaş dediğin tektaştır.. bu sözde takılan tektaş bu nişanda takılan tektaş, bu düğünde takılan tektaş gibi bir ayrımı yok. zaten tektaşın varsa gereksiz bence yeniden alman. gösterdiğin yüzük de zevk meselesi sen beğendi isen bizim fikrimizin ne önemi var ki?

Bu yüzük ilk sayfadaki yüzüğe benziyor. :KK51:
Ama benim attığım inci olanından ondan tercih et zengin dursun. :super:
LZEXqa.png

Bu yüzük ilk sayfadaki yüzüğe benziyor. :KK51:
Ama benim attığım inci olanından ondan tercih et zengin dursun. :super:
LZEXqa.png

Bu daha orjinal duruyo, ilk sayfadakine göre. Bir de altınının rengi daha mı koyu, yoksa foto Çekmi ile mi alakalı bilmiyorum ama bu daha hoş, iki seçim arasında.

Bu daha orjinal duruyo, ilk sayfadakine göre. Bir de altınının rengi daha mı koyu, yoksa foto Çekmi ile mi alakalı bilmiyorum ama bu daha hoş, iki seçim arasında.
İnci bu boru mu :KK53:
Bence de kalitede fark atıyor :)

Back