Bir yuzuk meselesi

Yahu sen takacaksın istediğini aldır tak.
Hazır cevap birisin veremiyor musun cevaplarını hayret.
Bu uygun mu diye soruyorum zaten tereddüt etmesem sormam size de tam emin degilim demek ki

Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
Bence seçtiğin yüzük çok güzel. Ayrıca onu sen takacaksın annen ya da başkaları değil. Bu arada pırlanta istemiyorsan ama görünüşü hoşuna gidiyorsa sahte taşlı bir şey beğenebilirsin. Sonuç olarak kuyumcuya götürüp kontrol ettirecek değiller. Ayrıca diğer değerli ve yarı değerli taşlar da çok şık duruyor. Benim arkadaşımın yüzüğünün taşı siyah. İlk başta tuhaf gelse de fikir olarak parmakta çok güzel durduğuna şahidim. Bu arada evlilik yüzüğü dediğiniz şey alyanstır. Alyans haricinde bir yüzük daha alınacaksa istediğin gibi bir şey olabilir. İlla tek taş ya da tam tur falan olmasına gerek yok yani.

Bijuterilerde satılan 5 liralık yüzük gibi duruyo bu. Ben takmam böyle bişey açıkcası. Ama illa böyle bişey istiyosanız kimseyi dinlemeyip aldırıp,takacaksınız ozaman.
Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler

Pırlanta tek taşın varmış zaten, tekrar pırlantaya gerek yok bence. Benim de iki yüzüğüm var, biri teklif ederken taktığı yüzük diğeri de hediye. Değişik değişik takiyorum ben.

Bu yüzük bijuterilerde satılıyor ve birçok takan kişi gördüm.
Evlilik alyansı olarak düşünmeyin bence.
Pırlanta düşünmüyorsanız, daha orjinal şeyler bulabilirsiniz ya da direkt eşinizle aynı alyansı takarsınız.
Offfff Alyans istemiyorum hanımefendi

Müstakbel kocişi pırlanta alacakmış. :halay:
Bugünkü övünme kotan doldu inşallah:deli:

Not: Parmak senin parmağın ne takacağın sana kalmış.
Niye herkese zaten kocası almıyo mu nesine övüneym. Ha güzellikle korele yüzük alınıyosa bilemem tabi

Bu uygun mu diye soruyorum zaten tereddüt etmesem sormam size de tam emin degilim demek ki
1-.JPG

ee7f8e19fa382ac4f597a2077049151e.jpg

Back