Bir yuzuk meselesi

Offfff Alyans istemiyorum hanımefendi
Tamam kızma, öneriydi benimki.
Neden offffladınız ki şimdi bana?
Dediğim gibi çok daha güzel şeyler bulabilirsiniz.
Ya da bir kuyumcuya gidip kendiniz tasarlayıp yaptırabilirsiniz.
Değerli taş istemiyorsanız, tasarım önerimdir ve inşallah bir ömür takacaksınız, üzerine düşün bu meselenin.

1-.JPG

ee7f8e19fa382ac4f597a2077049151e.jpg
Bayaa kötü. Yine de yardımınız için teşekkürler iyi günler dilerim:KK74:

Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler

bunu niye yazdın ki şimdi sonra adın kendini beğenmişe çıkıyor işte..
herkesin zevki farklı.. zarifliğimi yansıtıyor dediğin sarı altın kadın kadın yüzüğü ben mesela senin gibi bir genç kıza yakıştıramadım..
insanların suretleriyle zevklerinin bir alakası yok demek ki..

Bayaa kötü. Yine de yardımınız için teşekkürler iyi günler dilerim:KK74:
Senin yüzükle kıyaslayınca gideri var canım ya:KK51:
Zevk meselesi ayakkabı köselesi değil tabi
Rica ederim:rapci:

Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler
Allah var yuzunuz masallah cok guzel. Allah gonlunuze gore versin insallah. Valla ben bildiğiniz koca pırlanta bes tas isteyen biriyim. Tabi önce alacak kisiyi bulmak gerek:halay:

Evlilik yüzüğü olarak takılmaz mi demissin de anlamadım evlilik yüzüğü ne.a lyans değil anladığım kadarıyla bir de tek tas takılır başka bilmiyorum ben evlilik yüzüğü.ama hediye olarak takilacak herhangibir yüzük diyorsan güzel sadeymis.ama altı biraz daha kalın olursa iyi olur.buna uygun kolyesi kupesi de olursa sonradan güzel bir takım olur.bu arada profil resmindeki sen misin

Niye herkese zaten kocası almıyo mu nesine övüneym. Ha güzellikle korele yüzük alınıyosa bilemem tabi

Alıyor olabilir olmayabilir. Pırlantaya karşıysanız takmazsınız. Konu açmazsınız. Açarsanızda şu modelleri beğendim hangisi olsun diye sorardınız. :)
Konuyu yine o muhteşem güzelliğinize nasıl getirdiniz :deli: Pes doğrusu:skandal:

Ay Allahım sana geliyorum bu msjını okumadan yazmıştım nasılda tanıyorum seni :70:

Bu konunun asıl amacı profil fotomu değiştirdim gördünüz mü güzelliğimi :KK49:
Aurıca senin o güzelliğine pırlantalar yakışır cicim ya yapma :KK45:
Farklı foto aynı güzellik:sampiyon: Derdim başka bibişko bi el at nolur:KK19:

Aferin kız.
Pırlanta konusunda çok haklısın.
O taş ne koşullarda çıkartılıyor.
Çocuk işçiler çalışıyor. Emek sömürüsünun en yoğun olduğu alan.

Ne uğruna? Bizim kezbanlar komsusuna ya da saga sola hava atacak diye. Şık bir yüzük çok daha iyi bence.

Çok takdir ettim seni.

bunu niye yazdın ki şimdi sonra adın kendini beğenmişe çıkıyor işte..
herkesin zevki farklı.. zarifliğimi yansıtıyor dediğin sarı altın kadın kadın yüzüğü ben mesela senin gibi bir genç kıza yakıştıramadım..
insanların suretleriyle zevklerinin bir alakası yok demek ki..
Aaaaaa yok artk

Evlilik yüzüğü olarak takılmaz mi demissin de anlamadım evlilik yüzüğü ne.a lyans değil anladığım kadarıyla bir de tek tas takılır başka bilmiyorum ben evlilik yüzüğü.ama hediye olarak takilacak herhangibir yüzük diyorsan güzel sadeymis.ama altı biraz daha kalın olursa iyi olur.buna uygun kolyesi kupesi de olursa sonradan güzel bir takım olur.bu arada profil resmindeki sen misin
Evet benim begendiniz mi

Alıyor olabilir olmayabilir. Pırlantaya karşıysanız takmazsınız. Konu açmazsınız. Açarsanızda şu modelleri beğendim hangisi olsun diye sorardınız. :)
Konuyu yine o muhteşem güzelliğinize nasıl getirdiniz :deli: Pes doğrusu:skandal:
Bi şekilde geliyo nasıl oluyo ben de anlamadım. kara batak gibi adeta güzelligim bütün her şeyi kendine çekiyo

Back