aslında bu konuyu belkide bir derdim var bölümüne taşımam gerekirdi
daha öncede yazmıştım ama değişen bişey olmadı birde buraya yazmak istedim
şuan inanın malim o kadar bozukki size anlatamam yarı ağlıyorum yarı duruyorum
benim oğlum beni hiç anımıyor her türlü bakımını yapıyorum oyun oynuyorum ama nafile bana o kadar boş bakıyorki sağlık ocağındaki hemşireye bile gülüyor beni görünce gözlerini kaçırıyor gelişiminde bişey var desem ama babayı nineyi dedesi vs. görünce heyecandan çıldırıyor onlardan gözlerini alammıyor nerde hata yapıyorum bilmem 9 ay karnımda taşıdım zar zor doğurdum inanın ayrıcalığı geçtim herkese davrandığı gibi davransa bana yeter kayınvalidemlarle beraber oturuyorum yani dairemiz ayrı hepimiz eşit görüp seviyoruz tabi benim ev işide var birde doğumdan beri babası evde işsiz şuan her seferinde o ilgileniyo uyanıyo koşa koşa kendi gidiyo benim yapmam gerekeni o yapıyo gece gündüz demeden tabi bakımını ise ben sevmeye o bırak dedim benim önüme geçme çocuk beni tanımıyo dedim bana dediki sen beni kıskanıyorsun artık onda yapma diyemiyorum önden davranırsam çocuğuma koşuyorum o da babaya aşık ben 10 gün sonra işe başlayacağım napıcam bilmem çocuk beni hiç tanımıycak bazen boşver uğraşma nede olsa anasısın mecbur seni bilecek vazgeç diyorum sonrada çok üzülüyorum ne yapsam çok moralim bozuk bu konudan sebep artık psikolojim bozuldu halaya teyzeye bile çıldırıyo ben nerde hata yapıyorum lütfen bi yorum yapın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?