• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir yorum yazın lütfen :((((

aslihanxx

Canım oğlum
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
577
2
96
44
İstanbul
aslında bu konuyu belkide bir derdim var bölümüne taşımam gerekirdi
daha öncede yazmıştım ama değişen bişey olmadı birde buraya yazmak istedim
şuan inanın malim o kadar bozukki size anlatamam yarı ağlıyorum yarı duruyorum
benim oğlum beni hiç anımıyor her türlü bakımını yapıyorum oyun oynuyorum ama nafile bana o kadar boş bakıyorki sağlık ocağındaki hemşireye bile gülüyor beni görünce gözlerini kaçırıyor gelişiminde bişey var desem ama babayı nineyi dedesi vs. görünce heyecandan çıldırıyor onlardan gözlerini alammıyor nerde hata yapıyorum bilmem 9 ay karnımda taşıdım zar zor doğurdum inanın ayrıcalığı geçtim herkese davrandığı gibi davransa bana yeter kayınvalidemlarle beraber oturuyorum yani dairemiz ayrı hepimiz eşit görüp seviyoruz tabi benim ev işide var birde doğumdan beri babası evde işsiz şuan her seferinde o ilgileniyo uyanıyo koşa koşa kendi gidiyo benim yapmam gerekeni o yapıyo gece gündüz demeden tabi bakımını ise ben sevmeye o bırak dedim benim önüme geçme çocuk beni tanımıyo dedim bana dediki sen beni kıskanıyorsun artık onda yapma diyemiyorum önden davranırsam çocuğuma koşuyorum o da babaya aşık ben 10 gün sonra işe başlayacağım napıcam bilmem çocuk beni hiç tanımıycak bazen boşver uğraşma nede olsa anasısın mecbur seni bilecek vazgeç diyorum sonrada çok üzülüyorum ne yapsam çok moralim bozuk bu konudan sebep artık psikolojim bozuldu halaya teyzeye bile çıldırıyo ben nerde hata yapıyorum lütfen bi yorum yapın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Sırf yorum yapmış olmak için gereksiz bişyler yazmak istemiyorum...

Ama sanki çok fazla yıpratıyorsunuz kendinizi...

Siz onun annesisiniz ve eminim sizi çok seviyordur.

Canım üzme kendini bukadar

Yeğenim ablama yaptı aynısını o çalışıyordu sende işe başlayacağını yazmışsın annem yardım etti annem baktı ama annemin doğru hareketi şuydu ablam geldiğinde asla o ilgiyi göstermiyordu..Önce annesine naz kapris yapıyordu zamanla alıştı ve yolunu dört gözle bekler oldu..

Sizde olan yanlış kıskanma meselesi olmuş halbuki onun yerine tamamen sana yöneltmeleri gerekiyor..Seni emin ol dört gözle bekleyecek annesi oğluşunda kapılarda...O senin sütünün kokusunu aldıysa hiç endişelenme sabrını sonuna kadar topla ona sıcaklığını tamamen yansıt gör bak neler olacak..

Yanlız eşinin desteğine ihtiyacın olduğunu anlamasınıda sağlamak gerek bu durumda..

bu kadar çok yıpratma kendini belki onları senin kadar sık görmüyodur ve özlüyodur sen her dakka yanındasın ilgileniyosun tüm ihtiyaclarınla ilgileniyosun. hem daha cok küçük böyle yapma
biraz büyüyünce anne anne diye arkandan ayrılmayacak ...
üzme kendini

canım işe başlayınca herşey yoluna girecek hiç sıkma kendini şakkıdı
senin bebeğin için sen yemek hazırlayan , temizliğini yapan , yorgun , ENERJıSı DÜŞÜK bir hizmetçisin şu anda , babası , anneannesi ,dedesi ise sadece onunla ilgilenen , oyunlar oynayan , ENERJıSı YÜKSEK oyuncaklar :jeyyar:
ben işe başlayana kadar aynı senin durumundaydım , bütün gün canım çıkardı ama oğlan bana hiç pas vermezdi , babası dedesi falan gelince aman allahım ne gülücükler , ne oyunlar çok bozulurdum , sonra işe başladım eve gelince tüm enerjimi çocuğuma vermeye başlayınca şu anda benden iyisi yok dünyada çünkü eve gelir gelmez yanına gidip öpücük konduruyorum yanağına sonra elimi yıkayıp kucağıma alıyorum bakıcıyı yolluyorum , yatak odasına gidip yatağıma yatırıyorum ve başlıyorum o gün yaptıklarımı anlatmaya bi yandan da üstümü değişiyorum , sonra misafir odasına geçip oyun halımıza yatıyoruz en az yarım saat oynuyoruz , sonra yemek vakti , sonra öpüşüp koklaşıyoruz sonra da götürüp oynatıyorum zaten saat 10-11 oluyo , sonra da ev işlerimi yapıyorum...canım çıkıyo ama oğlumun en favorisi benim :jeyyar:
bu arada gelenimiz gidenimiz de çok olur arada annem gelir teyzem gelir arkadaşlarım kardeşim komşum falan ama batunun gözleri hep beni arar , bende kimselere vermiyorum zati.. işte böyle işe başladığımdan beri aramız düzeldi oğlumla çünkü onunla daha kaliteli vakit geçirmeye başladım , doğum iznindeyken her daim yorgun ve bıkkın olduğumdan çocuk beni istemiyodu resmen.. sanırım seninkide aynı durum.. dilerim eşinde biran önce iş bulur da evinizin düzeni kurulur , huzur içinde yaşarsınız a.s

etrafındakilerin yorumu ne canım..

onlarda böyle mi olduğunu düşünüyorlar ...

bende şaşırdım doğrusu
niye öyle yapıyo ki
seni herkesten daha çok gördüğü için olabilir mi
diğerlerine özlem vardır belkide
üzme kendini
aklı başına gelince düzelir o
nazı birtek size geçecek çünki

benim oğlumda aynı.dışardaki yabancılara bile gülücük saçıyor.eve gelene gidene,babasına cilveler yapıyor.bana gelince kafasını çeviriyor.bende sinir olmaya başladım bu duruma.

benim kızımda babanesi vede halasına aşıktı.
nasıl anaokuluna başladı şimdi ne babane takıyo nede hala.
okula başlayınca çocuklar anneye daha çok bağlanıyo.
bend eyaşadım bu durumları.

aslında bu konuyu belkide bir derdim var bölümüne taşımam gerekirdi
daha öncede yazmıştım ama değişen bişey olmadı birde buraya yazmak istedim
şuan inanın malim o kadar bozukki size anlatamam yarı ağlıyorum yarı duruyorum
benim oğlum beni hiç anımıyor her türlü bakımını yapıyorum oyun oynuyorum ama nafile bana o kadar boş bakıyorki sağlık ocağındaki hemşireye bile gülüyor beni görünce gözlerini kaçırıyor gelişiminde bişey var desem ama babayı nineyi dedesi vs. görünce heyecandan çıldırıyor onlardan gözlerini alammıyor nerde hata yapıyorum bilmem 9 ay karnımda taşıdım zar zor doğurdum inanın ayrıcalığı geçtim herkese davrandığı gibi davransa bana yeter kayınvalidemlarle beraber oturuyorum yani dairemiz ayrı hepimiz eşit görüp seviyoruz tabi benim ev işide var birde doğumdan beri babası evde işsiz şuan her seferinde o ilgileniyo uyanıyo koşa koşa kendi gidiyo benim yapmam gerekeni o yapıyo gece gündüz demeden tabi bakımını ise ben sevmeye o bırak dedim benim önüme geçme çocuk beni tanımıyo dedim bana dediki sen beni kıskanıyorsun artık onda yapma diyemiyorum önden davranırsam çocuğuma koşuyorum o da babaya aşık ben 10 gün sonra işe başlayacağım napıcam bilmem çocuk beni hiç tanımıycak bazen boşver uğraşma nede olsa anasısın mecbur seni bilecek vazgeç diyorum sonrada çok üzülüyorum ne yapsam çok moralim bozuk bu konudan sebep artık psikolojim bozuldu halaya teyzeye bile çıldırıyo ben nerde hata yapıyorum lütfen bi yorum yapın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım endise etme daha bugun boyle bir babadan bahsettiler cocuk ve ergen psikiyatristine yonlendirdiler anne baba terapisi icin...halledilmicek bisey degil

benim kızda anneme ağlıyordu bendeyken onu istiyordu.biraz zaman geçirince annesini biliyorlar üzme kendini canım.haftasonlarını bebeğine ayır.

canım bencede kendini bu kadra çok üzme,sen annesin eninde sonunda bunu anlıcak ve ona göre davranıcak.benim kızım benden öyle gözlerini filan kaçırmaz ama babasını gördüğüğ zamanki kudurmasını da gözardı edemiyor insan.ama ben bu duruma üzülmüyorum.babasını akşamdan akşama görüyor özlüyor herhalde diyorum.bi de kızlar babaya düşkün olur filan gibi şeyler düşünüyorum.benimki herkese güler maşallah ama babası ona gülmese bile o ne yapacağını şaşırır.aralarındaki aşkı anlatamam.tabi babamız da bu durumda yayıllyo :) yani cnmcım hiç üzme kendini,bebk daha o,böyle şeye bu kadar çok üzülünürmü.ah canım ya kıyamam

bence bu durumu biriyle paylaş canım..

objektif bir gözlem yapsın..

çünkü bendede vardı bi ara böyle bi takıntı ama saçma tabi sadece takıntı ..babsına daha düşşkün diye üzülüyodum :)

ama inan 6 aydan önce kimseyi tanıyamaz bunlar..

bilimsel bişey söylüyorum sana..

seni sadece kokundan tanır..

6 aydan önce senide kimseyide tanıyamaz..

ben burda okuyorum bana deliriyo dedsine bayılıyo filan..

yok yani böyle bişey..

bilimsel kaynaklara bakıp okuyabilirsin..

belkı ılk cocugumuz dıye belkı de uzerımızdekı yukun fazlalıgıyla kendımızı cocugumuzun sevgısıyle avutmak ıstıyoruz
bende calısıyorum eve gıdınce bır tek bende dursun kımseye gıtmesın ıstıyorum
ama anneanne ve dedey hasta benım kucuk kuzum
onları gorunce zannedersın kı kanatlarını acıp ucacak
kıskanıyorum dıyorum herkese cunku kıskanıyorum cıddı cıddı
zamanla hersey daha ıyı oturacaktır takma kafana

anlıyorum çok üzülüyosun ama andinanın dediği gibi bebeklerde demekki elindekinin kıymetini kaybetmeden bilemiyorlar.:) işe başlayınca özler seni merak etme düzelir o zaman.

o daha bebek

bilinçli tercihler yaptığını düşünmüyorum.

haa alışacaksa artık büyüolar bundan sonra birilerine alışacaktır bence. ki yanında olmasan bile annesisin, kim ne kadar ilgilenirse ilgilensin aranızda çok özel bir bağ var.

sonuçta kim ilgileniyosa ona bırakıp 1 ay görmemezlik etmiyosun ya.
takma kafana bence, düşün ki bebeğin bu aylarda olmicak bi daha, tadını çıkarmaya çalış bence.

benzer durumlar benım ıcınde soz konusu. babasına annanesıne vs vs dıger herkese karsı daha guleryuzlu oglum ama benımle olan ılıskısı daha farklı hıc gulmuyor degıl tabı ama dıgerlerıne yaptıgı cılvelerı bana yapmıyor. oda bence sureklı beraber olmamızdan kaynaklanıyor. ama dıgerlerını arada goruyor ve dıgerlerı sureklı agucuk buguuck. bız oylemıyız altını degıstır yemegını ver ustunu degıstır yıka temızle. cocuk bıle sen surda dur senın yerın bellı dıyor :DD

Onlar daha çok ilgileniyolar, hoplatıp zıplatıyolar diye olabilir..
Dert etme bu kadar... Nasılsa en çok seni sevecek..
"Bi tek annem olsunnn bana bişey olmaz"

düşünüyorum da küçükken babamı daha çok severdim
akşamları eve gelir atcılık oynardık. işteyken özlerdi beni hep. ben de onu.her akşam elleri dolu gelirdi.
annemi de severdim elbet ama
annem evde temizlik yapar yemek yapar çamaşır yıkardı. derli toplu ol, yemek ye, üstünü başını kirletme derdi hep. işe başladı sonra daha da felaket oldu. hep sinirliydi.
şimdi geçmişe bakıyorum da sanırım giderek anneme benziyorum. göze gözükmeyen ama aslında çok da önemli olan bir çok iş, hayat gailesi beni kzımdan uzaklaştırıyo.

ve bu yüzden kızım da daha çok babasına düşkün olacak.
ama ikimiz de seveceğinden eminim

Son düzenleme:
canım benim oğlum işe başladığım zaman öyle yapmaya başlamıştı hergün değil ama ara ara yapıyordu ve ben çok üzülüyordum deliriyordum resmen, diğer kişiler her istediğini yapıyor ilgi gösteriyorsa ondandır,

ben böyle yaptığı birgün yatırdım yanıma ben de uzandım başladım büyük insan gibi konuşma, işte oğlum neden böyle yapıyorsun, ben seni herşeyden çok seviyorum sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum vs... daha aklına ne gelirse belki bana deli diyeceksiniz ama düzeldi, şimdilerde özellikle gittiğimde nasıl boynuma atılıyor nasıl sarılıytor anlatamam.

Back
X