Bir yıldız daha mı kayıyor

böyle bir şey olduğunda ne ben ona ne o bana gelebılır tabıkıde denılmez böyle şey bızım yaşadıklarımızda az uz şeyler değil umarım sonu gerçekten güzel olur bunu hak edıyor bu ilişkı

çok teşekkür ederım hep yanında oldum sustum ama ne bıleyım dün patladım ama ınan çok kötüyüm

Çok dolmuşsun haliyle patlaman da kötü olmuş ama bunlar gelir geçer birbirinizin kıymetini bilin hepimizin başında var benzer dertler kimse dört dörtlük hayat yaşamıyor malesef birbirinize destek olun geçte olsa elbet bir yol bulunur biraz sabırlı olun atlatırsınız hepsini

ben eşimle nişanlandığımda eşim işsizdi...o da askerden yeni gelmişti,deli gibi iş aradı ama olmayınca

olmuyor işte...sonra benim müdürüm vasıtasıyla iş bulduk,asgari ücret veriyorlardı ama işsizlikten iyidir

dedik..şimdi daha iyi bir işte çalışıyor...

bazı şeyler için zaman lazım maalesef...her istediğimiz hemen olmayabiliyor...

gerçekten seviyorsanız,sevdiğiniz adama desteğinizi esirgemeyin...

canım bende senle aynı durumdayım. 2 buçuk senelik ilişkim var. sevgilimle üniversiteyi beraber bitirdik. askerden geldi ve iş arıyor. bende eğitimini aldığım işi yapmasamda şu an bi yerde çalışıyorum. memnunmusun dersen hayır değilim. ikimizde doğru düzgün para kazanmadıkça geleceğimiz için adım atamayız. atamıyoruz da. bazen benim de umudum kırılıyor. bu gidişle sanırım istediklerimizi gerçekleştiremiyecez diyorum. sabretmekten başka çare yok canım. Türkiye'nin şartları bu maalesef. sabredicez elimizden geleni yapıcaz. eninde sonunda herşey yoluna girecek. birbirinizi hırpalamayın. hayırlısı olsun demekten başka çare yok. şimdi yapılacak tek şey bu zor süreci birbinizi hırpalamadan atlatabilmek. inşallah hepimiz bir an önce istediklerimizi gerçekleştiririz

Son düzenleme:

ne güzel canım adına sevındım umarım bende yaşarım aynısını o delı dolu mutlu günlerimize gere döneriz

allahım senınde yanında olsun canım zor gercekten zor 5. yıla giricez hanı ınsan istiyor artık bışeyler olsun tüm çeyızımı aldım bir köşede durum kullanılacagı zaman bellı olmayınca hevesım umutlarım bıtıyor

sevgilin iş bulamıyor diye ayrılmayı mı düşünüyorsun gerçekten? bu nasıl bir sevgi ama olmaz ki.

Biz de uzun zamandır beraberiz. Henüz evlenmedik. yakında kısmetse evleneceğiz. O da uzun dönemler işsiz kaldı. İş de aramadı. Çünkü anlatamayacaım sebeplerden dolayı. Üstelik ne zaman işe başlayacağı da belli değildi. Bu koşullarda bile ben onu bırakın bırakmayı iş kelimesini dahi etmedim. Çünkü o tembel aylak gezen biri asla değil. ben bunu biliyordum. Ona güveniyordum. Hayat iyiyi veya kötüyü paylaşmak demektir. Zorluklara beraber göğüs geremeyeceksek beraberliğin ne anlamı varki. 100 yaşına kadar da işsiz kalsa ve biz evlenemesek ben asla ona bunun baskısını yapmazdım ve asla da onu beni severken bırakmazdım. O benimle evlenmezse ona olan sevgim bitmez ki benim. Herşey hayat koşullarına bağlı. Yeterki ben ona güveneyim. Onun beni sevdiğine, bana sahip çıktığına, her zorlukta benim yanımda olduğuna inanayım. Aynı evde yaşamasak da bizim sevdamız devam eder. Biz maddi koşullara bağlamadık sevdamızı. Bir ev, para, yada iş asla değiştirmez bunu. Elbette bunlar evliliğin değil yaşamanın koşulları. Ama olmuyorsa değil olamıyorsa da zor günlerde sevdamı bırakıp gitmem. Allahıma şükürler olsun. Sorunlar yavaş yavaş halloluyor. yakında evleneceğiz. çok mutluyum. Allahım onu benden beni de ondan ayırmasın.

o bulamıyosa yardımcı olun ona iş bulması konusunda. internette bir sürü iş ilanları veren siteler var. emin olun iki üniversite bitirmiş bir insana karşı boş olmayacak bir sürü iş yeri vardır. onun adına cv doldurun. bulunduğunuz şehrin iş ilanlarına bakıp arayarak görüşme talep edin. o da olmuyorsa takın sevgilinizi kolunuza çıkın sokağa kapısında eleman aranıyor yazan yerlere tek tek girip müracat edin. bu kadar çabuk vazgeçmeyin sevdiğiniz adamdan kimbilir o ne durumdadır sizin bu tavrınız karşısında. çözümü sadece ondan beklemeyin bi şeyler yapmaya çalışın sizde

bu telaşınızı gereksiz buldum çünkü sevgiliniz 2 üniversite mezunu elinde meslegi olan biri, bugün yarın bilemedim en geç 1 yıl sonra mutlaka iş bulacaktır..siz de biraz bekleyiverin canım..başka hiç bir probleminiz yokken sırf bu yüzden ayrılırsan sen kaybedersin o değil..

ahh canım inan aynı şey tıpkı anlattığın gibi bütün hepsini şuan ben yaşıyorum 5 yıldır beraberiz beraber büyüdük diyebilirim herşey harika ama tek sorun iş iş iş.... istanbulda yaşıyor erkek arkadaşım kaç aydır iş arıyor üniversite mezunu kendini bayağı geliştirmiş ikinci üniversite için sınava gircek ama yok yok yok okadar görüşmeye gitti yapmadığı kalmadı iş bile dilendi nerdeyse yok kafayı yemek üzereyiz bazen dayanamayıp patlıyorum ama onada hak veriyorum kısmetsızmıdır şanszmıdır anlam veremiyorum kesin olur dediğimiz işler bile ters dönüyo sabrediyoruz inşallah bişe olcak ahhhh tecrube tecrube diyen iş sahipleri siz iş vereceksinizki onlarda tecrübe edinsinler...ben çalışıyorum aile şirketimiz ya çevremizde bakıyom adam bolge muduru soruyorum ne mezunusunuz liseyi bile bitirmemiş çoğu ya bunlar müdür oldukça yeni mezunlar neolcak bilmiyorum zavallılar herşeye razı olabilecek durumdalar iş kursam dio hiç çalışmadım hangi alanı seçecem oturtabilirmiyim yapabilirmiyim diyo neolcak bilmiyorum YÜCE MEVLAM SEN BÜYÜKSÜN BÜTÜN DERTLİLERE YARDIM ET BİZEDE......
azcık uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum çokkk

ayy arkadaşlar ben büyük harfler kullanmışım yasaktı galiba dimi kusura bakmayın daha yeniyim alışamadım

arkadasşar vazgecıcem demedım öyle bışey istesen çoktan yapardım bu anlattıgınız herşeyı yaptım inanın delı gıbı gezdım sokaklarda iş aradım aradık kısmetımızı beklıcez artık ben her zaman yanında oldum ve hala yanındayım eger ondan sadece bu nedenden dolayı soğudugumu düşünce kendı cıkar hayatımdan

ne güzel dıle getırmıssın canım aynı şeylerle uğrasıyoruz gerçekten zor

sevgilin iş bulamıyor diye ayrılmayı mı düşünüyorsun gerçekten? bu nasıl bir sevgi ama olmaz ki.

sevgimi sınamayın arkadaslar en başında söyledım 2 kısı arasında yaşanan sevgı askı kımse dıle getıremez sorgulayamaz kı yaşananları tek onlar bılır ben sadece destek istedım bırakıp gidicem demedım lütfen

sevindim adına canım allahım seven emek veren kımseyı ayırmasın bırbırınden

telasımın nedenı ne evlılık ne de başka birşey kadın calısıyor ama adam issiz zamanla bu insan ellerınızden kayıp gidiyor özgüvenını yitiriyor ben sızden sadece manevı bır destek akıl istedım ne yapabılırız sizler neler yaşadınız gibilerden bir kaç cümle sadece

Canim benim,yazdiklarin beni derinden etkiledi.Benimde hayatimda esimin issizlik durumu vardi.Ki ben evlendikten iki bebisim varken tek maasla kaldik.Bereket benimki vardi.Amma yetmedi.Esim fena sinirli ki ben hissettirmemeye calissamda erkek iste ...Bir imtihandasiniz bizim gibi...eger bunu atlatirsiniz ki Her gecenin bir sabahi;her KISIN bir bahari vardir.Bu Allahin kanunu.Bazen varlikla bazen YOKLUKLA imtihan eder.Ama verecek kendisidir.Sevginiz SINANMAKTA Sen ve Nisanlin baska birileriyle yapamazsiniz.Sagliginiza dikkat edin Sinirleriniz yipranmasin.Esim birkac hafta evvel is buldugunu belirtti.Demekki bahar mevsimi sizede yakin Sevgine sahip cik amma ise girince evlen girmeden evlenirsen evliligin hassas dengelerde hirpalanir.Sevgilerimle[/SIZE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…