Bir yıldız daha mı kayıyor

telasımın nedenı ne evlılık ne de başka birşey kadın calısıyor ama adam issiz zamanla bu insan ellerınızden kayıp gidiyor özgüvenını yitiriyor ben sızden sadece manevı bır destek akıl istedım ne yapabılırız sizler neler yaşadınız gibilerden bir kaç cümle sadece
arkadaşım hiç bir probleminiz yoksa sabretmenizi tavsiye ederim.. Allah büyük hayırlı kapılar açacaktır..bende bu tarz bir durum yaşadığım için bunu sadece sabrederek aşabilmiştim üniversite mezunu olduğu için içim çok rahattı..Allah sabır versin inşallah yakın zamanda gönlüne göre bir iş bulur sizde bayram sevinci yaşarsınız:)

Bu kadar çok neden perişan ediyosunki kendini piyasaların durumu belli. Doktorun işsiz kaldığını duydunuzmu siz hayatınız boyunca. Ben duydum ve yakından tanıdığım birinin sevgilisi. Duyunca şaşırdım şok oldum en kötü sağlık ocağında çalışır dedim ve çalışırda aldığı para tatmin edermi orası bilinmez ama sonuçta bi şekilde bi yerlerden bulunur. Sen bence yat kalk dua etki tembelliğinden çalışmamazlık yapmıyr. Bu kadar karamsar olma. Ben evlenmeden 2 ay önce çıktım işten(mecburiyetten). Evlendikten sonra baya bir süre çalışmadım eşim çalıştığı yerden parasını alamadı aylarca hemde. Bi ara nefes alamıyoduk. Sonra eşim işten çıktı ben işe girdim ben işten çıktım eşim girdi derken sonunda ilk defa 3 4 aydır hiç çıkmadan ikimizde çalışıyoruz ve durumumuzu bi anda düzelttik :nazar::nazar::nazar: Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. Daha sabırlı olmanızı öneririm.

Canim benim,yazdiklarin beni derinden etkiledi.Benimde hayatimda esimin issizlik durumu vardi.Ki ben evlendikten iki bebisim varken tek maasla kaldik.Bereket benimki vardi.Amma yetmedi.Esim fena sinirli ki ben hissettirmemeye calissamda erkek iste ...Bir imtihandasiniz bizim gibi...eger bunu atlatirsiniz ki Her gecenin bir sabahi;her KISIN bir bahari vardir.Bu Allahin kanunu.Bazen varlikla bazen YOKLUKLA imtihan eder.Ama verecek kendisidir.Sevginiz SINANMAKTA Sen ve Nisanlin baska birileriyle yapamazsiniz.Sagliginiza dikkat edin Sinirleriniz yipranmasin.Esim birkac hafta evvel is buldugunu belirtti.Demekki bahar mevsimi sizede yakin Sevgine sahip cik amma ise girince evlen girmeden evlenirsen evliligin hassas dengelerde hirpalanir.Sevgilerimle[/SIZE]

SİZİNKI sızınkı daha zormuş canım ,nşallah o bahar bizede gelıcek destegın için çok teşekkür ederım

arkadaşım hiç bir probleminiz yoksa sabretmenizi tavsiye ederim.. Allah büyük hayırlı kapılar açacaktır..bende bu tarz bir durum yaşadığım için bunu sadece sabrederek aşabilmiştim üniversite mezunu olduğu için içim çok rahattı..Allah sabır versin inşallah yakın zamanda gönlüne göre bir iş bulur sizde bayram sevinci yaşarsınız:)

amin arkadasım allahım herkese mutluluk huzur nasıp etsın

benım sevgili müstakbel kocam Allah razı olsun calısıyor banada bakıyor kendıne de tabı bende calısıyorum ama bırgun olursa ALLAH korusun bırsey olursa ayagı kayarsa çalışamazsa yada işsiz kalırsa bana baglı kalsın gönulden hep yanımda olsun yemınle tası sıkar suyunu cıkarırım kocama paşalar gibide bakarım ama nıyet cok önemlı para için deil sevmek ıcın yasadım ben hep onu oda öle. tavsıyem işi yok dıye üzme onu destek ol onun gururu şimdi ezilmiştir yazıktır gunahtır bı arkadasın dediği gibi evlendıkden 2 yıl sonra işsiz kalsa bosanacakmısınız?? cok yanlıs bence bol bol dua edın sabıredn işi ve yuvanız olur nasipse.. nerden ne zaman ekmek yemenız gerekıyorsa ozmn olur ne bır dakıka gec ne bır dakıka erken..

işsizliği yüzünden sabrınız kalmamış gibi görünüyor ama bence sırf bu yüzden ilişkinizi bitirmeniz yanlış gibi geliyor bana,kaldıki iş bulmak gerçekten zor,sizin için zor ama onun için daha zordur eminimki bence neden hala iş bulamadın öyleydi böyleydi diye üstüne gitmeyin sevginizi daha sonra halledilebilecek şeyler için yıpratmayın,9 ay bulamamış olabilir bu bulamaz demek değil 10. ayda 11. ayda bulucak belki belkide bu durum sizin için sevginiz için bir sınama ümitsizliğe kapılmayın hakkınızda hayırlısı olsun...

Ben böyle birbirini seven ama iş sizlikten ayrılan gençler biliyorum sonra erkek süper iş bulup başka kız ile evleniyor, bence sabırlı ol

Back
X