BİR YANIM BOŞAN DİYOR DİĞER YANIM ACABA

EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
***TÜM YORUMLARI OKUYACAĞIM LÜTFEN BANA MANEVİ DESTEK VERİN
Ya büyük harfle yazmak yasak. Göz yoruyor okumaktan çok zorlandım.

Bir de gerçekten, acaba kısmını bulan haber verebilir mi? :işsiz:

Eşiniz size el kaldırıyor aynı şekilde sorunlu ailesi de siz hala emin değilsiniz. Bir insan kendine bunu neden yapar ki neden bu zulme göz yumuyorsunuz? Asla düzelmez şu an affedin dönün 3 gün sonra yine aynı olacak bu adam. Sakın arkanıza bakmayın asla affetmeyin!

Acaba diyen kisminizin neden acaba dediğini pek göremedim .hani ortada çocuk olsa insan yine bir nebze acaba der de yok anladığım kadarıyla.alişkanlik seninki.bir adım atacaksın ve onun neler getireceğini bilmediğin bir bilinmezlik korkusu ...bide çok emek vermiş alttan almış fedakarlık yapmışsın hakkettigim bunlar değildi düşüncesi ..bunlar büyük olasılıkla sendeki acaba hissinin karşılığı .sana tek tavsiye yükünden kurtul boşan .acaba diyecek birşey yokki ortada
O kadar doğru tespit etmişsiniz ki içimdekiler tam olarak böyle, şu konuyu açmaktaki niyetim böyle destekler görmekti çok teşekkür ederim

Eşiniz size el kaldırıyor aynı şekilde sorunlu ailesi de siz hala emin değilsiniz. Bir insan kendine bunu neden yapar ki neden bu zulme göz yumuyorsunuz? Asla düzelmez şu an affedin dönün 3 gün sonra yine aynı olacak bu adam. Sakın arkanıza bakmayın asla affetmeyin!
nedeni travmalar bence, kesin boşanıcam Allahın izniyle bari boşanırken sorun çıkarmasa beyefendi

Yok bizzat ben yaşamadım ama yaşayanı çok gördüm maalesef. Haklısınız belki yaşarken idrak etmek zor ama dışardaki gözler daha net olup biteni görüyor. Dediğiniz gibi olabilir. Sizde artık idrak aşamasını tamamladığınız için sıra bu heriften kurtulma aşamasına gelmiş. Dik durmalı ve kangren yeri kesip atmalısınız.
çok çok teşekkürler

Sağlıklı düşünemiyor/durumu değerlendiremiyorsunuz.
Muhtemelen uzun süre bu muamelelere maruz kalmanızdan kaynaklı bu durumdasınız.
Bu konunun kapandıgına kendinizi ikna etmek zorundasınız.Düşünün ki öldü geri gelme ihtimali var mı ,yok.Ölmüş sayacak dönüp asla arkanıza bakmayacaksınız.
Eminim binlerce kez şans verdiniz,idare ettiniz,taviz verdiniz,artık bitsin,bitmeli.
Ona harcadıgınız emeği,iyi niyeti asla hak etmeyen biri var karsınızda.
Sakin olun mümkün olduğunca ikili diyaloğa girmeyin sizi manipüle etmek yine kafanızı karıstırmak isteyecek muhtemelen.
Birebir diyaloğa girmeniz gerekirse de mutlaka yanınızda birisi ,mümkünse avukatınız olsun
şu yazdıklarınız o kadar fayda sağladı ki bana dönüp dönüp okumak için fotoğrafını çektim telefonuma ekledim, hiç tanımadığınız birine zaman ayırıp destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.

şu yazdıklarınız o kadar fayda sağladı ki bana dönüp dönüp okumak için fotoğrafını çektim telefonuma ekledim, hiç tanımadığınız birine zaman ayırıp destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Gerçekten umarım yazdiklarim hayatınıza bir yerden degmistir. Siz iyi olmaya bu bataklıktan çıkmaya kararlı olun,dik durun hayat mutlaka bir yol acar.

Gelişme var mı ? 😊
teşekkürler ilgilendiğiniz için, (buraya emoji nasıl konuyor)
cumartesi günü ve bugün toplamda ki farklı avukat ile görüştüm, tazminat kazanırım darp olduğu için ancak yurtdışı olduğu için o ülkenin bu kararı onaylaması problem olabilirmiş problem olmasa bile orada tazminatı tahsil etmek için avukat tutmam gerekiyor bugün yabancı bir avukat başlangıç için 750usd istedi ki bu çook büyük bir miktar benim için. Sanıyorum beyefendiyi anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışacağım

teşekkürler ilgilendiğiniz için, (buraya emoji nasıl konuyor)
cumartesi günü ve bugün toplamda ki farklı avukat ile görüştüm, tazminat kazanırım darp olduğu için ancak yurtdışı olduğu için o ülkenin bu kararı onaylaması problem olabilirmiş problem olmasa bile orada tazminatı tahsil etmek için avukat tutmam gerekiyor bugün yabancı bir avukat başlangıç için 750usd istedi ki bu çook büyük bir miktar benim için. Sanıyorum beyefendiyi anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışacağım
Rica ederim aklımdaydınız burada yakalamışken sorayım dedim. 😊 Anlaşmalı olunca elbet çabuk kurtulursunuz ama vermek istemezse haklarınız nolacak ? Emojiyi klavyenizden normalde nasıl ekliyorsanız o şekilde ekleyebilirsiniz. Ve dediğiniz gibi çok pahalı 750 usd.😶😐

Rica ederim aklımdaydınız burada yakalamışken sorayım dedim. 😊 Anlaşmalı olunca elbet çabuk kurtulursunuz ama vermek istemezse haklarınız nolacak ? Emojiyi klavyenizden normalde nasıl ekliyorsanız o şekilde ekleyebilirsiniz. Ve dediğiniz gibi çok pahalı 750 usd.😶😐
şu an bir şey istemeden boşanmak istiyorum zaten yurtdışı olacağı için 2 yıl sürebilirmiş boşandıktan sonra tazminat davası açılabiliyrmuş 1 yıl içinde yani toplam 3 yıl oldu o zamana kadar ekonomik olarak kendimi toplamış olurum ve tazminat davası açabilirim belki

X