- Konu Sahibi nananawhatsmyname
Boşan gitsin hic arkana bile bakma.Haberini alma.duyma merak.etme.Yoluna bak.Yazik edersin bununla hayat geçmez.1 yilda düzelmeyen adam bir daha düzelmeyecek kendini kandirma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle ama vicdanım ne alaka sızlıyor. bu da sürecin bir parçası sanırım, teşekkürler desteğiniz içinBoşan gitsin hic arkana bile bakma.Haberini alma.duyma merak.etme.Yoluna bak.Yazik edersin bununla hayat geçmez.1 yilda düzelmeyen adam bir daha düzelmeyecek kendini kandirma
İçim şişti hepsini okumadım bu ne ya. Belli çok seviyor, bu yuvayı bozmayın aman ha!EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
***TÜM YORUMLARI OKUYACAĞIM LÜTFEN BANA MANEVİ DESTEK VERİN
CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, ANNEM DE BABAMA YILLARCA KATLANDI BEN DE SANIRIM PSİKOLOJİK OLARAK BUNU DENEMEYE ÇALIŞTIM KENDİMCE, 16 AY BOYUNCA.. ŞU AN İŞE GİRDİM YENİ KARİYER HEDEFLERİ BELİRLEDİM HER ŞEY ÇOK ÇOK İYİ AMA AİLEM DESTEK OLMUYOR BANA EV KARMAŞA İÇİNDE SÜREKLİ BEN KULAKLARIMI TIKASAM DA NEGATİF DUYGULARIN ESİRİ OLDUĞUMDA ACABA DENESEK Mİ DÜZELİR Mİ VS DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLİYORUM Kİ ASLA DÜZELMEZ. KALBİMLE BEYNİM ÇATIŞIYOR OLAN BANA OLUYOR
İş bulup çalış kendi ayakların üzerinde dur kimseye muhtaç olma..öyle yapıcam da kendimi çok yalnız hissediyorum, manevi destek yok ailemden
yeni bir işe başladım tamamen bağımsız olacağım -en azından eski işime göre- bir iş, yeni kariyer hedefleri falanİş bulup çalış kendi ayakların üzerinde dur kimseye muhtaç olma..
Begenmeyenlerden biri de benim ,şiddetin her türlüsünü görmüşsünüz ve halen acaba diyorsunuz adamın düzeleceğini düşünmeniz hata ,çünkü asla düzelmez tedavi ile ilgili değil bu durum.EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
hayır :) ben de anlam veremedim diğer yanıma fckDiğer yanın da, henüz bir yerlerin kırılmadı bekle onu da yapsınlar mı diyor?
fck?hayır :) ben de anlam veremedim diğer yanıma fck
Direkt f*** yazmış işte kısaltma
diğer yanıma tüküreyim**
Ben de aynı şeyi anladım, konu sahibi akıllı ya kısaltma yapınca biz anlayamayacağız.Direkt F*** yazmış işte kısaltma
Süper, sakın geri dönme yoluna bak ne güzel iş de bulmuşsun, bundan sonrası daha güzel olur inşallahyeni bir işe başladım tamamen bağımsız olacağım -en azından eski işime göre- bir iş, yeni kariyer hedefleri falan
offf kaç yıldır takip ediyorum bu siteyi her konun altında böyle sizin gibi parazitler çıkar sinir olurdum onlara ohh ben de çıkmadı o parazitlerden dedim ama o eksikliği siz kapadınız teşekkürler. Tamam ingilizce biiliyorsunuz ve aslında ben f*ck yazdım kimse anlamasın diye siz de süper dehşet ingilizce seviyenizle anladınız tüm planlarım suya düştüBen de aynı şeyi anladım, konu sahibi akıllı ya kısaltma yapınca biz anlayamayacağız.
farkındayım tüm bunların ama insan bazen başka birisinden duymak destek görmek istiyorÇok fazla manipüle edilmişsiniz o yüzden hala acaba diyorsunuz. Ama size tokat atan tekrar atacak, ailesinin sözünden çıkmayan tekrar aynısı olacaktır boşanmazsanız aynılarının daha beteriyle burada konu açarsınız.
olay yorumbu mutluluk dolu hayatiniz kimseye nasip olmaz, oyle siki siki tutunun ki sevginiz askiniz buyusun cocuk olsun duzelir.
Insanlarin kitlesel delilik yasadigini dusunuyorum artik bu yuzden ben diger yaninizi destekliyorum, bunu hak ediyorsunuz.
Hanımefendi niye bağırıyorsunuz?EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.